JÄTTIGALLUP

Sinä ja sinun perheesi 1. Ikäsi? 2. Luonteesi? 3. Mistä olet kotoisin ja missä asut nyt? 4. Perhetilanne (puoliso, lapsiluku, ikiä)? 5. Minkälaiset aamu- ja iltarutiinit löytyy vai löytyykö (kaunko kestää esim. nukkumaanmeno)? 6. Lemmikkejä (nimiä, ikiä, mitä)? 7. Allergioita? 8. Kengänkoko? 9. Harrastukset? 10. Koska on siivouspäivä? 11. Kuka nukkuu ja missä nukkuu päikkärit? Työ, talous ja omaisuus 12. Mitä olet opiskellut? 13. Mitä teet työksesi ja lyhyt oppimäärä mitä työnkuvaasi kuuluu (jos olet kotiäiti niin mikä olisit jos et olisi kotiäiti)? 14. Kun lapsena kysyttiin mikä sinusta tulee isona, mitä vastasit? 15. Onko rahaa pahanpäivän varalle jemmassa? 16. Mikä / Mitkä auto /autot löytyy pihasta? 17. Minkälaisen talon omistat? 18. Omistatko kesähuvilan / mökin; minkälainen? Ruoka ja juoma 19. Lempiruoka? 20. Lempijuoma? 21. Suolainen vai makea? 22. Bravuuriruoka? 23. Taloutenne maidonkulutus viikossa (kuka sitä juo)? 24. Mikä ruokaketju? Kulttuuri 25. Lempi elokuva? 26. Lempi TV-ohjelma? 27. Lempi näyttelijä? 28. Lempi artisti? 29. Lempikappale? 30. Lempi kirja? 31. Mitä luet? 32. Kuinka paljon käytät päivässä aikaa tietokoneeseen (nettiin [Libero, FB]), TV ym. medialähteisiin? 33. Lempi vuodenaika, miksi? 34. Lempi huone kotona, miksi? Arvoja, haaveita, yms.. 35. Mikä on suurin tekemiseen liittyvä haave, minkä meinaat toteuttaa? (vastaukseksi EI kelpaa oma perhe, lapset ja mies, materia kuten esim. auto, talo, kesähuvila) 36. Mihin asiaan suhtaudut intohimolla keskusteluissa? Mitä voisit puolustaa henkeen ja vereen? (vastaukseksi EI kelpaa oma perhe, lapset ja mies) 37. Minkälaiset mielipiteet saa näkemään punaista? 38. Mikä saa sut nauramaan hysteerisesti vai saako mikään, ootko enemmän hillitty vai hillitön? 39. Jos pitää valita, niin kielto vai myöntö? 40. Mikä on semmoinen onnistumisen hetki mikä on jäänyt mieleen? (vastaukseksi EI kelpaa oma perhe, lapset, mies) 41. Millä hetkellä on tuntunut ettei tunnelin päässä ole valoa ollenkaan? 42. Minkä haaveen olet jo toteuttanut? (vastaukseksi EI kelpaa oma perhe, lapset, mies, materia kuten esim. auto, talo, kesähuvila) 43. Mikä on vihoviimeinen asia minkä tekisit? 44. Kierrätätkö? 45. Käytätkö heijastimia? Millaisia? Sekalaista 46. Lempiväri? 47. Kuinka monta tuntia nukut vuorokaudessa ja mihin kellonaikaan se sijoittuu? 48. Kuinka usein käyt ulkomailla? 49. Annatko ulospäin paremman kuvan itsestäsi ja perheestäsi (esim. taloudesta, siitä onko kaikki hyvin, jen..) kuin se todellisuudessa on? 50. Onko ruoho vihreämpää aidan toisella puolella? 51. Onko lasi puoliksi tyhjä vai puoliksi täysi? 52. Mitä soi juuri nyt? 53. Kuinka usein sanot rakastavasi jotakuta? 54. Kuinka usein sinulle sanotaan "rakastan sinua"? 55. Saatko tarpeeksi läheisyyttä, hoivaa ja rakkautta? 56. Uskotko Joulupukkiin? 57. Käytkö vessassa ovi auki vai kiinni? 58. Montako Libero-pistettä on tilillä? 59. Mikä ottaa aivolohkoon juuri nyt aivan liian lujaa? 60. Mikä tekee onnelliseksi juuri nyt?

12.11.2012
RJ89
RJ89

Sinä ja sinun perheesi
1. Ikäsi? - 23v.
2. Luonteesi? - kiltti, huumorintajuinen, iloinen mutta myös synkistelyyn taipuvainen sekä herkästi tulistuva luonne, mut rauhotun kyllä yhtä nopeesti ku suutunki. Ja myönnän olevani myös itserakas :D
3. Mistä olet kotoisin ja missä asut nyt? - Kuusankoskelta ja tällä hetkellä asun Kouvolassa.
4. Perhetilanne (puoliso, lapsiluku, ikiä)? -Aviomies 20v ja lapset 1v5kk ja kohta 2kk.
5. Minkälaiset aamu- ja iltarutiinit löytyy vai löytyykö (kaunko kestää esim. nukkumaanmeno)? - Aamulla herätään esikon kanssa ensin, mä keitän kahvit ja sitte yleensä vauva herää sen jälkeen ja syötän pienen, sen jälkeen esikolle annan aamupalan, leikitään hetken, syödään taas ja päikkärit nukutaan. Illalla on sitte iltapalan vuoro ja sen jälkeen iltapesut (myönnän et niistä lipsutaan välillä), esikon vaipanvaihto ja yöppäri päälle ja maitoa tuttipulloon ja sitte mies yleensä menee nukuttaan esikon ku mä hoidan sitten vauvan iltatoimet eli syöttämisen, vaipanvaihdon, yöppärin pukemisen ja nukuttamisen.
6. Lemmikkejä (nimiä, ikiä, mitä)? - Kaks kissaa, Lapanen ja herra Kynsikäs. 
7. Allergioita? -Ei ole :)
8. Kengänkoko? -39-40 mutta jotku 38 koonki kengät kyllä menee :)
9. Harrastukset? - Kirjoittaminen.
10. Koska on siivouspäivä? - Vaihtelee niin kauheesti :D välillä siivotaan kaks kertaa viikossa ja välillä vaa yhen. Ja niin on kämppä sen näkönenki :D
11. Kuka nukkuu ja missä nukkuu päikkärit? - Esikko, minä ja vauva. Kaikki nukutaan mun ja miehen makkarissa meiän sängyssä.

Työ, talous ja omaisuus
12. Mitä olet opiskellut? - Ravintola-alan palveluvastaavaksi oon valmistunu.
13. Mitä teet työksesi ja lyhyt oppimäärä mitä työnkuvaasi kuuluu (jos olet kotiäiti niin mikä olisit jos et olisi kotiäiti)? - Oon kotiäiti ja joskus sitte ku lapset menee tarhaan ni haluisin päästä kahvilaan töihin. :) 
14. Kun lapsena kysyttiin mikä sinusta tulee isona, mitä vastasit? - Vaihteli joka vuos :D mut ainaki lääkäri, näyttelijä, laulaja, opettaja. 
15. Onko rahaa pahanpäivän varalle jemmassa? - Ei :D
16. Mikä / Mitkä auto /autot löytyy pihasta? - Ei ole autoja.
17. Minkälaisen talon omistat? - Ei omisteta taloakaan, ainakaan vielä :D ihan vuokralla asutaan.
18. Omistatko kesähuvilan / mökin; minkälainen? - En, mut saadaan kyllä käydä mun äidin kummin mökillä aina ku halutaan.

Ruoka ja juoma
19. Lempiruoka? - Äitin tekemä kaalilaatikko ja ite tekemä kasvissosekeitto :P
20. Lempijuoma? - Cocis ja pepsi.
21. Suolainen vai makea? - Riippuu päivästä mut yleensä sitä makeaa tulee syötyä.
22. Bravuuriruoka? - Kasvissosekeitto.
23. Taloutenne maidonkulutus viikossa (kuka sitä juo)? -Minä, mies ja esikko juodaan maitoa mut mä ja esikko kyl kaikkein eniten. Kaks tölkkii päivässä menee keskimäärin ja ne on niitä puolentoista litran.
24. Mikä ruokaketju? 

Kulttuuri
25. Lempi elokuva? - Niitä on niin monia! :D
26. Lempi TV-ohjelma? - Ykkösenä on ehdottomasti Game of Thrones!
27. Lempi näyttelijä? - Alan Rickman, Gary Oldman, Sean Bean jne. Niitäki on niin monia :D
28. Lempi artisti? - Arjen Lucassen.
29. Lempikappale? - Ei erikseen mitään lempparia. 
30. Lempi kirja? - Tulen ja Jään laulu- kirjasarja ja sitte Potterit.
31. Mitä luet? - Tällä hetkellä Tulen ja Jään laulu-sarjan Miekkamyrsky 2.
32. Kuinka paljon käytät päivässä aikaa tietokoneeseen (nettiin [Libero, FB]), TV ym. medialähteisiin? - Ihan liikaa :D
33. Lempi vuodenaika, miksi? - Kesä - koska sillon on lämmin!
34. Lempi huone kotona, miksi? - olkkari ja syytä en tiiä.

Arvoja, haaveita, yms..
35. Mikä on suurin tekemiseen liittyvä haave, minkä meinaat toteuttaa? (vastaukseksi EI kelpaa oma perhe, lapset ja mies, materia kuten esim. auto, talo, kesähuvila) - Opiskella lukio-opinnot loppuun iltalukiossa ja hommata jonku kivan työpaikan.
36. Mihin asiaan suhtaudut intohimolla keskusteluissa? Mitä voisit puolustaa henkeen ja vereen? (vastaukseksi EI kelpaa oma perhe, lapset ja mies) - Apua, en mä tiiä :D mä keskustelen kaikista asioista niin intohimoisesti :D
37. Minkälaiset mielipiteet saa näkemään punaista? - Perustelemattomat.
38. Mikä saa sut nauramaan hysteerisesti vai saako mikään, ootko enemmän hillitty vai hillitön? - nykyää mä oon kauheen vakava, ennen mä nauroin melkeen kaikelle. :D
39. Jos pitää valita, niin kielto vai myöntö? - Riippuu asiasta :P mut myöntö.
40. Mikä on semmoinen onnistumisen hetki mikä on jäänyt mieleen? (vastaukseksi EI kelpaa oma perhe, lapset, mies) - Kun sain 5 ammattikoulun päättötodistuksesta :)
41. Millä hetkellä on tuntunut ettei tunnelin päässä ole valoa ollenkaan? - Jokunen vuos takaperin.
42. Minkä haaveen olet jo toteuttanut? (vastaukseksi EI kelpaa oma perhe, lapset, mies, materia kuten esim. auto, talo, kesähuvila) - Itse asiassa en muuta ku sen että oon saannu jonku koulutuksen, muut haaveet on vasta toteutusasteella :D
43. Mikä on vihoviimeinen asia minkä tekisit? - En mä tiiä.
44. Kierrätätkö? - En.
45. Käytätkö heijastimia? Millaisia? - Käytän, ihan sellasii perusheijastimia.

Sekalaista
46. Lempiväri? - Musta ja on niitä tietenkin muitakin.
47. Kuinka monta tuntia nukut vuorokaudessa ja mihin kellonaikaan se sijoittuu? - 12 tuntia, joista 9 tuntia on yöunta ja kolme päikkäreitä. Mut nyt yöt on viel aika risaisia ku vauva herää syömään.
48. Kuinka usein käyt ulkomailla? - Aika harvoin.
49. Annatko ulospäin paremman kuvan itsestäsi ja perheestäsi (esim. taloudesta, siitä onko kaikki hyvin, jen..) kuin se todellisuudessa on? - Yleensä pyrin antamaan samanlaisen kuvan mut joskus tulee tietenkin sanottua et kaikki on hyvin vaikkei oo.
50. Onko ruoho vihreämpää aidan toisella puolella? - Ei ole.
51. Onko lasi puoliksi tyhjä vai puoliksi täysi? - Puoliksi täynnä.
52. Mitä soi juuri nyt? - Ei mikään.
53. Kuinka usein sanot rakastavasi jotakuta? - En oo laskenu :D
54. Kuinka usein sinulle sanotaan "rakastan sinua"? - En oo laskenu sitäkään.
55. Saatko tarpeeksi läheisyyttä, hoivaa ja rakkautta? - Joo.
56. Uskotko Joulupukkiin? - En vaikka oishan se kiva jos uskois.
57. Käytkö vessassa ovi auki vai kiinni? - Riippuu onko vieraita vai ei. Mut yleensä auki ku oon lasten kanssa yksin kotona.
58. Montako Libero-pistettä on tilillä? - 565
59. Mikä ottaa aivolohkoon juuri nyt aivan liian lujaa? - Ei mikään.
60. Mikä tekee onnelliseksi juuri nyt? - Tää mun nykynen elämä, eli mies ja lapset :)

16.11.2012
Keisarinna
Keisarinna
26 weeks pregnant

Sinä ja sinun perheesi
1. Ikäsi? 30
2. Luonteesi? Sosiaalinen mutta alkuun vieraassa porukassa vähän katselen, että minkälaista porukkaa on ja vasta sitten avaan suuni. Tai joskus harvoin olen jopa hiljaa.
3. Mistä olet kotoisin ja missä asut nyt? Uusimaa on kokoajan ollut suunta jossa olen elänyt. Nyt asustellaan Vihdin Nummelassa
4. Perhetilanne (puoliso, lapsiluku, ikiä)? Mies 31v, pojat 6v7kk ja 1v7kk
5. Minkälaiset aamu- ja iltarutiinit löytyy vai löytyykö (kaunko kestää esim. nukkumaanmeno)? Aamulla heräillään seitsämän pintaan, vaatteet niskaan, hammaspesut, vitamiinit kitusiin ja lapset hoitoon. Illalla päivällinen neljän maissa, iltapuuro seiskalta ja 7.45 lähetään iltapesuille. Esikko kirmaa hammaspesulle, minä kiikutan kuopuksen pöntölle ja kylpyyn. Kun kuopus on valmis, minä kuivaan, laittelen vaipan ja yökkärin päälle ja pesen kuopuksen hampaat. Samalla mies suihkuttelee esikkoa tai 2krt/vko pesee saippuan kanssa. Esikko pesee jo osittain itsensä mutta pitää varmistella että tule puhdasta. Sitten halit ja pusit kummallekin ja lapset omiin sänkyihinsä ja jätetään nukahtamaan omineen. Joskus joutuu käydä pienempää rauhottelemassa, useimmiten ei. Puoleen yhdeksään mennessä on useimmiten hiljaista jo.
6. Lemmikkejä (nimiä, ikiä, mitä)? Ei ole
7. Allergioita? Mulla appelsiini, kiivi, chili ja muutoin vahva maustaminen, mies vähälaktoosinen ruokavalio ja sienet ei käy, esikko laktoositon ja kuopus toistaiseksi maidoton.
8. Kengänkoko? Mulla 38, miehellä 45-47 riippuen kengän valmistajasta, esikko 35 ja kuopus 24
9. Harrastukset? Mulla MLL paikallisyhdistystoiminta, itämainen vatsatanssi ja puutarha, mies lähes jatkuvasti rakentelee jotain ja projekteja on kesken muutamia, esikko käy kerran viikkoon liikkarissa
10. Koska on siivouspäivä? Silloin kun äiteellä iskee inspis tai on vaan pakko
11. Kuka nukkuu ja missä nukkuu päikkärit? Mies nukkuu joko sängyllä mein makurissa tai olkkarissa sohvalla tai lattialla. Kuopus nukkuu joko pinniksessä tai vaunuissa.

Työ, talous ja omaisuus
12. Mitä olet opiskellut? Mie oon materiaalitekniikan DI, eli metalleja lähinnä
13. Mitä teet työksesi ja lyhyt oppimäärä mitä työnkuvaasi kuuluu (jos olet kotiäiti niin mikä olisit jos et olisi kotiäiti)? Työtön kakkiainen olen.
14. Kun lapsena kysyttiin mikä sinusta tulee isona, mitä vastasit? Insinööri
15. Onko rahaa pahanpäivän varalle jemmassa? Kova yritys jemmata mut huonolla tuloksella
16. Mikä / Mitkä auto /autot löytyy pihasta? Nissan Almera 2.0l diisseli kiisseli vm. 2000 ja Skoda Octavia combi 1,6l MPI (bensa) vm. 2007
17. Minkälaisen talon omistat? Puolikkaan omakotitalon, isäntä omistaa sen toisen puolen
18. Omistatko kesähuvilan / mökin; minkälainen? ei

Ruoka ja juoma
19. Lempiruoka? Voi niin monia herkkuja on mut heitetään nyt vaikka italian pata
20. Lempijuoma? maito
21. Suolainen vai makea? riippuu fiiliksestä mut useimmiten makea
22. Bravuuriruoka? hernekeitto?
23. Taloutenne maidonkulutus viikossa (kuka sitä juo)? ouh. minä n. 5l/viikko rasvaton normaali maito, mies ehkä 2l/viikko hyla, esikko vetelee litran päivässä mut ku on hoidossa päivät ni ehkä se 5l/vko laktoositonta, kuopus 1,5l/vko soijamaitoa eli mitä tosta ny kerty 13,5l/vko
24. Mikä ruokaketju? Kesko

Kulttuuri
25. Lempi elokuva? Ei oo
26. Lempi TV-ohjelma? Rikossarjat
27. Lempi näyttelijä? -
28. Lempi artisti? -
29. Lempikappale? Mombasa
30. Lempi kirja? oon tykänny Eddingsin kirjoista, joskus teininä.
31. Mitä luet? päivän postin ja senkin useimmiten muutaman päivän myöhässä
32. Kuinka paljon käytät päivässä aikaa tietokoneeseen (nettiin [Libero, FB]), TV ym. medialähteisiin? Riippuu päivästä. Jos on möllötyspäivä eikä mitään saa aikaseks ni jopa sen 8h mut useimmiten pyörinee jossain 3 tunnin kieppeissä ja vähenee rutkasti jos tästä joskus töihin pääsee. Ku lapset on kotona ni ehkä tunnin oikeasti oon koneella.
33. Lempi vuodenaika, miksi? Kesä. Valoisuus ja vihreys. Elämä.
34. Lempi huone kotona, miksi? Olkkari, tässä keskiössä tapahtuu

Arvoja, haaveita, yms..
35. Mikä on suurin tekemiseen liittyvä haave, minkä meinaat toteuttaa? (vastaukseksi EI kelpaa oma perhe, lapset ja mies, materia kuten esim. auto, talo, kesähuvila) Haluaisin löytää itelleni työpaikan jossa viihtyisin hyvin ja saisin käyttää osaamistani hyödyksi.
36. Mihin asiaan suhtaudut intohimolla keskusteluissa? Mitä voisit puolustaa henkeen ja vereen? (vastaukseksi EI kelpaa oma perhe, lapset ja mies) Heikommista huolen pitäminen ja parempiosaisten vastuullisuus.
37. Minkälaiset mielipiteet saa näkemään punaista? Oma napa paras napa - asenteet
38. Mikä saa sut nauramaan hysteerisesti vai saako mikään, ootko enemmän hillitty vai hillitön? Riippuu paljon. Jos mä oon tosi väsy ni joku huono vitsi saa mulle naurukohtauksen ja se ei lopu millään jos mies vielä lyö löylyä päälle.
39. Jos pitää valita, niin kielto vai myöntö? Myöntö
40. Mikä on semmoinen onnistumisen hetki mikä on jäänyt mieleen? (vastaukseksi EI kelpaa oma perhe, lapset, mies) Mä valmistuin!
41. Millä hetkellä on tuntunut ettei tunnelin päässä ole valoa ollenkaan? Juuri ennen valmistumista. Kaikki paineet pukkasi päälle eikä oikein osannut aloittaa sitä urakkavuoren purkamista mistään. Silloin tuntui et tästä ei tuu ikinä yhtään mitään.
42. Minkä haaveen olet jo toteuttanut? (vastaukseksi EI kelpaa oma perhe, lapset, mies, materia kuten esim. auto, talo, kesähuvila) Olen valmistunut koulusta, se oli pitkäaikainen haave ja tavoite
43. Mikä on vihoviimeinen asia minkä tekisit? Abortti
44. Kierrätätkö? Kyllä ja vaikka mitä.
45. Käytätkö heijastimia? Millaisia? Kyllä pyrin käyttämään. Tarroja tai ihan heiluvia. Pitäisikin kaivaa heilurit esiin ja laittaa takkiin kiinni. Aina sen muistaa tuolla hämärässä ulkona autosta noustessa et eipä oo killuttimia koristeena. Ja kylmät väreet juoksee selässä.

Sekalaista
46. Lempiväri? sininen
47. Kuinka monta tuntia nukut vuorokaudessa ja mihin kellonaikaan se sijoittuu? Tätä nykyä (22)23-06.30, eli noin 8 tuntia pyöreesti
48. Kuinka usein käyt ulkomailla? Tosi harvoin
49. Annatko ulospäin paremman kuvan itsestäsi ja perheestäsi (esim. taloudesta, siitä onko kaikki hyvin, jen..) kuin se todellisuudessa on? Tottakai. Ei kaikkea kurjuutta pidä mennä esittelemään ympäri ämpäri. Mut ei meillä mitään paksua maskia todellakaan ole.
50. Onko ruoho vihreämpää aidan toisella puolella? Yleensä ei
51. Onko lasi puoliksi tyhjä vai puoliksi täysi? Riippuu mielentilasta mut valitettavan usein puoliksi tyhjä. Pessimisti ei pety jne.
52. Mitä soi juuri nyt? Suvi Teräsniska - Jos menet pois :'(
53. Kuinka usein sanot rakastavasi jotakuta? joka päivä
54. Kuinka usein sinulle sanotaan "rakastan sinua"? joka päivä
55. Saatko tarpeeksi läheisyyttä, hoivaa ja rakkautta? kyllä
56. Uskotko Joulupukkiin? en
57. Käytkö vessassa ovi auki vai kiinni? likimain kiinni :D Kuopus yleensä tulee perässä ja kiskaisee oven levälleen
58. Montako Libero-pistettä on tilillä? 400
59. Mikä ottaa aivolohkoon juuri nyt aivan liian lujaa? Ei mikään, ihme kyllä
60. Mikä tekee onnelliseksi juuri nyt? Mulla on 2 ihanaa aarretta ja äärimmäisen hieno aviomies. Meillä on loppujen lopuksi kaikki ihan hyvin kuitenkin

16.11.2012
misukka
misukka

Sinä ja sinun perheesi

1. Ikäsi? -26

2. Luonteesi? -positiivinen realisti:)

3. Mistä olet kotoisin ja missä asut nyt? -syntynyt helsingissä,paraikaa  mäntsälässä.

4. Perhetilanne (puoliso, lapsiluku, ikiä)? -uusioperhe, mies, 5  lasta, 6 rottaa,koiria 2+3

5. Minkälaiset aamu- ja iltarutiinit löytyy vai löytyykö (kaunko kestää esim. nukkumaanmeno)? -viikonloppuaamusin AINA valkkaripatonki uunista:)! illat kaaoksessa.

6. Lemmikkejä (nimiä, ikiä, mitä)? -koirat Yaya, Arttu,(Tyllerö,  Pyllerö  ja Pallero) ja rotat Ron, Jeremy, Börje, Lissu, Lotta ja Lussu

7. Allergioita? -sulfa

8. Kengänkoko? -39

9. Harrastukset? -kirjoittelu. löhöily:)

10. Koska on siivouspäivä? -2-5 x /vko plus AINA ennen lähtöä jonnekkin reissuun.

11. Kuka nukkuu ja missä nukkuu päikkärit?  -meistä melkein  jokainen.  sängyssä tai sohvalla.


Työ, talous ja omaisuus

12. Mitä olet opiskellut? -talonrakentajaksi ja tuholaistorjujaksi.

13. Mitä teet työksesi ja lyhyt oppimäärä mitä työnkuvaasi kuuluu (jos olet kotiäiti niin mikä olisit jos et olisi kotiäiti)? -tuholaistorjuntaa, eli päivät kuluu rottien, luteitten ja torakoitten parissa.

14. Kun lapsena kysyttiin mikä sinusta tulee isona, mitä vastasit? -"juoksija!" :D no eipä juosta enää!

15. Onko rahaa pahanpäivän varalle jemmassa? -pahat päivät tuli ja vei ne.

16. Mikä / Mitkä auto /autot löytyy pihasta? -sata ja yksi  kilpuria. mun työauto, sekä pösönraato ja omega.

17. Minkälaisen talon omistat? -omakotitorppa.

18. Omistatko kesähuvilan / mökin; minkälainen? -pyh! tämähän ON mökki:D


Ruoka ja juoma

19. Lempiruoka? -hmm.. yksi lempparini on tomaatti-jauheliha-makarooni-soppa.

20. Lempijuoma? -pinacolada!

 21. Suolainen vai makea? -kumpikin:)

22. Bravuuriruoka? -kukaan ei ole vielä saanut ruokamyrkytystä:)

23. Taloutenne maidonkulutus viikossa (kuka sitä juo)? -mie mahan yksinäni  höriä vähintään 6l maitoa viikossa..

24. Mikä ruokaketju?  -meillä setarkoittaa sitä ruokajämä-ripevanaa  joka lähtee koirista ja likasta...


Kulttuuri

25. Lempi elokuva? -vuosi  nuoruudestani, frida.

26. Lempi TV-ohjelma? -simpsonit,  lie to me, csi miami, csi, house, frendit.

27. Lempi näyttelijä? -kyllä se housen ja  lie to men pääjehut on melko karismaattisen vittumaisia äijiä:)

28. Lempi artisti? -vaihtelee. suomirokista ysäripoppiin  jne.

29. Lempikappale? -fiilisten  mukaan.

30. Lempi kirja? -ei  ole  yhtä.

31. Mitä luet? -tällä  hetkellä menossa "ihmeiden kabinetti"

32. Kuinka paljon käytät päivässä aikaa tietokoneeseen (nettiin [Libero, FB]), TV ym. medialähteisiin? -aargh! en  uskalla laskea:O onneksi olen  töissä!

33. Lempi vuodenaika, miksi? -kesä ehdottomasti!  tällainen vilukissa  kuin olen.

34. Lempi huone kotona, miksi? -huoneita on  vähän, mutta lempipaikat ehdottomasti olohuoneen  ikkunanpuoleisin  sohva,  suihku ja keittiön pöytä:D


Arvoja, haaveita, yms..

35. Mikä on suurin tekemiseen liittyvä haave, minkä meinaat toteuttaa? (vastaukseksi EI kelpaa oma perhe, lapset ja mies, materia kuten esim. auto, talo, kesähuvila) -jaa-a.. kaipa se matkusteluun liittyisi.

36. Mihin asiaan suhtaudut intohimolla keskusteluissa? -jaa, vaihtelee  kai sekin mielen mukaan:D

Mitä voisit puolustaa henkeen ja vereen? (vastaukseksi EI kelpaa oma perhe, lapset ja mies) -omaa päätöksenvapauttani. ja oikeutta mielipiteisiini.

37. Minkälaiset mielipiteet saa näkemään punaista? -ne, joissa ei edes yritetä kyseenalaistaa omaa näkökantaa ja ajattelemaan asiaamuultakin kannalta.

38. Mikä saa sut nauramaan hysteerisesti vai saako mikään, ootko enemmän hillitty vai hillitön?

-tilannekomiikka, sarkasmi, musta huumori:)

 39. Jos pitää valita, niin kielto vai myöntö? -myöntö   myöntö!

40. Mikä on semmoinen onnistumisen hetki mikä on jäänyt mieleen? (vastaukseksi EI kelpaa oma perhe, lapset, mies) -tällä hetkellä koen arvostusta töissä sekä  saavani vastuuta monta muuta enempi. myös julkastut omakustanteet  on omia saavutuksiaan. ja tän  torpan remppa joka tehtiin ennätysajassa:D

41. Millä hetkellä on tuntunut ettei tunnelin päässä ole valoa ollenkaan? -riidellessä miehen  kanssa. ja ollessani  jumissa edellisessä suhteessa:/

42. Minkä haaveen olet jo toteuttanut? (vastaukseksi EI kelpaa oma perhe, lapset, mies, materia kuten esim. auto, talo, kesähuvila) -sain julkastua 2 kirjaa, olen päässyt matkustamaan, näkemään mm. rakastamani intian.

43. Mikä on vihoviimeinen asia minkä tekisit? -jaa.. sorttumaan huumeisiin.

44. Kierrätätkö? -osittain. jotain. vaatteita,paperia.

45. Käytätkö heijastimia? Millaisia? -satunnaisesti roikkuu takissa tai veskassa.


Sekalaista

46. Lempiväri? -musta, punainen, liila.

47. Kuinka monta tuntia nukut vuorokaudessa ja mihin kellonaikaan se sijoittuu? kausittaisesti sammun  jo  klo 20, viimeaikoina  unta  otettu 23-06 ajan.

48. Kuinka usein käyt ulkomailla? -kerta vuoteen  jos mahdollista.

49. Annatko ulospäin paremman kuvan itsestäsi ja perheestäsi (esim. taloudesta, siitä onko kaikki hyvin, jen..) kuin se todellisuudessa on? -riidat pidän mieluummin seinien sisällä, mutta muutoin kyllä kaikki tietänee meidän elämän kulmakivet.

50. Onko ruoho vihreämpää aidan toisella puolella? -joskus voisi niin luulla. oli ainakinennen. tätä  nykyä se onkin  omaa nurmikkoa:)

51. Onko lasi puoliksi tyhjä vai puoliksi täysi? -mielummin täysi.

52. Mitä soi juuri nyt? -ei mitään.

53. Kuinka usein sanot rakastavasi jotakuta? kourallinen kertoja  päivässä.

54. Kuinka usein sinulle sanotaan "rakastan sinua"? -päivittöin.

55. Saatko tarpeeksi läheisyyttä, hoivaa ja rakkautta? -kyllä.

56. Uskotko Joulupukkiin? -haluisin uskoa:)

57. Käytkö vessassa ovi auki vai kiinni? -riippuu onko vieraita:D

58. Montako Libero-pistettä on tilillä? -jaa että millä tilillä??

59. Mikä ottaa aivolohkoon juuri nyt aivan liian lujaa? -puran senkin tänne ehkä lähiaikoina, tai kun pöly on niin sanotusti laskeutunut:/

60. Mikä tekee onnelliseksi juuri nyt? -ollaan kaikki terveitä.  perhe on ehjä.

13.11.2012
Blanco
Blanco

1. Ikäsi? 25v
2. Luonteesi? Ujo ja hiljainen
3. Mistä olet kotoisin ja missä asut nyt? Useammasta paikasta pirkanmaalta ja asun ylöjärvellä
4. Perhetilanne (puoliso, lapsiluku, ikiä)? Mies 33v ja poika 2v4kk sekä toinen tulossa
5. Minkälaiset aamu- ja iltarutiinit löytyy vai löytyykö (kaunko kestää esim. nukkumaanmeno)? Rutiiinit löytyy mutta ne joustaa tarpeen mukaan. En jaksa alkaa eritellä.
6. Lemmikkejä (nimiä, ikiä, mitä)? ei ole eikä tule
7. Allergioita? Pojalla pari ruoka allergiaa. Itse olen moni allergikko ruokia ja eläimiä.
8. Kengänkoko? 37
9. Harrastukset? Lukeminen
10. Koska on siivouspäivä? Kerran viikossa muttei ei vakituista päivää
11. Kuka nukkuu ja missä nukkuu päikkärit? Poika nukkuu omassa sängyssään

Työ, talous ja omaisuus
12. Mitä olet opiskellut? Lähihoitajaksi
13. Mitä teet työksesi ja lyhyt oppimäärä mitä työnkuvaasi kuuluu (jos olet kotiäiti niin mikä olisit jos et olisi kotiäiti)? Nyt olen kotona hoitamassa omaa lasta jos olisin töissä olisin päiväkodissa hoitamassa toisten lapsia
14. Kun lapsena kysyttiin mikä sinusta tulee isona, mitä vastasit? Äiti ja lastenhoitaja
15. Onko rahaa pahanpäivän varalle jemmassa? On pieni hätävara tili
16. Mikä / Mitkä auto /autot löytyy pihasta? Ei ole autoja koska ei ole ajokorttejakaan
17. Minkälaisen talon omistat? Rivitalon päätykolmion yhteistyössä pankin kanssa
18. Omistatko kesähuvilan / mökin; minkälainen? En

Ruoka ja juoma
19. Lempiruoka? Hyvä lehtipihvi ja ranskalaiset tai jauhelihapizza
20. Lempijuoma? Vesi
21. Suolainen vai makea? Makea
22. Bravuuriruoka? Tavallinen kotiruoka

23. Taloutenne maidonkulutus viikossa (kuka sitä juo)? Mies ja poika noin 6l
24. Mikä ruokaketju? Ei vakituista

Kulttuuri
25. Lempi elokuva? Monia
26. Lempi TV-ohjelma? Monia
27. Lempi näyttelijä? Monia
28. Lempi artisti? Monia
29. Lempikappale? Monia
30. Lempi kirja? Monia
31. Mitä luet? Tällä hetkellä taas uudestaan Tess Gerritsenin Rizzoli&Ilses sarjaa
32. Kuinka paljon käytät päivässä aikaa tietokoneeseen (nettiin [Libero, FB]), TV ym. medialähteisiin? Riippuu päivästä
33. Lempi vuodenaika, miksi? Kesä ei tartte pukee niin paljon
34. Lempi huone kotona, miksi? Olohuone siellä ollaan eniten

Arvoja, haaveita, yms..
35. Mikä on suurin tekemiseen liittyvä haave, minkä meinaat toteuttaa? (vastaukseksi EI kelpaa oma perhe, lapset ja mies, materia kuten esim. auto, talo, kesähuvila) Matkustaa ulkomailla
36. Mihin asiaan suhtaudut intohimolla keskusteluissa? Mitä voisit puolustaa henkeen ja vereen? (vastaukseksi EI kelpaa oma perhe, lapset ja mies) En oikein mihinkään
37. Minkälaiset mielipiteet saa näkemään punaista? Tyhmät
38. Mikä saa sut nauramaan hysteerisesti vai saako mikään, ootko enemmän hillitty vai hillitön? Ehkä enemmän hillytty mutta pojan tekemiset tai sanomiset tai joku hauska tv-sarja
39. Jos pitää valita, niin kielto vai myöntö? Myöntö
40. Mikä on semmoinen onnistumisen hetki mikä on jäänyt mieleen? (vastaukseksi EI kelpaa oma perhe, lapset, mies) Ammattiin valmistuminen
41. Millä hetkellä on tuntunut ettei tunnelin päässä ole valoa ollenkaan? Pahimpina koulukiusaus aikoina
42. Minkä haaveen olet jo toteuttanut? (vastaukseksi EI kelpaa oma perhe, lapset, mies, materia kuten esim. auto, talo, kesähuvila) Käynyt ulkomailla tukholmassa tosin vain
43. Mikä on vihoviimeinen asia minkä tekisit? Monia asioita mm. murhaa tai pettäisi läheiseniä tai antaisi rahasta
44. Kierrätätkö? Kierrättäisin muutakin kun biojätteen jos se olisi täällä inhimillisesti mahdollista
45. Käytätkö heijastimia? Millaisia? Kyllä tavallisia kovia sekä pehmoheijastimia

Sekalaista
46. Lempiväri? Punainen ja vaalenpunainen
47. Kuinka monta tuntia nukut vuorokaudessa ja mihin kellonaikaan se sijoittuu? Yöllä sen minkä poika antaa parhaimmillaan 8h ja minimissään pari tuntia
48. Kuinka usein käyt ulkomailla? Olen käynyt 3 kertaa Tukholmassa
49. Annatko ulospäin paremman kuvan itsestäsi ja perheestäsi (esim. taloudesta, siitä onko kaikki hyvin, jen..) kuin se todellisuudessa on? En
50. Onko ruoho vihreämpää aidan toisella puolella? Ei
51. Onko lasi puoliksi tyhjä vai puoliksi täysi? Puoliksi täysi
52. Mitä soi juuri nyt? Ihana hiljaisuus
53. Kuinka usein sanot rakastavasi jotakuta? Monta kertaa päivässä
54. Kuinka usein sinulle sanotaan "rakastan sinua"?  Kerran päivässä
55. Saatko tarpeeksi läheisyyttä, hoivaa ja rakkautta? Kyllä
56. Uskotko Joulupukkiin? En
57. Käytkö vessassa ovi auki vai kiinni? Molempia
58. Montako Libero-pistettä on tilillä? Noin tuhat
59. Mikä ottaa aivolohkoon juuri nyt aivan liian lujaa? Kataisen kommentit nyt viimeksi
60. Mikä tekee onnelliseksi juuri nyt? Hetken rauha kun uhmis on nukkumassa

13.11.2012
alexsandra
alexsandra
2 years, 4-month-old toddler

1. olen 24
2. hullu, hassuttelija, positiivinen, arvostan kaikenlaisia ihmisiä
3. keski-suomi, keski-suomessa asun
4. minulla on maailman paras mies :D kaksi tyttöä
5. ruutit on lastenmukaiset, aamulla 8 ylös ja illlalla 8 lapset nukkumaan. ite menen viim. klo 22.
6. uros ja narttu-koirat, ali ja vinha.
7. olen allerginen siitepölylle, ja muille pölyille, tuoreille hedelmille, monelle vihannekselle, eli kaikki pitää olla jotenkin käsiteltyjä, uuni, keitto, sälyke että voin syödä. kissalle, heinille.......
8. kengät on vasen 38 ja oikea 37 1/2 :D
9. aina kun kerkeän käyn miehen kanssa metsästämässä, kalalla, teen käsitöitä (skräppään paljon)...
10. siivouspäivät on torstai ja maanantai
11. en nuku päikkäreitä, vauva nukkuu meiän makkarissa.

Työ, talous ja omaisuus
12. graafista alaa, maalari on ammattini
13. olen kotiäiti, kelpaa mikä työ vaan mitä voin tehdä.
14. järjestyksessä, opettaja, näyttelijä, valokuvaaja, mainospiirtäjä, maalari...
15. miehellä on :D
16. minulla mitsu carisma, miehellä suzuki maastoautokottero :D
17. rivarikolmio meillä on
18. suvun yhteinen saari (isäni kotipaikka)

Ruoka ja juoma
19. Lempiruoka? wok, riistaruuat..
20. Lempijuoma? vesi, olut
21. Suolainen vai makea? suolainen
22. Bravuuriruoka? wok, keitto, uuniruuat..
23. Taloutenne maidonkulutus viikossa (kuka sitä juo)? muut juo minä en, meniskö n.10 litraa viikossa
24. Mikä ruokaketju? s ja k molemmat

Kulttuuri
25. Lempi elokuva? viimeinen mohikaani, die hardit, rocky tietysti :D
26. Lempi TV-ohjelma? kautta aikojen varmaan putous, kummeli, ym huumori ja musiikkiohjelmat
27. Lempi näyttelijä? johnny depp :D druce willis, heath ledger, jack nicholson, sean connery, palo...
28. Lempi artisti? dream theater, rush, elvis, rauli somerjoki, rautavaara, suomaiset metal ja rock bändit, red hot chili peppers, korn, queen.....
29. Lempikappale? monia
30. Lempi kirja? lasten kirjat
31. Mitä luet? en pysty lukemaan mitään muuta kuin lasten kirjoja :D
32. Kuinka paljon käytät päivässä aikaa tietokoneeseen (nettiin [Libero, FB]), TV ym. medialähteisiin? pari tuntia
33. Lempi vuodenaika, miksi? kaikki! kevät kukkii raikkaimmin :D
34. Lempi huone kotona, miksi? sauna :D saa olla oman itsensä kanssa rauhassa :D

Arvoja, haaveita, yms..
35. haaveilen hyvästä työpaikasta, haluan matkustaa ainakin islantiin ja alaskaan.
36. voisin puhua nuorten syrjäytymisen puolesta ja köyhien paremmista oloista suomessa.
37. sellaiset ärsyttää kun minun suomalaiset verorahani laitetaan johonkin muualle kuin suomeen, ja yleistäminen ärsyttää suunnattomasti.
38. varmaan vitsit viihteessä naurattaa eniten ja lasten kommellukset.
39. ehodottomasti myöntö, kaikkea saa tehdä jos sen voi tehdä niin ettei vahingoita luontoa tai toisia ihmisiä.
40. varmaan päättötodistukset, suomenmestaruus.
41. ei koskaan. aina on valoa tunnelin päässä.
42. ammattitutkinto, en ole haaveiden toteuttaja, elän unelmaani :D
43. en pettäisi läheisiäni.
44. kierrätetään ehdottomasti.
45. käytän kaikenlaisia heijastimia, mutten muistuta joulukuusta :D

Sekalaista
46. Lempiväri? musta, violetti, oranssi
47. Kuinka monta tuntia nukut vuorokaudessa ja mihin kellonaikaan se sijoittuu? n.22-07 (n.9h/vrk)
48. Kuinka usein käyt ulkomailla? harvoin, viimeksi amisristeilyllä. kierretään tämä suomi ensin.
49. puhun avoimesti raha asioista jokainen päätelköön mitä päätelköön.
50. ruoho on vihreintä meiän pihassa :D
51. tyhjä se varmaan enemmän on.
52. Mitä soi juuri nyt? nyt soi radio.
53. Kuinka usein sanot rakastavasi jotakuta? nykyään harvemmin ehkä kerran kuussa. liian harvoin.
54. Kuinka usein sinulle sanotaan "rakastan sinua"? yhtä usein.
55. Saatko tarpeeksi läheisyyttä, hoivaa ja rakkautta? saan.
56. Uskotko Joulupukkiin? tottakai :D
57. Käytkö vessassa ovi auki vai kiinni? kiinni
58. Montako Libero-pistettä on tilillä? 745
59. Mikä ottaa aivolohkoon juuri nyt aivan liian lujaa? se ettei ole työtä
60. Mikä tekee onnelliseksi juuri nyt? normaali perhe elämä ja harrastukset :D

eikun lukemaan lisää muiden kommentteja... :D

13.11.2012
mustikka88
mustikka88

On :D 4 sisä/ulkokissaa loput vaan ulkokissoi

13.11.2012
odevenks
odevenks

Sinä ja sinun perheesi

1. Ikäsi? Mie täytin lauantaina 35... omg X)

2. Luonteesi? No yleensä semmonen hyväntuulinen stressitön ja sosiaalinen laiskiainen

3. Mistä olet kotoisin ja missä asut nyt? Savonlinna kumpaankii kohtaan :)

4. Perhetilanne (puoliso, lapsiluku, ikiä)? Nooh samalla jääkaapilla käy isimies 38v, tyttö 9v ja pojat 5v ja 2v. Lisäksi jumalaton lauma pölykoiria asuu meillä :D

5. Minkälaiset aamu- ja iltarutiinit löytyy vai löytyykö (kaunko kestää esim. nukkumaanmeno)? No aamulla mie herään yleensä ekana ja kahon lapsille vaatteet valmiiks, Kampaan naaman, herätän tytön ja laitan sille aamupalan, herätän pojat pesuille ja puen niille vaatteet. Sitten pojat autoon ja päiväkotiin, tyttö lähtee ajastaan taksille kouluun. Illalla iltapala annetaan kasin maissa, siitä sikäli lapset pesulle ja sankyyn. Näissä hommissa isimies auttaa mikäli on kotona :)

6. Lemmikkejä (nimiä, ikiä, mitä)? Ei oo lemmikkejä niitten pölykoirien lisäksi :D

7. Allergioita? Mie oon allerginen koivulle ja omenalle yms sen myötä.Lisäksi mie ja lapset ollaan allergisia amoxisilliinille.

8. Kengänkoko? Miun kenkä on 38

9. Harrastukset? Tykkään neuloa ja lukea :)

10. Koska on siivouspäivä? Sitte ku on pakko siivota :D

11. Kuka nukkuu ja missä nukkuu päikkärit? Pienimmät nukkuu päiväkodissa, kotona viikonloppuna vaan pienin nukkuu tsemppiunet omassa sängyssään.

Työ, talous ja omaisuus

12. Mitä olet opiskellut? Mie oon hotellivirkailija sekä myyjä, nyt opiskelen restonomiksi

13. Mitä teet työksesi ja lyhyt oppimäärä mitä työnkuvaasi kuuluu (jos olet kotiäiti niin mikä olisit jos et olisi kotiäiti)? No mie oon täysiaikainen opiskelija :)

14. Kun lapsena kysyttiin mikä sinusta tulee isona, mitä vastasit? Ei oo kyllä mitään muistikuvaa...

15. Onko rahaa pahanpäivän varalle jemmassa? Ei oo. Nyt taitaa olla se paha päivä :D

16. Mikä / Mitkä auto /autot löytyy pihasta? Farmari ford, karmiva chrysler ja sitten vielä semmonen pikkunen peugeot

17. Minkälaisen talon omistat? Meillä on semmonen reilun sadan neliön yksikerroksinen talo, ihan tavallinen torppa :)

18. Omistatko kesähuvilan / mökin; minkälainen? Ei oleeee :)


Ruoka ja juoma

19. Lempiruoka? No nyt mieli tekis jotakii hyvää mediumpihviä... karitsaa taikka härkää :)

20. Lempijuoma? Mie oon cola-addikti. Valitettavaa mutta totta :D

21. Suolainen vai makea? molemmat :D Mitä sie oikein tämmösiä kysyt :D

22. Bravuuriruoka? tjaah... miulla ei oo semmosta yhtä... omasta mielestäni oon aika kekseliäs kokki :)

23. Taloutenne maidonkulutus viikossa (kuka sitä juo)? joku parikymmentä litraa, sitä juo lähinnä lapset, mutta myös mies joskus :)

24. Mikä ruokaketju? Öööh ei mikään :D Tai kaikki :D


Kulttuuri

25. Lempi elokuva? No sehän nyt riippuu millä tuulella mie oon. No ehkä historia on aika lähellä sydäntä :)

26. Lempi TV-ohjelma? No mie kahon aika paljon rikosohjelmia, csi, mentalist jne on loistavia, walking dead, supernatural yms myös. Poirot, ylpeys ja ennakkoluulo on ihania... Voi voi, miten tän voi rajata vaan yhteen? :D

27. Lempi näyttelijä? EOS

28. Lempi artisti? EOS

29. Lempikappale? EOS

30. Lempi kirja? EOS

31. Mitä luet? No nyt on menossa suomen oikeushistorian pääpiirteet ja joku cathy kellyn hömppäromaani :D Mie luen kaikenlaista, nykyään aika paljon helppoa hömppää :)

32. Kuinka paljon käytät päivässä aikaa tietokoneeseen (nettiin [Libero, FB]), TV ym. medialähteisiin? Varmaan useamman tunnin, aika paljon kylä myös koulujuttuihin :)

33. Lempi vuodenaika, miksi? Oon tylsä ja sanon että kaikki! Nytkii on ihana aurinkoinen kylmä päivä, illalla ihana sytytellä kynttilät ja tunnelmoida :)

34. Lempi huone kotona, miksi? Hmmm. Keittiö on kiva koska se on niin iso ja tilava, olkkari on kiva koska siinä on takka ja makkrai, noh, kuka nyt ei makkarista tykkäis? :D


Arvoja, haaveita, yms.. 35. Mikä on suurin tekemiseen liittyvä haave, minkä meinaat toteuttaa? (vastaukseksi EI kelpaa oma perhe, lapset ja mies, materia kuten esim. auto, talo, kesähuvila) Mikäs tähän kelpaa vastaukseksi? :D Ehkä miulla ei oo haaveita :D

36. Mihin asiaan suhtaudut intohimolla keskusteluissa? Mitä voisit puolustaa henkeen ja vereen? (vastaukseksi EI kelpaa oma perhe, lapset ja mies) No vaikka kuinka kotimaista osaamista ja tuotteita tulee kannattaa. Että jätetään ne ulkomaan tomaatit kauppaan ja annetaan sekin raha lähiruokaa tuottavalle viljelijälle :)

37. Minkälaiset mielipiteet saa näkemään punaista? Muut ku miun omat X)

38. Mikä saa sut nauramaan hysteerisesti vai saako mikään, ootko enemmän hillitty vai hillitön? No kuule vähän vaikka mikä voi saaha miut nauramaan :D Tännäänkii oon nauranu jo vaikka mille :D

39. Jos pitää valita, niin kielto vai myöntö? Voi ei, riippuu niin asiasta... Myöntö sitten :D

40. Mikä on semmoinen onnistumisen hetki mikä on jäänyt mieleen? (vastaukseksi EI kelpaa oma perhe, lapset, mies) No viimeks oli kun kuulin hyvää palautetta omasta tekemisestä :)

41. Millä hetkellä on tuntunut ettei tunnelin päässä ole valoa ollenkaan? Hah no sillä hetkellä kun oon ollu synnyttämässä :D "Eikö tämä ikinä lopu" X)

42. Minkä haaveen olet jo toteuttanut? (vastaukseksi EI kelpaa oma perhe, lapset, mies, materia kuten esim. auto, talo, kesähuvila) Mutta kun ne on ollut niitä miun haaveita ja ne nyt kelpaa kun sanon niin! Kun meillä on perhe ja omakotitalo, eletään aika keskiluokkaista elämää ja nautitaan perheen kanssa olemisesta :)

43. Mikä on vihoviimeinen asia minkä tekisit? menisin luovuttamaan verta X)

44. Kierrätätkö? Kyllä

45. Käytätkö heijastimia? Millaisia? Miulla ei oo heijastimia, mutta ei hätää, en mie tuolla pimmeessä etene kävellen mihinkään :D


Sekalaista

46. Lempiväri? Ei miulla oo :)

47. Kuinka monta tuntia nukut vuorokaudessa ja mihin kellonaikaan se sijoittuu? Yleensä kuutisen tuntia ja ihan yöllä, kiitos :)

48. Kuinka usein käyt ulkomailla? Todella harvoin

49. Annatko ulospäin paremman kuvan itsestäsi ja perheestäsi (esim. taloudesta, siitä onko kaikki hyvin, jen..) kuin se todellisuudessa on? No en ;D Mitä hyötyä siitä olis? :D

50. Onko ruoho vihreämpää aidan toisella puolella? No tällä hetkellä ei ole :D Meillä näyttäs olevan pitempi ja parempikuntonen nurmikko ku naapurilla :D

51. Onko lasi puoliksi tyhjä vai puoliksi täysi? täsyi

52. Mitä soi juuri nyt? korviin koskeva hiljaisuus :D

53. Kuinka usein sanot rakastavasi jotakuta? En käytännössä koskaan

54. Kuinka usein sinulle sanotaan "rakastan sinua"? Ei käytännössä koskaan

55. Saatko tarpeeksi läheisyyttä, hoivaa ja rakkautta? Juuh, ihan yllinkyllin :)

56. Uskotko Joulupukkiin? Tottakai!

57. Käytkö vessassa ovi auki vai kiinni? kiinni mutta ei lukossa :)

58. Montako Libero-pistettä on tilillä? En muista :D

59. Mikä ottaa aivolohkoon juuri nyt aivan liian lujaa? Järkyttävä tehtävien määrä mitkä pitäs tehä, ajan riittämättömyys

60. Mikä tekee onnelliseksi juuri nyt? Suklaapatukka :D

13.11.2012
riu
riu

Sinä ja sinun perheesi 
1. Ikäsi? 31v
2. Luonteesi? temperamenttinen
3. Mistä olet kotoisin ja missä asut nyt? Kotoisin Pohjanmaalta, nykyisin elelen Tampereella
4. Perhetilanne (puoliso, lapsiluku, ikiä)? Mies 37v, kolme tyttöä; 12v, 6v ja 3kk sekä poika 7v
5. Minkälaiset aamu- ja iltarutiinit löytyy vai löytyykö (kaunko kestää esim. nukkumaanmeno)? Meillä hyvin tarkat rutiinit ja esmes iltaisin iltapalan jälkeen heti yökkärit päälle, pesut ja nukkumaan ja uni usein tulee nopsaa. Minin kanssa ei tietty vielä aina mee niinku Strömsössä, mutta samat kuviot joka ilta.
6. Lemmikkejä (nimiä, ikiä, mitä)? Ei ole
7. Allergioita? Mulla on siitepölyallergia ja joillekin eläimille ja untuva aiheuttaa ihan järkyt oireet, silti täytyy untuvatakki päällä kulkee talvet :)
8. Kengänkoko? 38-39
9. Harrastukset? käsityöt, askartelu, lukeminen
10. Koska on siivouspäivä? torstaisin tai perjantaisin
11. Kuka nukkuu ja missä nukkuu päikkärit? Mini nukkuu päikkärit, useimmiten ulkona vaunuissa

Työ, talous ja omaisuus 
12. Mitä olet opiskellut? Valmistuin vuonna 2000 lähihoitajaksi, vuosi sitten aloitin sairaanhoitaja-opinnot, mutta on nyt tauolla äitiysloman ajan
13. Mitä teet työksesi ja lyhyt oppimäärä mitä työnkuvaasi kuuluu (jos olet kotiäiti niin mikä olisit jos et olisi kotiäiti)? Työpaikkana autistien asumisyksikkö, jossa toimin esimiehenä. Työhön kuuluu autistien ohjaamista sekä tietysti työvuorolistojen teko yms.
14. Kun lapsena kysyttiin mikä sinusta tulee isona, mitä vastasit? Mä taisin haaveilla kilparatsastajan urasta kunnes hoitsukärpänen iski (11v)
15. Onko rahaa pahanpäivän varalle jemmassa? Oliski
16. Mikä / Mitkä auto /autot löytyy pihasta? Toyota Avensis Verso 
17. Minkälaisen talon omistat? Meinasin ensin vastata etten minkäänlaista, mutta jos ihan tarkkoja ollaan niin isän vanha mörskä on mun ja veljen puoliks, mutta en tiedä voiko sitä taloksi kutsua
18. Omistatko kesähuvilan / mökin; minkälainen? ehei

Ruoka ja juoma 
19. Lempiruoka? Härän pihvi ja valkosipulikermaperunat
20. Lempijuoma? vesi
21. Suolainen vai makea? makea
22. Bravuuriruoka? Ihan perusruokaa teen, enemmän yllätäv tuolla leipomuspuolella :)
23. Taloutenne maidonkulutus viikossa (kuka sitä juo)? Olisko jotain 15litraa ja kolme lasta juo, minä teehen ja isäntä kahviin
24. Mikä ruokaketju? S-ryhmälle kannetaan rahat pääsääntöisesti

Kulttuuri 
25. Lempi elokuva? Apua.. monta hyvää...
26. Lempi TV-ohjelma? Uusi Päivä
27. Lempi näyttelijä? Kari Ketonen
28. Lempi artisti? Johanna Kurkela
29. Lempikappale? Ainutlaatuinen yllä mainitulta artistilta
30. Lempi kirja? Patricia Cornwellin kirjat
31. Mitä luet? Kirjoja pääasiassa :)
32. Kuinka paljon käytät päivässä aikaa tietokoneeseen (nettiin [Libero, FB]), TV ym. medialähteisiin? Paljon, ehkä neljä-viis tuntia
33. Lempi vuodenaika, miksi? Syksy, ihana ruskan aika ja kun saa kynttilöitä polttaa (saahan niitä koska vaan, mut ne hämärtyvät illat..)
34. Lempi huone kotona, miksi? Sauna

Arvoja, haaveita, yms.. 
35. Mikä on suurin tekemiseen liittyvä haave, minkä meinaat toteuttaa? (vastaukseksi EI kelpaa oma perhe, lapset ja mies, materia kuten esim. auto, talo, kesähuvila) Jos joskus vielä sen kätilön ammatin sais opiskeltua
36. Mihin asiaan suhtaudut intohimolla keskusteluissa? Mitä voisit puolustaa henkeen ja vereen? (vastaukseksi EI kelpaa oma perhe, lapset ja mies) Puolustaa voisin vammaisia vaikka kuinka.
37. Minkälaiset mielipiteet saa näkemään punaista? Ehdottomat. Ärsyttää jos ei voi nähdä toisten ihmisten kantaa asiaan.
38. Mikä saa sut nauramaan hysteerisesti vai saako mikään, ootko enemmän hillitty vai hillitön? Te :) Hillitön, nauran hyvin herkästi :)
39. Jos pitää valita, niin kielto vai myöntö? Myöntö
40. Mikä on semmoinen onnistumisen hetki mikä on jäänyt mieleen? (vastaukseksi EI kelpaa oma perhe, lapset, mies) Esimieheksi valinta
41. Millä hetkellä on tuntunut ettei tunnelin päässä ole valoa ollenkaan? Kun jäin yh:ksi lasten ollessa 6v, 1v ja 1kk..silloin tuntui että kaikki kaatuu päälle. Mutta kummasti sieltä on selvitty.
42. Minkä haaveen olet jo toteuttanut? (vastaukseksi EI kelpaa oma perhe, lapset, mies, materia kuten esim. auto, talo, kesähuvila) Lähtenyt opiskelemaan vielä
43. Mikä on vihoviimeinen asia minkä tekisit? Pettäisin
44. Kierrätätkö? Tiettyyn pisteeseen asti joo
45. Käytätkö heijastimia? Millaisia? Pehmoheijastimia

Sekalaista 
46. Lempiväri? Ruskea
47. Kuinka monta tuntia nukut vuorokaudessa ja mihin kellonaikaan se sijoittuu? Nukun 5-8h ja yöaikaan pätkissä :)
48. Kuinka usein käyt ulkomailla? Jos Ruotsin reissuja ei lasketa niin oon viimeks käyny 21v sitten... Olis kyllä tarkotus tehdä myöhästynyt häämatka ensi vuoden alussa :)
49. Annatko ulospäin paremman kuvan itsestäsi ja perheestäsi (esim. taloudesta, siitä onko kaikki hyvin, jen..) kuin se todellisuudessa on? No eihän sitä viitti ulkopuolisille kuuluttaa että ollaan ihan persaukisia ;)
50. Onko ruoho vihreämpää aidan toisella puolella? En usko 
51. Onko lasi puoliksi tyhjä vai puoliksi täysi? Puoliksi täys
52. Mitä soi juuri nyt? Iskelmäradio
53. Kuinka usein sanot rakastavasi jotakuta? Monta kertaa päivässä, siis eri tyypeille täs taloudessa
54. Kuinka usein sinulle sanotaan "rakastan sinua"? Ihan noilla sanoilla ehkä pari kertaa viikossa, mutta "oot rakas"- kuuluu päivittäin
55. Saatko tarpeeksi läheisyyttä, hoivaa ja rakkautta? Enempikin vois saada
56. Uskotko Joulupukkiin? kukas ne lahjat muuten tois jos ei pukki?
57. Käytkö vessassa ovi auki vai kiinni? leensä kiinni, mutta ei lukossa
58. Montako Libero-pistettä on tilillä? 1210
59. Mikä ottaa aivolohkoon juuri nyt aivan liian lujaa? Miehen uppiniskaisuus
60. Mikä tekee onnelliseksi juuri nyt? Tuo pieni maiskuttaja sitterissä :)

13.11.2012
marjaana
marjaana

1. Ikäsi?  21

2. Luonteesi?  Rauhallinen ja iloinen :)

3. Mistä olet kotoisin ja missä asut nyt?  Kurikasta ja nykyinen asuinpaikka Jyväskylä

4. Perhetilanne (puoliso, lapsiluku, ikiä)?  Kihlatulla ikää 35, lapsia ei vielä ole.

5. Minkälaiset aamu- ja iltarutiinit löytyy vai löytyykö (kaunko kestää esim. nukkumaanmeno)? -

6. Lemmikkejä (nimiä, ikiä, mitä)? Kissa, nimi on roosa ja ikää 5kk

7. Allergioita? -

8. Kengänkoko? 37

9. Harrastukset? Viimmeiset 12v oli yleisuheilu ja nykyään salibandy.

10. Koska on siivouspäivä? Vähän silloin tällöin.

11. Kuka nukkuu ja missä nukkuu päikkärit? -

Työ, talous ja omaisuus 

12. Mitä olet opiskellut? valmistunut 2011 suurtalouskokiksi.

13. Mitä teet työksesi ja lyhyt oppimäärä mitä työnkuvaasi kuuluu (jos olet kotiäiti niin mikä olisit jos et olisi kotiäiti)?  Tällä hetkellä en ole töissä,mutta päiväkodeissa olen ollut, silloin tällöin keittiöhommissa.

14. Kun lapsena kysyttiin mikä sinusta tulee isona, mitä vastasit? Eläinlääkäri

15. Onko rahaa pahanpäivän varalle jemmassa?  Ei

16. Mikä / Mitkä auto /autot löytyy pihasta?  mieheltä löytyy citroen. Itse en autoa vielä omista.

17. Minkälaisen talon omistat? -

18. Omistatko kesähuvilan / mökin; minkälainen? -

Ruoka ja juoma 

19. Lempiruoka? -

20. Lempijuoma? Tee

21. Suolainen vai makea? Molemmat

22. Bravuuriruoka? -

23. Taloutenne maidonkulutus viikossa (kuka sitä juo)?  minä juon ehkä enemmän ja ehkä n. 4-5l

24. Mikä ruokaketju? -

Kulttuuri 
25. Lempi elokuva? -

26. Lempi TV-ohjelma? Tällä hetkellä erilaiset äidit ja salatut elämät

27. Lempi näyttelijä? -

28. Lempi artisti? -

29. Lempikappale? -

30. Lempi kirja? -

31. Mitä luet? -

32. Kuinka paljon käytät päivässä aikaa tietokoneeseen (nettiin [Libero, FB]), TV ym. medialähteisiin? Riippuu päivästä,mutta ehkä n. 2 tuntia

33. Lempi vuodenaika, miksi? Kesä, koska kesällä on mukava käydä uimassa ja ottaa aurinkoa :)

34. Lempi huone kotona, miksi? Makuuhuone ;)

Arvoja, haaveita, yms.. 
35. Mikä on suurin tekemiseen liittyvä haave, minkä meinaat toteuttaa? (vastaukseksi EI kelpaa oma perhe, lapset ja mies, materia kuten esim. auto, talo, kesähuvila) Hypätä benjihypyn vielä joskus ja matkustaa jonnekkin kauas ulkomaille :D

36. Mihin asiaan suhtaudut intohimolla keskusteluissa? Mitä voisit puolustaa henkeen ja vereen? (vastaukseksi EI kelpaa oma perhe, lapset ja mies) -

37. Minkälaiset mielipiteet saa näkemään punaista? Jaa no se vähän riippuu...

38. Mikä saa sut nauramaan hysteerisesti vai saako mikään, ootko enemmän hillitty vai hillitön? Aika hillitty. Mies ja ystävät saavat hauskoilla jutuillansa mut useasti nauramaan :D

39. Jos pitää valita, niin kielto vai myöntö?  Myöntö

40. Mikä on semmoinen onnistumisen hetki mikä on jäänyt mieleen? (vastaukseksi EI kelpaa oma perhe, lapset, mies) Sm- viestit ja sijoitus 3

41. Millä hetkellä on tuntunut ettei tunnelin päässä ole valoa ollenkaan? Vuosi sitten. En viitsi kertoa mistä syystä..
42. Minkä haaveen olet jo toteuttanut? (vastaukseksi EI kelpaa oma perhe, lapset, mies, materia kuten esim. auto, talo, kesähuvila) Aloittanut salibandyn pelaamisen :)
43. Mikä on vihoviimeinen asia minkä tekisit? -
44. Kierrätätkö? Kyllä
45. Käytätkö heijastimia? Millaisia?  käytän. Ihan tuollaisia pyöreitä heijastimia käytän.

Sekalaista 
46. Lempiväri?  Punainen

47. Kuinka monta tuntia nukut vuorokaudessa ja mihin kellonaikaan se sijoittuu? Yöaikaan n. 9-10 tuntia.

48. Kuinka usein käyt ulkomailla?  Harvoin. Ensimmäinen ulkomaanmatka oli 2010 Portugalissa, mutta juoksuleirillä olin.

49. Annatko ulospäin paremman kuvan itsestäsi ja perheestäsi (esim. taloudesta, siitä onko kaikki hyvin, jen..) kuin se

todellisuudessa on? kyllä

50. Onko ruoho vihreämpää aidan toisella puolella? En usko, kun ei ole muista miehistä kokemusta. Oma mies riittää todella hyvin mulle.

51. Onko lasi puoliksi tyhjä vai puoliksi täysi? puoliksi täynnä

52. Mitä soi juuri nyt? Television ääni kuuluu.

53. Kuinka usein sanot rakastavasi jotakuta? joka päivä

54. Kuinka usein sinulle sanotaan "rakastan sinua"? Melkeimpä joka päivä

55. Saatko tarpeeksi läheisyyttä, hoivaa ja rakkautta? Kyllä!

56. Uskotko Joulupukkiin? En :D

57. Käytkö vessassa ovi auki vai kiinni?  ovi raollansa.

58. Montako Libero-pistettä on tilillä?  Ei varmaan yhtään :D

59. Mikä ottaa aivolohkoon juuri nyt aivan liian lujaa? Kun olen jälleen kipeä.

60. Mikä tekee onnelliseksi juuri nyt?  Oma mies ja kissa :) 3

13.11.2012
Lora91
Lora91
1 year, 7-month-old toddler

heh ymmärsin ton vihoviimeisen asian vähän eritavalla. :DD

12.11.2012
Santtuvaan
Santtuvaan

Sinä ja sinun perheesi 
1. Ikäsi? 22v
2. Luonteesi? kaikki tänne heti nyt
3. Mistä olet kotoisin ja missä asut nyt? pohjois-karjalasta ja täällä asun taas.
4. Perhetilanne (puoliso, lapsiluku, ikiä)? isimies 25v, tytöt 2,5 ja 4,5v
5. Minkälaiset aamu- ja iltarutiinit löytyy vai löytyykö (kaunko kestää esim. nukkumaanmeno)? aamulla herätys puoli 8-9.00, otetaan aamupalaa, ulkoilu/sisäleikit/kerho klo 11-12 päiväruoka jonka jälkeen ulkoilu/sisäleikit. kahden maissa välipalaa. neljän-viiden maissa ruoka ja sen jälkeen hoidetaan kyläilyt, kaupassa käynnit ym jos on koko perheen kesken menoja. puoli 7 jälkeen illalla raivataan lelut, jonka jälkeen iltapala, pesut, pisut, pusut, iltasatu ja nukkumaan viimestään klo 20.
6. Lemmikkejä (nimiä, ikiä, mitä)? reilun vuoden ikäinen kiinanharjakoira Mimosa
7. Allergioita? ei kenelläkään.
8. Kengänkoko?40 
9. Harrastukset? neulonta, virkkaus
10. Koska on siivouspäivä? sillon kun jaksaa tai sotku ahdistaa..
11. Kuka nukkuu ja missä nukkuu päikkärit? minä useimmiten sohvalla tai petillä. :D lapset harvemmin enää..

Työ, talous ja omaisuus
 12. Mitä olet opiskellut? 2v kosmetologiopintoja ja kohta vuosi suunnitteluassistetin opintoja käyty.
13. Mitä teet työksesi ja lyhyt oppimäärä mitä työnkuvaasi kuuluu (jos olet kotiäiti niin mikä olisit jos et olisi kotiäiti)? jaa a ei oo vielä unelma-ammatti selvillä.
 14. Kun lapsena kysyttiin mikä sinusta tulee isona, mitä vastasit? poliisi :D
15. Onko rahaa pahanpäivän varalle jemmassa? pari satkua
16. Mikä / Mitkä auto /autot löytyy pihasta? joku sininen ooppeli, sen tarkemmin ei kiinnosta tietääkkään. :D
17. Minkälaisen talon omistat? en omista
18. Omistatko kesähuvilan / mökin; minkälainen?en

 Ruoka ja juoma 
19. Lempiruoka? aika paha.. kiinalainen
20. Lempijuoma? vissy
 21. Suolainen vai makea? sekäettä
22. Bravuuriruoka? normi kotiruoka
 23. Taloutenne maidonkulutus viikossa (kuka sitä juo)? kaikki juo.. olisko 10-13l?
24. Mikä ruokaketju? s

Kulttuuri
 25. Lempi elokuva?
 26. Lempi TV-ohjelma? olipa kerran
27. Lempi näyttelijä?
 28. Lempi artisti? uniikki, cheek, suvi teräsniska, kaija koo, jenni vartiainen
29. Lempikappale? kaikki missä on joku kiva sanoma
 30. Lempi kirja?&  31. Mitä luet? kaikki romanttiset hömpät
32. Kuinka paljon käytät päivässä aikaa tietokoneeseen (nettiin [Libero, FB]), TV ym. medialähteisiin? ~3h
33. Lempi vuodenaika, miksi? kevät, kesä on tulossa, mut ei oo vielä kuuma..
34. Lempi huone kotona, miksi?olohuone, tietysti siks kun siellä voi vaan olla.:D 

Arvoja, haaveita, yms.. 
35. Mikä on suurin tekemiseen liittyvä haave, minkä meinaat toteuttaa? (vastaukseksi EI kelpaa oma perhe, lapset ja mies, materia kuten esim. auto, talo, kesähuvila)en tiedä toteutanko, mut irlannissa maaseudulla oon aina halunnu käydä.
36. Mihin asiaan suhtaudut intohimolla keskusteluissa? Mitä voisit puolustaa henkeen ja vereen? (vastaukseksi EI kelpaa oma perhe, lapset ja mies) en mihinkään, kun kotiäitiys on turruttanu miun aivot niin etten osaa käydä minkäänlaista keskustelua :D
 37. Minkälaiset mielipiteet saa näkemään punaista? tyhmät.
38. Mikä saa sut nauramaan hysteerisesti vai saako mikään, ootko enemmän hillitty vai hillitön?melkein mikä vaan vähänkin hauska juttu, jos on tarpeeks väsyny..
 39. Jos pitää valita, niin kielto vai myöntö? kielto
 40. Mikä on semmoinen onnistumisen hetki mikä on jäänyt mieleen? (vastaukseksi EI kelpaa oma perhe, lapset, mies) no eeipä nyt tuu mieleen.. ehkä tonne kouluun pääsy
41. Millä hetkellä on tuntunut ettei tunnelin päässä ole valoa ollenkaan? tällä..
 42. Minkä haaveen olet jo toteuttanut? (vastaukseksi EI kelpaa oma perhe, lapset, mies, materia kuten esim. auto, talo, kesähuvila) ?
43. Mikä on vihoviimeinen asia minkä tekisit?rutistasin kaikkia kovasti.
 44. Kierrätätkö? tölkit, pullot, pahvit, biojätteen, paperit, paristot
45. Käytätkö heijastimia? Millaisia? tavallinen kova roikkuheijastin

Sekalaista 
46. Lempiväri? vihreä
47. Kuinka monta tuntia nukut vuorokaudessa ja mihin kellonaikaan se sijoittuu?viikolla ~8-9h 23-9.00, viikonloppuna 10-13h 23-12.00 välillä
 48. Kuinka usein käyt ulkomailla? no tallinnan laivareissulla käyny kahdesti elämäni aikana. :D
49. Annatko ulospäin paremman kuvan itsestäsi ja perheestäsi (esim. taloudesta, siitä onko kaikki hyvin, jen..) kuin se todellisuudessa on? no itestäni en nyt viitti joka kassatädille selittää, et kuin ahdistaa kaikki..
50. Onko ruoho vihreämpää aidan toisella puolella? no kesällä naapureilla oli joo, kun meidän nurtsi on ihan sammalella..
51. Onko lasi puoliksi tyhjä vai puoliksi täysi? puolillaan
52. Mitä soi juuri nyt? korvat
53. Kuinka usein sanot rakastavasi jotakuta?muutama kerta viikkoon
 54. Kuinka usein sinulle sanotaan "rakastan sinua"? ^
55. Saatko tarpeeksi läheisyyttä, hoivaa ja rakkautta? en.. oon niin hellyydenkipeä immeinen..
56. Uskotko Joulupukkiin? tottakai! mikäs kysymys tää nyt oikein on?!
 57. Käytkö vessassa ovi auki vai kiinni? riippuu tilanteesta.
 58. Montako Libero-pistettä on tilillä? en tiedä kun en voi käyttää niitä enää.
59. Mikä ottaa aivolohkoon juuri nyt aivan liian lujaa? yksin nukkumaan käyminen kun isimies on yön töissä
60. Mikä tekee onnelliseksi juuri nyt? ei mikään

pyydän anteeksi kirjoitusvirheet, puhelimella näpersin. :D

12.11.2012
Santtuvaan
Santtuvaan

Sinä ja sinun perheesi 
1. Ikäsi? 23


2. Luonteesi? agressiivinen :D


3. Mistä olet kotoisin ja missä asut nyt? tuusulasta, nyt lepsämässä


4. Perhetilanne (puoliso, lapsiluku, ikiä)? puoliso, yksi oma lapsi ja yksi yhteinen tulossa. mies 22v ja tyttö 3,5v, LA 12.3


5. Minkälaiset aamu- ja iltarutiinit löytyy vai löytyykö (kaunko kestää esim. nukkumaanmeno)? ei minkäänlaisia itsellä siis, tytöllä on kyl :D


6. Lemmikkejä (nimiä, ikiä, mitä)? roku,pagheera,taotao,albi,minialbi,hayate,masis,kite,tikru,batman,goldie. kissoja, 7v-6kk iältään, kissoja, ens viikolla 5kk koira 3 


7. Allergioita? nikkeli


8. Kengänkoko? 36-37


9. Harrastukset? nukkuminen :D


10. Koska on siivouspäivä? sillon ku jaksaa


11. Kuka nukkuu ja missä nukkuu päikkärit? minä ja tyttö, omissa sängyissä

Työ, talous ja omaisuus 
12. Mitä olet opiskellut? autokorinkorjaajaksi, jätin kesken


13. Mitä teet työksesi ja lyhyt oppimäärä mitä työnkuvaasi kuuluu (jos olet kotiäiti niin mikä olisit jos et olisi kotiäiti)? varmaan siivooja :D nyt oon kotiäitinä


14. Kun lapsena kysyttiin mikä sinusta tulee isona, mitä vastasit? eläinlääkäri


15. Onko rahaa pahanpäivän varalle jemmassa? ei :(


16. Mikä / Mitkä auto /autot löytyy pihasta? kia cerato ja chevrolet astro ja joku ford. + autoja joita ei käytetä enää


17. Minkälaisen talon omistat? en omista. asun omakotitalossa


18. Omistatko kesähuvilan / mökin; minkälainen? -

Ruoka ja juoma 
19. Lempiruoka? nuudelit


20. Lempijuoma? sprite


21. Suolainen vai makea? molemmat


22. Bravuuriruoka? nuudelit ja tonnikala :D


23. Taloutenne maidonkulutus viikossa (kuka sitä juo)? 5l. tyttö juo ja minä ja mies kahvin kaa


24. Mikä ruokaketju? s-market

Kulttuuri 
25. Lempi elokuva? oi niitä on monia. sanotaan nyt yhtenä vaikka donnie darko


26. Lempi TV-ohjelma? the walking dead


27. Lempi näyttelijä? jensen ackles


28. Lempi artisti? monia


29. Lempikappale? monia


30. Lempi kirja? twilightit :D


31. Mitä luet? aku ankkaa


32. Kuinka paljon käytät päivässä aikaa tietokoneeseen (nettiin [Libero, FB]), TV ym. medialähteisiin? puhelimella käyn aika usein. koneella oon harvemmin


33. Lempi vuodenaika, miksi? kesä, lämpö 3


34. Lempi huone kotona, miksi? makkari, koska nukkuminen 3

Arvoja, haaveita, yms.. 
35. Mikä on suurin tekemiseen liittyvä haave, minkä meinaat toteuttaa? (vastaukseksi EI kelpaa oma perhe, lapset ja mies, materia kuten esim. auto, talo, kesähuvila) lähteä englantiin


36. Mihin asiaan suhtaudut intohimolla keskusteluissa? Mitä voisit puolustaa henkeen ja vereen? (vastaukseksi EI kelpaa oma perhe, lapset ja mies) lgbt-oikeudet


37. Minkälaiset mielipiteet saa näkemään punaista? esim että homot ei voi kasvattaa normaalia alsta


38. Mikä saa sut nauramaan hysteerisesti vai saako mikään, ootko enemmän hillitty vai hillitön? riippuu mmielentilasta. vahingon ilo on kyllä paras ilo


39. Jos pitää valita, niin kielto vai myöntö? myöntö


40. Mikä on semmoinen onnistumisen hetki mikä on jäänyt mieleen? (vastaukseksi EI kelpaa oma perhe, lapset, mies) eipä tuu muita mieleen


41. Millä hetkellä on tuntunut ettei tunnelin päässä ole valoa ollenkaan? useinkin. minulla on toistuva vakava masennus


42. Minkä haaveen olet jo toteuttanut? (vastaukseksi EI kelpaa oma perhe, lapset, mies, materia kuten esim. auto, talo, kesähuvila) hankkinut koiran :)


43. Mikä on vihoviimeinen asia minkä tekisit? söisin hämähäkkejä


44. Kierrätätkö? yritän


45. Käytätkö heijastimia? Millaisia? juu, joku tähti

Sekalaista 
46. Lempiväri? musta
47. Kuinka monta tuntia nukut vuorokaudessa ja mihin kellonaikaan se sijoittuu? 8-9, yöhön


48. Kuinka usein käyt ulkomailla? lasketaanko tähän ruotsi? ainakin kerran vuodessa


49. Annatko ulospäin paremman kuvan itsestäsi ja perheestäsi (esim. taloudesta, siitä onko kaikki hyvin, jen..) kuin se todellisuudessa on? en


50. Onko ruoho vihreämpää aidan toisella puolella? ei


51. Onko lasi puoliksi tyhjä vai puoliksi täysi? puoliksi täysi


52. Mitä soi juuri nyt? tietokoneen hurina


53. Kuinka usein sanot rakastavasi jotakuta? joka päivä


54. Kuinka usein sinulle sanotaan "rakastan sinua"? joka päivä


55. Saatko tarpeeksi läheisyyttä, hoivaa ja rakkautta? saan


56. Uskotko Joulupukkiin? tietysti :DD


57. Käytkö vessassa ovi auki vai kiinni? kotona kiinni, exän luona ovi auki :D


58. Montako Libero-pistettä on tilillä? ei yhtään


59. Mikä ottaa aivolohkoon juuri nyt aivan liian lujaa? exän luo muuttaa meidän yhteinen tuttu kämppikseski ja en tykkää yhtään kun tyty siel kuiteskin käy vknloppusin


60. Mikä tekee onnelliseksi juuri nyt? oma perhe, koira 3

12.11.2012
odevenks
odevenks

Sinä ja sinun perheesi 
1. Ikäsi? 
- 23v
2. Luonteesi?
- Helposti syttyvä tulipallero joka sammuu myös omia aikojaan yhtä nopeasti kuin syttyikin 
3. Mistä olet kotoisin ja missä asut nyt? 
- Seinäjoki ja Seinäjoki
4. Perhetilanne (puoliso, lapsiluku, ikiä)? 
- Ukko, 25v ja toinen ukko, 1v 3kk
5. Minkälaiset aamu- ja iltarutiinit löytyy vai löytyykö (kaunko kestää esim. nukkumaanmeno)? 
- Aamu alkaa hammaspyykillä, vaatteiden vaihdolla ja puurolla (n. 45min-1h). Ilta alkaa yökkärinvaihdolla, puurolla ja iltasadulla (n. 1h).
6. Lemmikkejä (nimiä, ikiä, mitä)? 
- Iina-koira, kohta 3v ja Tapio-kissa, kohta 4v
7. Allergioita? 
- Kaikki mikä kukkii + kissa ja koira
8. Kengänkoko? 
- Naisellinen 41
9. Harrastukset? 
- Tietokone. :D Ei vaan, sekalainen urheilu/kuntoilu ja elokuvat.
10. Koska on siivouspäivä? 
- Torstaina
11. Kuka nukkuu ja missä nukkuu päikkärit? 
- Nuorimies nukkuu päikkärit omassa sängyssä omassa huoneessaan, joskus äitin kainalossa äitin ja iskän sängyssä.

Työ, talous ja omaisuus 
12. Mitä olet opiskellut? 
- Nuoriso- ja vapaa-ajanohjaaja 2008 ja meneillään kokkiopinnot
13. Mitä teet työksesi ja lyhyt oppimäärä mitä työnkuvaasi kuuluu (jos olet kotiäiti niin mikä olisit jos et olisi kotiäiti)? 
- Jos en olisi kotiäiti olisin melkovarmasti lounaskokki
14. Kun lapsena kysyttiin mikä sinusta tulee isona, mitä vastasit? 
- Kuuraketti. Sit kun selvis ettei se ole mahdollista, halusin opettajaksi. Sit jossain vaiheessa halusin poliisiksi (osa musta haluaa edelleen, ukko on tiellä :D).
15. Onko rahaa pahanpäivän varalle jemmassa? 
- Ei
16. Mikä / Mitkä auto /autot löytyy pihasta? 
- Lainassa appiukolta Volvo 240 (punainen paholainen) siksi aikaa kun saadaan oma Opel Astra (valkonen farkku) ajokuntoon
17. Minkälaisen talon omistat? 
- En omista
18. Omistatko kesähuvilan / mökin; minkälainen? 
- En omista

Ruoka ja juoma 
19. Lempiruoka? 
- Tuorepasta ja joku soosi, ukko tekee älyhyvää tomaattipekonipepperonisipulisoosia. NAM.
20. Lempijuoma? 
- Maito
21. Suolainen vai makea? 
- Makea
22. Bravuuriruoka? 
- Tuorepasta ja kermainen broiskukastike paprikalla
23. Taloutenne maidonkulutus viikossa (kuka sitä juo)? 
- Oliskohan n. 13l. Ei kauas mene.
24. Mikä ruokaketju? 
- S-Ryhmä

Kulttuuri 
25. Lempi elokuva? 
- Titanic
26. Lempi TV-ohjelma? 
- Kolme miestä ja tyttö nyt pyörivistä, mutta ehdoton ykkönen kautta-aikain on Lost
27. Lempi näyttelijä? 
- Mä en muista ikinä kenenkään nimiä.. Ootas kun kelaan..ääh, en muista sen nimeä. :E
28. Lempi artisti? 
- Hmm.. Mä tykkään kaikesta konemusiikista, varmaan Swedish House Mafia on tällä hetkellä aika kovis, sit on tietty kaikki DjOrkideat sun muut konkarit
29. Lempikappale? 
- Puhu äänellä jonka kuulen, onkos toi nyt Happoradion kipales? Ja Anna Puun Sinä olet minä!
30. Lempi kirja? 
- Rakas Mikael :D
31. Mitä luet? 
- Ostoslistaa, kuitteja, tekstitystä, mainoksia, nettiä..
32. Kuinka paljon käytät päivässä aikaa tietokoneeseen (nettiin [Libero, FB]), TV ym. medialähteisiin? 
- Aika vähän loppujen lopuksi, mä teen sellasia pikäpyrähdyksiä monen monta päivässä, mut ne kestää max. 10min kerrallaan. Sit päikkäriaikaan ja näin illalla juutun sohvan nurkkaan. ;b
33. Lempi vuodenaika, miksi? 
- Kesä. Kesän lapsi mä oooooonn, ei muuta.
34. Lempi huone kotona, miksi? 
- Keittiö. Ah, ruoka.

Arvoja, haaveita, yms.. 
35. Mikä on suurin tekemiseen liittyvä haave, minkä meinaat toteuttaa? (vastaukseksi EI kelpaa oma perhe, lapset ja mies, materia kuten esim. auto, talo, kesähuvila) 
- Kokiksi valmistuminen. Se on tällä hetkellä suurin haave.
36. Mihin asiaan suhtaudut intohimolla keskusteluissa? Mitä voisit puolustaa henkeen ja vereen? (vastaukseksi EI kelpaa oma perhe, lapset ja mies) 
- Ruokaan. :D Ja mä puolustan aina tunteita. En osaa puolustella järkeä, mutta tunteita kyllä.
37. Minkälaiset mielipiteet saa näkemään punaista? 
- Väärät. Eiku. :D Siis sellaiset mitkä on ollut jonkun päässä aina ja se ei edes viitti miettiä että onkohan se nyt oikeesti järkevä mielipide, et on niin juuttunut siihen. Mun mielestä mielipidettään pitää pystyä muuttamaan jos joku saa näkemään sen asian uudessa valossa. :)
38. Mikä saa sut nauramaan hysteerisesti vai saako mikään, ootko enemmän hillitty vai hillitön? 
- Voi moni asia, en todellakaan ole hillitty. :) Tuo mun apinanpoikanen saa mut nauramaan hyvin useita kertoja päivässä. :)
39. Jos pitää valita, niin kielto vai myöntö? 
- Myöntö.
40. Mikä on semmoinen onnistumisen hetki mikä on jäänyt mieleen? (vastaukseksi EI kelpaa oma perhe, lapset, mies) 
- Lopputyön palauttaminen ennen kuin se oli myöhäistä.
41. Millä hetkellä on tuntunut ettei tunnelin päässä ole valoa ollenkaan? 
- Usein. :D Viimeksi keväällä kun meinattiin eri teille lähteä.
42. Minkä haaveen olet jo toteuttanut? (vastaukseksi EI kelpaa oma perhe, lapset, mies, materia kuten esim. auto, talo, kesähuvila) 
- Valmistunut NuVaksi. Ja lähtenyt kokkikouluun.
43. Mikä on vihoviimeinen asia minkä tekisit? 
- Tappaisin itseni, antaisin rahasta, tappaisin jonkun muun. Siinä noin niinkun muutama näin alkuun.
44. Kierrätätkö? 
- Johan nyt toki.
45. Käytätkö heijastimia? Millaisia? 
- Näkyviä. Jousiheijastimet löytyy ja rakilla on heijastinliivi ja sit mulla on sellanen punanen led-valo mikä vilkkuu.

Sekalaista 
46. Lempiväri? 
- Vihreä
47. Kuinka monta tuntia nukut vuorokaudessa ja mihin kellonaikaan se sijoittuu? 
- Yöaikaan n. 10h
48. Kuinka usein käyt ulkomailla? 
- Tosi usein, viimeksi kävin ruotsinlaivalla muutama vuosi sitten ja sitä ennen kävin jotain 11v Kreikassa. ;D
49. Annatko ulospäin paremman kuvan itsestäsi ja perheestäsi (esim. taloudesta, siitä onko kaikki hyvin, jen..) kuin se todellisuudessa on? 
- Taloudellisen tilanteen osalta kyllä.
50. Onko ruoho vihreämpää aidan toisella puolella? 
- Ei välttämättä, miksi lähteä katsomaan kun se on ihan tarpeeksi vihreää tälläkin puolen?
51. Onko lasi puoliksi tyhjä vai puoliksi täysi? 
- Puoliksi täysi
52. Mitä soi juuri nyt?
- Koneen hurina, räjähtää pian koko masiina 
53. Kuinka usein sanot rakastavasi jotakuta?
- Joka päivä 
54. Kuinka usein sinulle sanotaan "rakastan sinua"? 
- Joka päivä? Ehkä? :D
55. Saatko tarpeeksi läheisyyttä, hoivaa ja rakkautta? 
- To-su joo, ma-to en.
56. Uskotko Joulupukkiin? 
- Tottakai!
57. Käytkö vessassa ovi auki vai kiinni? 
- Auki.
58. Montako Libero-pistettä on tilillä?
- 910 ja jääkaapin ovessa varmaan jo lähemmäs 10 koodia
59. Mikä ottaa aivolohkoon juuri nyt aivan liian lujaa? 
- Huulirasva loppuu pian, huulet kuolee. Ja sit menkat, joo. Niin ja mulla on naamassa jotain tosi tosi pahan hajusta rasvaa kun mun kaikki tökötit oli loppu. :/
60. Mikä tekee onnelliseksi juuri nyt?
- Juuri nyt? Juustovoikkari.

12.11.2012
RJ89
RJ89
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...