isovanhempien arkuus vauvanhoitoa kohtaan

minkä ikäisinä teillä isovanhemmat ovat suostuneet hoitamaan vauvaa? en nyt siis tarkoita yökyläilyä vaan siis ihan vaikka muutamaa tuntia hoidossa? minulla puskee ressi päälle ku on tuo muutto parin viikon päästä ja mun vanhemmat ovat niin arkoja etteivät tohdi ottaa puolivuotiasta vauvaa edes tunniksi sinne. onhan tuo poju toki vaativa (täytyy kantaa ja hauskuuttaa koko ajan, muuten alkaa huuto) Jotenkin hankalaa sitä muuttoa puuhata vauvan kanssa ku pitää sitte aina välillä kesken kaiken syötellä ja nukutella tms. miun äitee oli tässä käymässä muutama päivä takaperin ja katteli meiän touhua ja totes ettei hän uskalla poikaa ottaa hoitoon, kun on noin kiukkuinen. eivät kyllä noita vanhempiakaan muksuja ole hoitaneet ku vasta sitte vähän vanhempina (2 vuotiaina) kuin mie taon niille sitä itsevarmuutta että kyllä ne pienen hetken pärjää sen kanssa?

9.11.2012
majezki
majezki
2-year-old toddler

täytynee vaan jatkaa suostuttelua, tuo mummeli on vaan sellasta tyyppiä et se tuppaa panikoitumaan vauvan itkusta, alkaa siis säheltämään ja kuulostaa niin erilaiselta että sit vauvakin säikähtää et onkos meillä nyt oikeesti joku hätä :D Mä nään jo tässä sieluni silmin ku kannan vauva kainalossa muuttolaatikoita ylimpään kerrokseen ja ei hissiä!!

9.11.2012
majezki
majezki
2-year-old toddler

Meillä on kans mun äiti hoitanu ihan alusta asti, muille en oo lastani luottanut. En luota vieläkään ja tyypillä ikää nyt 1v 3kk. Miksi en luota? Koska esim. anoppi ei ymmärrä että ton ikänen ei tarvitse sokeria ja kun on vielä lisäksi noita kaikenmaailman ruokarajoitteita.

Mutta mutta, aika kurja tilannehan tuo on. :/ Meillä aikoinaan sillon kun tyyppi valvotti kaikki yöt anoppi sanoi aina ettei voi ottaa yökylään (jos siis mun äidille ei käynyt ja oli pakko edessä) kun on niin raskasta. Niin, yksi yö raskasta? Meille se on JOKAÖISTÄ. Mut ei se tajunnut, kun taas mun äiti oli sitä mieltä että tottakai poika tulee sinne yöksi että me saadaan nukkua. Niin se pitäiskin olla. Ja tästä seuraa siis silta nyt tähän muuttoapuvauvanhoitoon, eihän se nyt voi niin kamalaa ja vaikeaa olla pientä hetkeä vauvan kanssa että saisitte muutettua?

9.11.2012
RJ89
RJ89

Eihän heitä voi pakottaa mut loppuuko maailma jos pieni lapsi huutaa yhden tunnin? Lapset kyllä ymmärtää jos he on vieraalla hoidossa, ovat ns. vieraskoreita. Eli jos se sinuu hyppyyttääkin ni isovanhemmat voi olla niin ihmeellinen asia et unohtuu kiukut ihan totaalisesti.

Kokeilemallahan se vaan selviää. Ja kyllä se lapsi kestää vaikka just sen tunnin olla hoidossa isovanhemmillaan vaikka huutaen. Ei se rikki mene. Isovanhemmat lykkää vaan korvatulppia korviin ja koittavat pysyä rauhallisena.

9.11.2012
misukka
misukka

No oisha ne suostunu vaik heti mut mä en antanu :D ja tyty oliki tosi kiltti toho 2,5v asti. Nyt tosin ku on uhma ja aikamoinen hurjimus nii eivät oikee suostu, eikä kyl tarviikkaa :D

9.11.2012
odevenks
odevenks

Mun äiti on hoitanut meidän lapsia ihan vastasyntyneenä, just sen 2-3 tuntia kerrallaan, kun olen ollut "tuulettumassa" kaupoilla.

9.11.2012
PekkajaMatti
PekkajaMatti

etusivulle..

9.11.2012
majezki
majezki
2-year-old toddler
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...