Ensimmäinen hammas irtos

Tytön hammas on heilunu jo kuukauden verran ja tänään oli niin löysän näköisesti enää kiinni, et mä pelkäsin et se irtoo ja nielasee sen tai jotain.no, miehen kans leikkivät oven kans "byebye toot" leikkiä nauraen mut ei irronnu ja lopulta se sit irtos ku tyttö ite nappas siitä. No sit saiki kauheen hysteriakohtauksen ku siitä tuli verta. Rauhottus kyllä mut nyt oli tosi surullinen kun on kolo siinä ja lohdutteli itseään et huomenna kun hän herää, niin on rautahammas tilalla. Sanoin ettei se nyt ihan niin nopeesti tule ja tyttö oli aika surullinen ja lohduton ku meni nukkumaan. Me puhuttiin paljon tässä kuukauden aikana ja sanoin monta kertaa että siinä on sit kolo, mihin kasvaa lopulta rautahammas, mut se ei tule heti, mut näköjään ei menny perille. Toinen oli niin reppana :( Miten teillä on suhtauduttu sen hampaan irtoamiseen? Onko teillä muuten hammaskeiju käytös ja jos on, niin mitä se tuo?

8.11.2012
Mummy83
Mummy83

Joo meilläkin ensin koko kesä odotettiin et koska hammas lähtee ku tarhakavereilla lähti, sit ku alko heiluun ni ihan intsinä ja esittelemäs sitä heiluvaa hammasta kaikille ylpeenä mut nyt tosiaan kauhee kohtaus ku se irtos ja on kolo hampaiden välissä.

Mut josko ne seuraavat ei olis enää niin kauheita :) tyttö on kyl aika pehmo, niinku mäki.., ja vissiin kovin neiti kans, ku se kolo oli niin kauhee asia.. ut ehkä huomenna on jo parempi päivä.

Ihana teidän tyttö, Miki :) puristaa koko yön nyrkissä aarretta :)

8.11.2012
Mummy83
Mummy83

meillä on tuo tyttö semmonen sissi ettei paljoo irtoovat hampaat hetkauta :D Hammaskeiju on käytössä, se tuo pari kolikkoa tullessaan :)

8.11.2012
riu
riu
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...