oma tekoiset saippuat

onko kukaan täällä tehnyt itse saippuoita? kertokaahan mukavia vinkkejä niiden tekoon,koristeluun ja minkälaisiin muotteihin olette tehneet?:)

8.11.2012
suvikki1
suvikki1

kiitti tiedosta ipu,täytyykin ens jkerralla kun rismaan menee niin kattella sieltä askartelu osastolta tuollasta pakettia...(viimeks en muistanut) ois niin kiva kun ois miltein kaikki sitten niinko valmiina paketissa ei tarviis erikseen ostella. onks kukaan koklannu esim jotain kahvisaippuantekoa tai muilla elintarvikkseilla tai siis et laittaa sekaan....?

10.11.2012
suvikki1
suvikki1

Mä käyn huomenna kaupunkikierroksella niin voin kans katella että missä kaupoissa täälläpäin niitä on kaupan, niin tiedän vinkata ja katon minkä nimisiä ne paketit on :)

8.11.2012
iputin
iputin

Janecco, mun muistaakseni oli ihan prisma tai tokmanni mistä ostin. Siihen sarjaan kuuluu muitakin askartelupaketteja. Mitähän niitä on, ainakin koruja, avaimenperiä jne. Prisman askartelupuolella niitä ainakin on :) Tosi helppoja oli, lämmittää se massa mikrossa, kaataa muottiin, lisätä sinne sitten haluama väri, kimalteet tai mitä nyt haluaakaan ja pakastimeen kovettumaan :)

8.11.2012
iputin
iputin

Me ollaan tytön kans tehty, mut ostettiin sellanen valmis pakkaus missä oli tarvikkeet. Siinä tuli mukana erilaisia muotteja, värejä, kultanauhaa joste tehdä lenkit saippuaan, kimalteita jne... Mut ite hoksattiin että laitettiin pieniä helmiä joukkoon, pieni höyhen upotettiin saippuan keskelle jne. Oi, voiskin tehdä mummoille ja papoille joululahjaksi taas niitä. Ihan kivoja muotteja saa esim konvehtirasioista joissa on kivan mallisia suklaita :)

8.11.2012
iputin
iputin

eikö tosiaan kukaan ole tehnyt????

8.11.2012
suvikki1
suvikki1
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...