onko täällä ketään muuta joka on raskaana ja yksin??

siis tilanne on tää, seurustelin miehen kanssa 1,5kk kun sain tietää et olen raskaana (tätä raskaus ei pitänny enää olla mahdollinen). kun sain kerrottua miehelle raskaudesta niin ehdotti aborttia. itse en kyseiseen toimen piteesen pysty, ku entuudesta on kaksi lasta ja yksi keskemeno.  1,5kk kesti et "saatiin" päätös jonka sit mies teki lopulta, mikä ei kyl kuulostanut sellaiselta päätökseltä jonka on tehnyt 100%:sti. nyt hän sit miettii et haluaako olla lapsen elämässä vai ei, vastauksen sain et joko on täysillä tai ei olenkaa :O olen ihan sekaisin kuinka mun pitäis jatkaa eteenpäin???

8.11.2012
saniainen85
saniainen85

vertaistukea olis kiva saada :)

ku eipä oo ketään kaveria joka on saman käynny jo läpi, löytyiskö sitä täältä??

myös kanssa odottajat käy, jotka on samassa tilanteessa :)

15.12.2012
saniainen85
saniainen85

Kirjoittaja on poistanut kommentit.

3.12.2012
AmandaVictoria
AmandaVictoria

sitä tässä on yritetty koko ajan, mut epävarmuus piinaa koko ajan :/  ku joudun myös ajattelemaan kahta muutaki lasta jne. en todellakaan haluais sitä et rupee pomppimaan edes takas ja sekoittaa kaikkien päät koko ajan. 

nyt mietin koko ajan et kiinnostaako sitä edes mikä tulis lapsen nimeks tai kummeiks jne ???

9.11.2012
saniainen85
saniainen85

Luultavasti saat ootella sitä päätöstä jonkin aikaa. Monellakin miehellä se lapsi konkretisoituu vasta ku on syntyny ja se pohdinta alkaa ehkä siinä vaiheessa tosissaan. Ehkä se lapsi alkaa kiinnostaa ku osaa kävellä, leikkiä ja puhua. Eli kun siitä alkaa olemaan jo seuraa.

Älä siis pidä toiveitasi liian korkealla. Luultavasti helpommalla pääset kun asennoidut suoraan, että yksin olet lastesi kanssa.

Sinulle paljon onnea odotukseesi!

9.11.2012
misukka
misukka

Nosto

9.11.2012
PekkajaMatti
PekkajaMatti

siis, miehen valintaa odotan edelleen, siis mies ei oo päättänyt et onko tän lapsen elämässä vai ei? hänen sanojen mukaan hän on joko täysillä mukana tai ei olenkaa.

juu olen porvoosta :)

9.11.2012
saniainen85
saniainen85
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...