Kas näin heiluu peitto ja peitto heiluu näin. Kas näin heiluu peitto ja peitto heiluu näin! #16

Sori, oli jo pakko alottaa uus kun sain niin kuningasidean tohon otsikkoon. ;D Te pahasta kuumeilusta kärsivät, teretulemast joukkoon! Ilmoittautukaa vain jonon jatkoksi niin mammakaiset lisää teidät listoille. :)

7.11.2012
RJ89
RJ89

Kirjoittaja on poistanut kommentit.

11.11.2012
hiide
hiide

Kirjoittaja on poistanut kommentit.

10.11.2012
Lora91
Lora91
15-month-old baby

Kirjoittaja on poistanut kommentit.

9.11.2012
Lora91
Lora91
15-month-old baby

Kirjoittaja on poistanut kommentit.

9.11.2012
Lora91
Lora91
15-month-old baby

Voi Lora! Oot kokenut kyllä paljon. :/ Vahva likka!

Mä en tässä nyt ala erittelemään mitä kaikkea sekoilua mun teiniyteen mahtuu, mutta liikaa ja kaikkea.

9.11.2012
RJ89
RJ89

Kirjoittaja on poistanut kommentit.

9.11.2012
Lora91
Lora91
15-month-old baby

marjaana, älä ny ittees ota. :( Jooko? 8))

Juu ja niin, onpa mullakin kunnon reijät molemmissa käsissä, onneks osaavat joka kerta piikittää samaan reikään. :o Mutta nykyään on sit se että kun otetaan ihan vaan yks putki niin johan on taive kun narkilla konsanaan, ja on muuten pitkään. :o Ihan siis nyrkin kokonen mustelma ilmaantuu, kiva kiva. :/

9.11.2012
RJ89
RJ89

Niinpä niin, mun esikko sai alkunsa yhden illan baarisekoilusta kun ehkäsy petti. 

Ja täytyy vielä vähä kaivella tota huume-juttua.. muakin vois herkästi luulla narkiksi jos mun kyynärtaipeita tuijottelis, sen verran huonot suonet ja usein joutunu labrassa hyppäämään, neulalla kaivelut on jättänyt "ihanat" arvet...

9.11.2012
marjaana
marjaana

Me ollaan heiluteltu peittoa joka toinen päivä ovulaation aikoihin,jos on ehditty.. mutta nyt ollaan 3pv putkeen heiluteltu peittoa,kun ovis oli tässä 2-3pv sitten :)

9.11.2012
Lora91
Lora91
15-month-old baby

Kyllä tuo aurinko häikäisee,kun ei meinannut mitään nähdä eteensä,kun ajelin kauppaa.  Melkein kolarikin oli lähellä... Onneksi nyt hengissä kotia päästiin niin voi pian tuolle miekkoselle laittaa ruokaa,kun tuloo joskus töistä :p

9.11.2012
Lora91
Lora91
15-month-old baby

Jemppuli, roolileikkejä! JIPII! ;D Niin ja ei niihin laskureihinkaan kannata luottaa sokeesti, opiskele oman kehon lukemista, mm. limoista on suht. helppo päätellä koska ovis on. Itse en ole koskaan kärsinyt kivuista tai mitään muutakaan mistä voisi oviksen päätellä olevan käsillä, mut limoilla mennään. :) Ovisliman kun kuukkeloit niin johan taas löytyy. ;D Ja peittojenheilutustiheys, tossa lueskelin noita syöpäpotilaiden spermajuttuja ja sielä sanottiin että jos on tavallisia siittiöitä, niin kerran päivässä voi ihan vapaasti heilutella peittoja oviksen aikaan (miksei vaikka koko kuun? :D) mutta jos on hitaita siittiöitä, kuten usein syöpäpotilailla on, niin jokatoinen päivä ja mieluiten aamulla kun silloin siittiöitä on eniten. Ja siis toi aamuseksi pätee tietty kaikkiin. Mutta meillä ei siis heilutella joka päivä vaan jokatoinen päivä oviksen aikaan kun tilanne on mikä on. :) Ja ah, aamuseksihän se on parasta. ;b

9.11.2012
RJ89
RJ89

saritin, tokihan. Siimahännäthän elelee sen max. 4pv. ;) Toivotaan että ukkosi uimarit ovat hyvä pysymään pinnalla. ;b

9.11.2012
RJ89
RJ89

Tiitu, jännät paikat siis! 8) Plussatuulia myös sinne, lupaavalta kuulostaa! 8)

Täälä on kyllä pakkasta, aivan upea sää, aurinko paistaa pilvettömältä taivaalta ja semmosta, mut lunta vaan ei oo. :/ Tai oli, mut ei enää. Taas. :D

9.11.2012
RJ89
RJ89

Nyt on pakko kans kommentoida, tuosta huumeriippuvuudesta.Mä ooon kans päässy läheltä seuraamaan huumeriippuvaisen elämää,irtipääseminen on pitkä prosessi jossa tarvitaan vahva tukiverkko koska juuri noita epäilijöitä ym riittää vaikka kuinka paljon, myös sen jälkeen kun on jo päässyt irti.Ja saavathan jotkut huumeriippuvaisetkin terveitä lapsia.Niin ja kyllä kaikki muutkin päihteet siis esim. tupakka ja alkoholi vaikuttaa myös lapsen kasvuun ja kehitykseen.Mut siis juu välillä kyllä tuntuu epäreilulta että sellaiset ihmiset saavat lapsia jotaka eivät niitä yhtään toivo, kun maailma on täynnä niitä jotka toivovat  mutta eivät jostain syystä saa lasta.Olipas taas sekainen kirjoitus. =)

Niin ja omaa napaa kans vähä, mul ei oo menkat vielä alkaneet, niin aattelin testailla huomenna tai sunnuntaina ellei sitä ennen ala.Tissit on kyllä niin kipeet ja mahakin on ollu vähän sekaisin et jännitän mitä sieltä testistä tulee.Niin ihan älyttömän väsyny oon kans koko ajan.Mut tuo väsymys voi johtuu taas liian alhaisesta hemoglobiinista.

ja voi ei jemppuli,nuo uutiset ei ole ikinä kivoja =(.Rj:n tilanne on jännä ja outo,täälläkin ihmetellään jos sulle ei plussaa pärähdä, oireet kertoo jo niin selvästi tilanteen.Toivottavasti lähi päivinä se plussa suostuis siihen testiin ilmestyvän.

Mitäs muuta, tänne oltiin taas kirjoiteltu niin paljon ettei mun muisti riitä muistamaan kaikkea =)

Mitäs teille muuten joko teillä päin on lunta ja pakkasta?Täällä Rauman seudulla on vaihtelevasti pakkasta ja plussaa, ja  lumi tuli ja suli pois, meilläkin neiti kysyy joka aamu joko nyt on lunta.

Plussatuulia kaikkelle!!

9.11.2012
Tiitu
Tiitu

Jemppuli, mä oon miettiny kans tota että miten oikeesti yhdenillan jutuista sikiää niiiiinn paljon ipanoita!? Se on oikeesti jo sairasta jollain asteella.. :D

marjaana marjaana! Äläs nyt, toiset sikiää vaan helpommin kun toiset, ja vaikka itsekkin sanoin että on suunnilleen sairasta miten yhden illan jutusta voi tulla raskaaksi, niin en nyt tarkottanut sitä että sinä olisit jotenkin sairas kun niin helpolla raskaannut. :b Vaan sitä että miten voi niin monta sattumaa käydä yks yhteen että pam, paksuna? Se on taas mun mielestä ihan eriasia että parisuhteessa elävä pamahtelee paksuksi tuon tuosta. 8)

hookoo, jjep näin oli närhen munat, hyvin selvä nega. Kyllä mä ajattelin ens viikolla soitella tk että mitä mieltä ne on ja jos sitä oman mielenrauhan turvaamiseksi pyytäis verikokeet. Voihan se olla että mulla vaan kierto on menny niin sekasin niistä KAHDESTA pilleriliuskasta. Jännä juttu kun ekalla kerralla söin 6v ja kun lopetin niin kierto normalisoitui heti ja nyt muka on ihan sekasin.. Kummaa.

 
Ja se mitä mä tulin nyt tänne sanomaan noista huumeäityleistä ja tästä koko sopasta. Miettikääs tilanne että se Lullababyn mainitsema odottava äiti on ollut huumeriippuvainen 10v ja parisen vuotta sitten päässyt kuiville (mikä on varmaan pieni ikuisuus huumeriippuvaiselle). Tässä parin vuoden aikana tutustunut elämänsä rakkauteen (oikeaan sellaiseen, ei siihen huumediileriin joka käyttää vaan hyväksi ja siltä saa ilmaista kamaa) ja päättänyt tämän kanssa perustaa perheen. MILTÄ SINUSTA ITSESTÄSI TUNTUISI JOS JOKU SITTEN ALKAAKIN LAUKOMAAN TUOLLAISIA TOTUUKSIA SINUN ELÄMÄSTÄSI MISTÄ EI SIIS TIEDÄ YHTÄÄN MITÄÄN?
Mä ajattelen itse henk. koht. joka ikisen asian niin että miltä musta tuntuisi, ennen kun alan laukomaan yhtään mitään yhtään mihinkään. Kukaan muu kuin se mamma ei tiedä kuinka tuoreita ne pistohaavat on, ei kukaan voi kaupassa ohimennen sanoa että joo, ne on viime viikolta. Omat arvet on osa monen monen vuoden takaa ja hyvin selvännäköisiä. Että sellasta moraalisaarnaa Seinäjoelta.

9.11.2012
RJ89
RJ89

KIERTOPÄIVÄ / KIERRON PITUUS                                          
                                               
Anastasia84 4/38              
satumamma 30/28-34                                                                             
Roosa 30/27-28                                            
Tiitu 28/26-29                                            
Sam81 2/25-28                                           
emäntäx5 36/30                                           
Saritin 19/28-31                                  
Lora91 14/28-32                            
Lullababy 9/28-32              
Jemppuli 1/30         
hiide ?/?             

* palu84                                             
* RJ89                                            
* Viisikko                                  
* marjaana                                
* Äitiorava                                     

+ ♥ PLUSSANNEET ♥ +                                               
                                         

YRITYSKERTA / MONESKO LAPSI                                             
                                            
Anastasia84 2/2                
satumamma 1/8            
Roosa 10/1                      
Tiitu 3/2            
Sam81 5/2            
emäntäx5 2/6            
saritin 4/2            
Lora91 5/1          
Lullababy ?/2          
Jemppuli 3/1        
palu84 6/2            
RJ89 1/2            
Viisikko ?/5           
marjaana 1/5            
Äitiorava 1/3   
hiide 1/2

9.11.2012
marjaana
marjaana

Nyt oikein hymyilyttää,kun pihalla on noin ihanan aurinkoinen päivä! Nyt voisi vaikka lähteä kävelylle... Nähdään pian! :D

9.11.2012
Lora91
Lora91
15-month-old baby

Voi harmi Jemppuli! Alusta lähtee siis taas. No jos ensi kierrosta sitten?!

Tuohon ovistestiasiaan haluan sanoa sen verran, että minulla ne ainakin sekottivat pääkoppaa... Siis koska tunnen itse ovulaation mutta kokeilin tikuttamista ikään kuin varmuuden vuoksi. Silloin kun tikutin niin en luottanut omiin tuntemukseen vaan tuijotin testiä ja sitten peitto heiluin silloin kun testin mukaan oli oikea aika, ei silloin kun kroppa sanoi että on aika.

Minulla se ei siis auttanut, mutta kannattaahan niitä jokaisen kokeilla niin tietää mistä on kyse. Ja tosiaan kun minä tunnen ovulaation oireet omassa kropassani niin turhaan otin tikut siihen lisäksi sekoittamaan jo sekaisin olevaa päätäni.

Lullababyn synttäreitäkö sielä juhlitaan vai mitä bileitä pitää niin järjestää? Jos on omat synttärit niin ei kai niistä pitäis stressiä juhlakallulla olla?? Vaiko jotkut muut bileet?

Rj, siis nega yhä??? Mitäää?? Etkö kävis labrassa silti ihan mu mieliksi??

9.11.2012
hookoo
hookoo

Nyt kyllä minäkin nostan päätäni!

Huumeriippuvuudesta voi päästä eroon! Ikuinen leima siitä jää ja ihmiset tuomitsee hyvinkin herkästi. Oon läheltä päässy seuraamaan huumeriippuvaisen selviytymisen kuiville. Ja just toi alkoholi ja tupakka, mistä RJ mainitsi, se ei näy välttämättä päällepäin, mutta mitä se aiheuttaakaan sikiölle. Väittäisin, että Suomessa syntyy enemmän FAS-lapsia kuin narkkilapsia! 

Ja varmaan saan kaikkien vihat niskoilleni, mutta elämä on! Jotkut vaan sikiää herkemmin kuin toiset, näin se vaan on. Kai mäkin oon sitte ihan paska ihminen kun sikiän ku sammakko!

9.11.2012
marjaana
marjaana

Joo ja Jemppuli, kuukkeloimalla löytyy myös semmonen taulukko missä näkyy hcg arvo nousutahti, pääsääntöhän on että se tuplaantuu jokatoinen päivä, eli tässäkään mielessä itse en testaisi joka päivä.

Ja aikoinaan maltto olla testaamatta kun en edes tajunnut koko raskautta, ei mitään oireita. Ja kun olin myös suht varma ettei noi ton ukon uimarit oo niin hyvässä vedossa että saatais omia lapsia.

Jemppuli, mutta kylläpäs se siitä! :)) Eikä ainakaan tartte nyt niitä testejä tuhlailla. ;b

Lullababy, ootpas sä kyllä mikä se sana nyt on, luulotautinen nyt vaikka näin alkuun. Se että jollain on kädet täynnä vaikka luodin reikiä, ei suinkaan tarkoita sitä että ne NYT JUURI TÄLLÄ HETKELLÄ käyttäisi, vaan on varmasti joskus ollut ongelmissa mutta päässyt kuiville! JA se että on takki laukun päällä niin tarkoittaa sitä että on varas? HALOO NYT MAMMA!? Kyllä kuule mullakin on takki laukun päällä kun haluaisin pitää sen itselläni enkä että kukaan sitä varastaa! NYT MUA KIUKUTTAA KUN VIHAAN JUURI TUOLLAISIA IHMISIÄ JOTKA LUULEVAT TIETÄVÄNSÄ MUIDEN ELÄMÄN PAREMMIN KUIN HE ITSE!!!!!!
Enkä nyt suinkaan sano etteikö se voisi niin olla että kyseinen mamma huumeita käyttää, mutta mä en jaksa siihen uskoa. Tämä yhteiskunta kun on nykyään sellanen että hoitoa saa ihan hakemattakin jos sattuu riskiryhmään kuuluvan, ja tuskin se mamma reikiään näyttelisi jos olisi edelleen riippuvainen aineista.
Eikä siihen pienen ihmeen elämän pilaamiseen huumeita tarvita, ihan tupakki ja alkoholi riittää. Nm. sivusta seuraan kun neiti 2v edelleen nenä-mahaletkussa kun mammalla meni odotusaikana hiukan liian lujaa.

 

Mutta niin, kp31 ja dpo20 nega, yllättävää.

9.11.2012
RJ89
RJ89

Voi Sam, harmi! Mut ihana asenne sulla! Onpahan hyvä tekosyy touhuta intiimisti sen armaan kanssa. Saattaa vaikka raskausaikana unohtua...

8.11.2012
hookoo
hookoo

Eiku Jemppuli onhan se mun dpo ollu vaikka mitä sillon kun plussasin! Se on ollu lähempänä 30 kun 20.. :D

8.11.2012
RJ89
RJ89

Mää meinaan vielä huomenna varmuuden välttämisen poistamisen estämiseksi tehdä testin. Muuten en saa ehtoolla vinkkulasi kourassa mielenrauhaa.

Niin ja voi Sam! Mutta uutta matoa koukkuun! ;b Kyllä se sieltä. :)

8.11.2012
RJ89
RJ89

Jemppuli, ovispäivä (viimeinen ovisplussa jos tikutat) on dpo0 eli oviksesta seuraava on dpo1 jne. Normaalisti vuoto alkaa dpo12-dpo16 jos on alkaakseen. Ja se mikä päivä se sulla on, se on aina vakio. Lyhykäisyydessään sanottuna menkat ei ole myöhässä, vaan ovulaatio. Eli oviksesta menkkoihin on aina samanpituinen jakso, kun taas menkkojen ekasta päivästä ovulaatioon voi vaihdella todella paljon, esim. etelän matkan aikana ei tulekkaan ovulaatiota vaan vasta sen jälkeen. Ja eipä tuo kuule mitään, kaikki me on joskus alottelijoita oltu. ;b

Ja millä dpolla näkynyt, sitä en ossoo sannoo, mut plussasin esikon vasta rv 5+3 eli dpo on ollu varmaan jossain 20 paikkeilla. Marketin testillä testiviiva yhtä vahva kuin kontrolli, ihmekkös noilla viikoilla. ;b Mut kokeile kuukkeloida esim. mikä dpo plussa tai mikä dpo plussasit, löytyy ainakin vauva.infon foorumilta pitkä ketju aiheesta. Toisilla näkyy jo hyvä jottei dpo8 (eikös satumammallakin ollut tosi vähän nyt dpo?) kun taas toisilla näkyy vasta sielä dpo20 ja yli. Niin riippuu naisesta. :)

8.11.2012
RJ89
RJ89

Jemppuli, jos näin on niin sulla olis nyt vasta dpo12, eli ei todellakaan varmaa että näkyis vielä mitään missään testissä. :) Eli eipäs heitellä niitä pyyhkeitä kehiin.

Ja kaksi ovista voi olla samassa kierrossa.

8.11.2012
RJ89
RJ89

Huhu... Hätähousu, ja menin tekee aamulla testin. Negaahan se oli. Mut jemppuli! Eihän se välttämättä vielä näy. Ei heitetä pyyhettä vielä kehään. :) Tosin mulla kyl kokonainen mahassa tuntuu että menkat alkaa. Mut toisaaltaan meinasin taas töissä tänään pyörtyä... Voi voi... Ei sais ommosia edes miettiä kun pettymys on sitten niin kova...

Nii ja kunnallinen puoli ei ainakaan ala tutkii vasta kun vuoden yrittämisen jälkeen. Tosin rahallahan saa nyt kaikkee ;) Mut tuosta odottamisesta, puuh... Tää on kyl niin ärsyttävää..

8.11.2012
Roosa
Roosa
3 years, 11-month-old toddler

Meillä isäntä oli melkein 37 kun kuopus sai alkunsa ja heti ensimmäisestä kierrosta :)

8.11.2012
marjaana
marjaana

Nyt ei auta,kun peittoja heilutella ahkerasti ja toivoa,että joskus meilläkin olisi sellainen vauva tuossa lattialla häärimässä! :) Olisi se mukava saada,vaikka 3 lasta. Ehkä voisi kokeilla olla ilman liukkaria ja katsoa miten käy..

8.11.2012
Lora91
Lora91
15-month-old baby

Mulla tuli tuosta hiiden kirjoituksesta mieleen se miten kuopus sai alkunsa. No en siis tässä meinaa kertoa mistään asennoista tai paikoista, vaikka sitä ehkä odotitte :) Pettymys teille :) Ei vaan mutta oikeasti. Kuukausi kuukauden jälkeen tein just sitä mitä kaikki täällä nyt. Tuijotin päiviä, tikutin, odotin, petyin, itkin... kaikki pyöri vaan toivomani raskauden ympärillä. Sitten lähdin kaverin kanssa lomalle, ja päätin että loman aikana en mieti raskausjuttuja. Päätin nauttia kaikesta mistä en voi nauttia raskaana, päätin nauttia siitä että en ole raskaana!! Söin homejuustoja, graavilohta, join hyviä drinkkejä yms yms. Mietin oikein kaikkee mitä en voisi syödä jos olisin raskaana. Niin joo ja ostin ison paketin tampooneja, kun ne menkat kuiteskin alkaa... 

Niinpä, ei ne menkat sitten alkanutkaan. Mun mielestä tuo stressittömyys auttoi. Oli se niin tai ei mut tärkeintä että tulin raskaaksi.

Ja Lora, ne siittiöt vasta alkavat hidastua siinä iässä, ei se tarkoitaa että heti kun mittari on yli 35 niin kaikkki mahdollisuudet häviää. Voimia kovasti, kyllä se siitä keinolla tai toisella!!

8.11.2012
hookoo
hookoo

Ja luin jostain että liikunta auttaa siittiöitä liikkumaan, tiedä sitten asian todenperää, mutta ei kai se pahaksi ole liikkua aktiivisesti jos kalenteri antaa myöden niin vaikka joka päivä? :)

8.11.2012
RJ89
RJ89

Mut hei, se että siittiöiden liikkuvuus heikentyy, ei tarkota sitä että ne katoaa kuin pieru Saharaan. :) Olisko teidän mahdollista jättää se liukkari varuuksi pois ja käyttää ihan perus sylkeä ajamaan sitä asiaa? Olis ainakin vähän paremmat mahdollisuudet uimareilla päästä maaliin. :) Niin ja täytyyhän muistaa ettei jokaikinen ihmiskeho toimi niinkuin kirjoissa ja kansissa sanotaan. Mun yhden eks poikkiksen äiti sanoi joskus että sen piti olla lääketieteellinen ihme että se saa lapsia, ja kas, sillä on kolme tervettä poikaa. :)

8.11.2012
RJ89
RJ89

Löysin,että yli 35v iässä alkaa miesten hedelmällisyys laskea ja sittiöiden liikkuvuus heikentyä. Masentaa nyt vain entisestään,jos en saakkaan tuon mun kihlatun kanssa lapsia :(

8.11.2012
Lora91
Lora91
15-month-old baby

Kyllähän ikä vaikuttaa. Kokeile vähän kuukkeloida, voipi löytyä esim. ihan jotain lääkärinsana juttuja aiheesta. :)

8.11.2012
RJ89
RJ89

Ei se liukkari kyllä kovin paksulta vaikuta,että ei pitäisi estää siittiöitä pääsemästä läpi. En tiedä alkaako ikä vielä vaikuttaa noihin siittiöihin,kun mies lähenee kuiteskin 36v  puolen vuoden päästä..

8.11.2012
Lora91
Lora91
15-month-old baby

Mutta onneksi jos ukkosi siittiöt ovat kovinkin nopeita niin pääsevät helpommin siitä läpi. :) Ja melkovarmasti se tökötti ei oo niin paksua kun noi "ei raskautta haluavien" tökötit on? :)

8.11.2012
RJ89
RJ89

Niin no me joudutaan käyttämään liukkaria ja sekin vähän estää sitä,ettei kaikki siittiöt ehkä pääse läpi. Olen ostanut ihan sellaista liukkaria mikä on juuri tarkoitettu raskauden yrittämistä varten, ettei pitäisi tappaa noita siittiöitä..

8.11.2012
Lora91
Lora91
15-month-old baby

Mulla itellä henk. koht. "helpottaa" odottelua ja turhautumista se tieto ettei ehkä tärppää enää ollenkaan. Mut me ollaan ukon kans puhuttu että onhan niitä muitakin vaihtoehtoja, maailma on pullollaan orpolapsia mm. Mut tokihan tilanne on ihan eri kun ei tiedä onko jossain päässä vikaa ja yritys vaan venyy ja venyy. :/

8.11.2012
RJ89
RJ89

Kirjoittaja on poistanut kommentit.

8.11.2012
RJ89
RJ89

Niin ollaan ja ei tämä mun elämä siihen kaadu,jos ei tällä kuulla tärppää! :) Kuukausia riittää onneksi vielä paljon :D

8.11.2012
Lora91
Lora91
15-month-old baby

Ei kannata vielä hermostua jos ei ala ensimmäisenä vuonna kuulua :) vaikka tiedän miten turhauttavaa se odottelu on. Kyllä se sieltä tulee kun vähiten odottaa :) näin ainakin meillä kävi :) vuos tosiaan meni ja olin jo niin kyllästynyt odottamaan plussaa enkä enää jaksanut vahdata jokaista tuntemusta ja enkä käyny millään vauvakuume sivuilla :D meni joitakin kuukausia ja kappas! Sieltäse plussa tuli 3 oon taas valmis odottamaan sen vuoden :)

Tekastiin tänään pojan kanssa isille kortti :) tuli hieno!

8.11.2012
hiide
hiide

No mutta sitähän varten me täälä ollaan! :)) Jakamassa ilot ja surut ja masikset ja vitutukset ja kikki muut. :) Ja joo, eiköhän se jossain vaiheessa, tavalla tai toisella! :)

8.11.2012
RJ89
RJ89

Rj, joo tiedän,mutta välillä vain meinaa usko loppua :) Sori,kun täälä surkuttelen tuosta tärppäämisestä :D mutta eiköhän mullakin jonain päivänä tule se plussa testiin! :)

8.11.2012
Lora91
Lora91
15-month-old baby

Ok ok! Meillä oli oviskin hyvin samoihin aikoihin, hihih :) Eiköhän tuon pian nää mikä on tilanne. ;b

Lora, musta alko nyt taas tuntumaan että kuulostin tosi töykeältä edellisessä kommentissa, mutta siis pointti oli se että ihan oikeesti, puoli vuotta on lyhyt aika. Tiedän itekkin ihan kokemuksesta ettei se odottelu oo kivaa (esikko nappas yk6), mut mun käsitys on se että aika heikolla menestyksellä pääsee esim. mihinkään tutkimuksiin ennen kun on n. vuosi yritystä takana. Jos olen väärässä, korjatkaa. Ja voihan se olla että tärppääkin heti kun lopettaa "yrittämisen" ja laksemisen, niinkun täälä on usein puhuttu. :)

Mä päätin että nyt tosiaan unohdan tämän koko hommeliinin ja keskityn vain olemiseen. Sit joskus kun se toinen kierto alkaa niin ihan tosi en laske mitään, niinhän mä nytkin oon väittänyt mutta hyvinpä mä tiedän että tänään on kp30 ja dpo19 ihan ottamatta kalenteria esiin.. :D Helvetin vaikeetahan se on olla laskematta, vaatii selkärankaa aika paljon, ainakin omalla kohdalla. :b

8.11.2012
RJ89
RJ89

Lora, muista nyt kuitenkin että teillä ei oo yrittämistä edes vuotta vielä takana!

8.11.2012
RJ89
RJ89

Viisikko, mulla alkoi kans 10.10. menkat eikä näjy ei kuulu. Mutta testit negaa, toki sehän nyt on vähän myös siitä ovulaation sijoittumisesta kiinni koska menkat alkaa. :) Koska sulla oli ovis? Noin niinkun suunnilleen? :)

8.11.2012
RJ89
RJ89

Olen yrittänyt olla miettimättä koko raskautumista,mutta eipä auta ja missä mättää,kun ei tärppää..

8.11.2012
Lora91
Lora91
15-month-old baby

RJ: jep, jotain semmosia haamupotkuja ne on, on kyllä tosi omituisen tuntusta :o orkulla taitaa vaan kävyt olla huonosti sulanut siks maha nykii :)

8.11.2012
Äitiorava
Äitiorava

Saapa nyt sitten nährä tärppääkö tästäkään kuusta,vaikka ahkeraa ollaan peittoja heiluteltu. On se jotenkin ärsyttävää odottaa ja tietää,ettei sitä paksuna olla vieläkään :(

8.11.2012
Lora91
Lora91
15-month-old baby
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...