No jos vaikka jo iltaa :)

Vaikka kello ei oo vielä neljääkään ja ulkone ei oo ees vielä pimmeetä :D

8.11.2012
riu
riu

Raskaita mietteitä siulla beibi muutenkii vaikeena ajankohtana. Onko siulla siellä ketään kenen kaa sie voit oikeesti puhua, siis ihan kunnolla. Mitä jos tulisit suomeen perheen luokse joksikin aikaa?

8.11.2012
riu
riu

Raskaita mietteitä siulla beibi muutenkii vaikeena ajankohtana. Onko siulla siellä ketään kenen kaa sie voit oikeesti puhua, siis ihan kunnolla. Mitä jos tulisit suomeen perheen luokse joksikin aikaa?

8.11.2012
riu
riu

Voi kurjuus beibi, ei oo kiva lukea tuommosesta alakulosta ollenkaan, etenkään kun keinot ei riitä auttaa. Johtuuko tää siun isästä, voi onko tää monesta eri asiasta?

Virmari miekii voisin nukkuu nyt samanmoiset unet ku tuo siun pikkuinen :D Hirvee stressi, flunssa ja pieni univaje, kas siinäpä loistava yhdistelmä :D

Miun pittää laittaa tenavat nyt nukkumaan niin kerkeisin vaikka loppuillasta kirjottaa sen yhen ällön tehtävän valmiiksi. Miksi oi miksi mie läksin opiskelemaan??? X)

8.11.2012
riu
riu

Mie meinasin tulla jo teijän kaa huastelemmaan, mutta sitten näin ku Tiinan kirjotukset niin oli pakko käyvä ensin kynttilät sytyttämässä :D Meillä aina karkaa vähän mopo käsistä noitten kanssa, tällä hetkellä arkivarustukseen kuuluu sisällä kaheksan tuikkua ja ulkona neljä kynttilää. Viikonloppuna tietty enemmän :D

Se varsinainen hätäpäivä on sillon 11.2. mutta oliko nyt sitten siellä pelkällä paloasemalla? Mummylle lunta, pikkupakkasta ja aurinkoista keliä niin josko se siitä :)

Beibi jääkös siulle minkä verran vapaa-aikaa kun on työ, opiskelu ja vielä liikunta päälle? Ei ihmekkään jos oot uuvahtanut...

Miki ylensyöntiin ei voi ainakaan kovin pienellä vaivalla kuolla, nimim. testattu on :D Siun pittää hakkee sinne uuteen kouluun niin saat ohjelmaa päiviin :)

8.11.2012
riu
riu

Janecco, mä opiskelen liiketoimintaosaamista AMKssa, erääntasoinen MBA/ylempi korkeakoulututkinto. :)

8.11.2012
Mummy83
Mummy83

Iltoja.

ei oo kuule riu lumesta tietoakaan ja mä haluuuun kans sitä lunta ja äkkiä, ahdistaa tuo pimeys ja synkkyys. :(

ja beibi mä voin liittyä sun kans kriiseilijöiden kerhoon, oman elämän tarkoitus on ihan hukassa ja kaikki kestoketuttaa.

marjaana, hui, onneks ei käyny hassummin!

tiina, sun kuvaus kuullostis niin idylliseltä et ehkä munki täytyy siivota ja kaivaa kynttilät esille. Ei viitti pelkkiä kynttilöitä ku on muuten sekasta, siitä on idyllisyys kaukana.

jonnalle ja beibile antoisaa treeniä, mä ajattelin olla pikkuisen reippaampi kuin janecco :P ja käydä kaupassa (mut ihan siitä syystä et siellä ei oikeesti oo mitään jääkaapissa eli vähän pakkorako.. :D )

antakaa joku mulle motivaatiota, tuntuu et vituttaa ja väsyttää ihan kaikki. Mulla on pahimmanlaatuinen kaamosmasennus päällänsä.  Eikä yhtään helpota ajatus että maantaina on tentti minkä aihe kiinnostaa suurinpiirtein yhtä paljon ku hiusten onkiminen viemärikaivosta.

btw asiasta ihan kukkaruukkuun tai siihen lähitulevaisuuden valopilkkuun; tiesittek et lauantaina on joku päivä paloasemalla päivä noin niinku koko suomen laajuisesti? meinattiin tytön kans mennä tsekkaileen palomiehiä ;)

8.11.2012
Mummy83
Mummy83

Kävin tänään tekemäs "pienet" ruokaostokset, kuus pienen pientä kassia täynnä evästä poppoolle. Kun tulin kaupasta kotiin, ihmettelin että mikä täällä haisee.. hella päällä, esikko oli vähä lämmittäny glögiä ennen kouluun menoa.. jonku puolitoista tuntia oli ollu levy nelosella.. onneks ei käyny kuinkaan! 

Tänään siivouspäivä ja kakkupohja tehty lauantaille valmiiks. Pian ruoka ja sitten eskarilaisen uimakoulu.. tuntuu, että yhtä juoksemista koko päivä ja huomenna jatkuu kun aamupäivä täytyy leipoa, sitten pitää hakea mun äiti junalta, tytön kaverisynttärit illalla.... AARGH! Noh, eiköhän näistä hengissä selviä :)

8.11.2012
marjaana
marjaana

Onkos muualla muuten lunta minkä verran? Mie en kestä enää tätä pimeyttä, halluun jo kunnon talven! Ja halluun että oisin jo joululomalla... :D

8.11.2012
riu
riu

Mitäs mammoille? Mie tulin kotiin, yritin tehä kouluhommia ja pikkasen sainkii alkuun. Pojat on tosin haettava ihan sikäli että se siitä työrauhasta :D Mie oon tehny ihan stressissä yhtä tapahtumaa koulussa ja nyt siihen ei oo ennää ku reilu kaks viikkoo aikaa... jee ja iiks! :D Ihanaa saada se pois, mutta voi jesta että meillä on vielä paljon tehtävää...

MIulla ois miljoona pitäs tehä-hommaa mutta ei nyt oikein jaksas :D Mikäs boogie mammoilla on? :)

8.11.2012
riu
riu
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...