PäIvÄlÖrPäT? :)

Oisko täällä ketään muuta joutavaa koneella? :D

11.11.2012
riu
riu

Oi vitsit tiina, onni onnettomuudessa ettei pshemmin iskeny mieheen ku se voi aikuisilla olla tosi vaarallinen, kesällä ku meen tytöllä oli ja päiväkotiryhmän 24 lapsesta 14 sairasti se, niin yhden isä sai kans ja oli sairaalahoidossa :(

Ja toivottavasti ei jää rupia kenellekkään. Meen tytöllä ei ihan järkyttävästi ollu, mut muutamasta isommasta rakkulasta jäi ruvet, on nyt vaaleita läikkiä ihos siinä kohtaa ku muuten on ruskee iho.

Tosiaan onpahan nyt sit kerralla sairastanu kaikki. Ja ei tuu sit lapsille samaa tilannetta ku isälleen et sairastaa omien lapsien kautta..

11.11.2012
Mummy83
Mummy83

Heh sralla tosta sun pikkuvelijutusta tuli kaks juttua mieleen: mä ja mun kaveri ku päästään yhteen ni pajatetaan kauheella tahdilla, mun mies vasn joskus kydy että mitä hemmetin kieltä te puhutte ku hän ei tunnistanu yhtään sanaa :)

Ja tosta unohtelusta, mun yks toinen kaveri on maailman huonoin vitsien kertoja ku se ei ikinä muista sitä itse pointtia vaan aloittaa, sit lauseen jälkeen miettii miten se menikään ja alkaa sit hihittää ja kertoo lopun, tajuaa et se pointti meni jo pilalle, mut kertoo silti sen välijutun :)

11.11.2012
Mummy83
Mummy83

niin teijän isä opettelee seisomaan tukea vasten, mrsmetalli??? :DDDDD

Tuo taivaltajan ex. *huoh* No jos on lusikalla annettu, ei voi kauhalla ottaa. On siinä kyllä yksi pässinpää. Muistat taas että minkä takia se on ex :)

Myö leivottiin lasten kaa suklaakeksejä, käytiin saunassa ja nyt sitten ois hampaan pesut ja unille laitot eessä. Niin se tääkii viikonloppu vaan vierähti :) Vaan oli kiva viikonloppu! :)

Jonna miten ihmeessä nuo kouluhommat ei siultakaan lopu? X)

11.11.2012
riu
riu

Tylsä oli kyllä Taivaltajan exä=(Tosiaan ei sen tekemisen tartte mitään kummoista olla..kunhan lapset vaan sais sitä isä-aikaa=(

Mä vein miehen eilen yllätyksenä muutaman tunnin hemmottelulomalle,ja oli kyllä itelläkin kivaa=9parisuhde meinaa jäädä työn ja kodinhoidon alle,niin välillä huomiota sillekkin=)

Muuten ihan perusvkl..siivousta ja kouluhommia.

Rupesi säälittämään tuo 5-vuotias eilen kun se luetteli mitä kaikkea oon luvannu tehdä sen kanssa kun oon vapaalla=(No saatiin listaa lyhyemmäksi ja on mm.askarreltu ja maalattu urakalla..huomenna aattelin leipoa iltasella lasten kanssa kun helppo päivä koulussa,riittää energiaa lapsille=)

11.11.2012
huiskutin
huiskutin

Voihan kvalitatiivinen, mulla meni keväällä hermot koko aiheeseen. Jouduttiin koulussa tekemään tutkimuksen lukemisesta tehtävää ja toivon ettei tartte aiheeseen paneutua ennen päättötyötä..

Täällä löhöilypäivä, askarrellu ja ollu vaan... 

Aamulla isäntä sai kahvit sänkyyn ja mun lasten tekemät kortit sekä mun ostaman lahjan. Nautiskeltiin jo eilen kakkua :)

11.11.2012
marjaana
marjaana

:( toivottavasti taivaltaja sun tyttäret ei ihan kovin into piukassa odottanu isänsä näkemistä, ärsyttää oikein et on tuollainen asenne. Omapahan on menetyksensä.

Mä soitin omalle isälleni ja se sai mut nauramaan vedet silmissä, molemmat naurettiin tikahtumiseen asti varmaan 5min linjalla ku tyttö kerto ensin hampaan lähtemisestä ja faija kerto miten heillä oli hampaiden vedon kans käyny, ei muistanu oliko oma hammas vai veljen, mut oli vahingos vedetty väärä hammas narun kans irti XD

Niinuski, miten näyttö meni,oliko potentiaalisia ostajia?

Sralla, kyl mä hiffasin pointin ilman sitä yhtä sanaaki :) jostain luin joskus ettei ihmiset todellisuudes lue ku joka kolmannen sanan muutenki ja silti käsittää lauseen sisällön :)

Meil on kakku uunissa mut vähän jänskättää miten käy ku siinä vaihees ku puolet kamoista on kulhossa huomaan ettei meil ookkaa munia! No googlaamal löysin et vesi-öljy-leivinjauheseoksella voi korvata munan ja sinaki se kupli ihan helkkaristi ku sekoitin seoksen.

11.11.2012
Mummy83
Mummy83

Ninnup kyllä se poika oppii niitten dublojen päälle ymmärtämään, kun rakentelette yhessä :) Meilläkii pienin niillä tykkää jo tehä, vaikka alkuun piti ensin vähän lämmittää siihen hommaan :D

Jii oliko antoisa reisu? Mie oon ehkä vähän kade, miullekkii kelpais tuommonen irtiotto! :)

hahahhah sralla :D Sillä yhellä sanalla voi olla aika paljon merkitystä :DDDD Hihhihih :D Ja hyvä vaan kun palsta pysyy aktiivisena, että oo vaan äänessä joka ikisessä ketjussa :D

Mummy ihanaa kapulakieltä siulla luettavana. Voihan räkä X) Kannattaa se tentti tiistaina käyvä kahtomassa niin tietää sitten tammikuussa pikkasen että mitä uottaa :D Hahaha ja hyvä tuo teijän tyttö, pikkasen määrätietonen että mitä pittää olla daddylle hommattuna :D

Tyttö voi että kun teillä sairastellaan :/ No saapahan isi ainakii olla alsten kanssa ihan koko rahalla X) Toivottavasti et tuu ite kippeeks, mahatauti ja raskaus on aika uuvuttava yhdistelmä. Huh vieläkii pelkkä muisto puistattaa X)

Niinuski toivotaan että koti mennee äkkiä kauoaksi! Joko ootte uutta kahtonu? Meilläkii syötiin eilen isänpäiväateria kun oli tuossa muutakii juhlan aihetta :D Siis se punajuuriaurajuustokeitto oli oikeesti tosi hyvää, suosittelen lämpimästi :)

Myö käytiin vetämässä astetta hienompi isänpäivälounas: subway kutsui :D Poika sai leijona-kiekkokoulusta lahjakortin subiin ja mentiin nyt sinne, ennen ku se kerkes hävittämään sen kortin :D Että päivän subi mahassa jaksaa taas hetken :D Samalla reissulla vietiin iskälle kynttilä ja voi veljet ja venäjänmaat kun se paikka on kaunis tällaisina päivinä kun kynttilöitä on joka puolella :)

11.11.2012
riu
riu

tyttö, eiks isäinpäivän perimmäinen tarkoitus kuitenki oo se isyys niin mikä parempi tapa juhlia sitä ku viettää aikaa lasten kanssa keskenään, saa ihan jakamattoman huomion :)

meillä kävi vähän päinvastoin, sen sijaan että sais jonku juhlalounaan tai päivällisen, niin mies joutuu vääntään niitä muille. :)

11.11.2012
Mummy83
Mummy83

Jätin meidän isimiehen sinne kotiin kolmen vesirokkosen, kolmen vatsatautisen ja yhden keuhkosairaan kuumeisen lapsen (lapsia siis 4 ja on samalla nappulalla vesirokko ja vatsatauti) kanssa jatkamaan isänpäiväjuhlintaa ja tulin itse 12-21 töihin :) Reilua, eikö?

Pekoni-munakas-sipuli ja täytetty patonki aamiainen kakulla tarjoiltiin lasten kanssa miehelle :)

Huomenna vapaata ja lääkäriin juoksemista..isimieskin näyttäs olevan tulossa kipeäksi.

11.11.2012
tyttö
tyttö

AHDISTAA!! siis hemmetti et on osannu jättää taas viime tinkaan. Mä jo suunnittelin että tekisin sen tentin uusinnassa tammikuussa, mut hitto vie mä joulua mihinkään data-analyyseihin kuluta! Mut voin kertoo et mun aivot puuroutuu heti ku joudun lukeen kolme kertaa sanan kvalitatiivinen ja kvantitatiivinen, validiteetti ja reliabiliteetti ja sokerina pohjalla oli triangulaatio. eikö helvetissä vois käyttää ihan suomenkielisiä nimityksiä?? Kyllä mä osaan nyt jokaisen noista sanoa mitä ne tarkoittaa, mutta ku se lukeminen on niin.. ARRGHT. Nappaa ihan kympillä, onneks nyt tsekkasin et tentti on tiistaina, mä oon nimittäin saanu kolmesta kirjasta yhden loppuun..

mut joo, meidän daddy saatiin potkittua hereille ja töihin :D tyttö oli tehny maailman paras isi-kortin ja peikkokirjanmerkin, oli söpö mut sikäli turha kun isi ei lue kirjoja ;D eli äiti saa käyttöönsä. :P  Sit ostettiin eile yhdessä lahja, ku tyttö sanos että daddy haluais uuden pleikkarin ohjaimen ku vanha on rikki. Käytiin sit ostamassa yhdessä uusi, tyttö valkkas väriksi hopeisen :) mä en oo yleensä tavannu ostaa lahjaa ellei  tuu joku tosi hyvä ja tarpeellinen mieleen, mut nyt ku tyttö sanos että daddy tarvii sen, niin oli se sitten pakko ostaa :)

kohta pitäis lähtee taiteilemaan taas kuvataidekurssille ja sen jälkeen lupasin tehdä tytön kans suklaakakun miehelle. SAnoin kyl jo aamusti että ei tehty kakkua ku se ei syö, mutta tyttö taas väitti vastaan että täytyy tehdä suklaakakku ja mies lupas sen sitten syödä ihan yksinään et tehdään sitten. Mul on mieles yks semmoinen helppo minkä tyttö pystyy "yksin" tekemään, ei vaadi mitään ihmeellistä.

vai on teillä riu kansikuvapojat talossa :) ihana :)

11.11.2012
Mummy83
Mummy83

Meillä isimies heräs ihan justiinsa, mutta sai ainakii rauhassa nukkua tähän asti! :D Mie komensin kaks isompaa pihalle riehumaan, pienimmän kaa oltiin siellä vaan hetki. Miun pitäs miettiä että mitä myö syyvään, mutta ei nyt oikein leikkaa. Eli ei sinänsä mitään uutta :D

Hehheh eilen paikallislehden kuvaaja bongas meijän muksut ohikulkutien avajaisista, nyt meijän perheen miesväki oli paikallislehdessä kansikuvapoikina. Ja meinaan kanssa että siinä on ihan hervottoman iso kuva noista :D

11.11.2012
riu
riu
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...