Käytetyt tuttipullot?

Kyselisin täältäkin mielipiteitä.. mulla on tallessa vuodelta 2007 tytön pari vanhaa Ainu MAM Anti-Colic-tuttipulloa, hyvässä kunnossa mutta valkoinen "tiiviste" pohjassa hieman ehkä haalistunut/kellertynyt. Kaikki osat olen keittänyt hyvin ja ajattelin hankkia vielä uusia tuttiosia. Ainu neuvonnasta kyselin täsät asiasta ja vastauksesksi sain tietenkin: Tuttipullojen suositeltava käyttöaika on 6-8 kuukautta emmekä suosittele sen vanhempien tuttipullojen käyttämistä. Mitä mieltä olette että voiko pulloja vielä käyttää tai käyttäisittekö itse? Meille kun on kaksoset tulossa enkä ihan niin montaa raaskeisi ostaa uutena kun vanhoja suht hyviä pulloja tallessa on.

7.11.2012
Enana
Enana

Meillä tuttipullojen käyttöväli oli noin 7 vuotta, sama kuin lasten ikäero. Ostin uusia tuttiosia.

7.11.2012
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Mulla on kans noita MAMin koliikkipulloja, osa on ostettu käytettynä ja on tosi vanhoja. Hyvin ne pelaa. Ja sit on lentänyt pois käytöstä kun se venttiili venähtää niin ettei se enää pidä maitoa sisällä ja tee sitä mitä sen pitääkin tehdä. :)

Eli, mä ainakin käyttäisin (ja käytänkin). Niin ja onhan meillä noi uutena ostetutkin olleet käytössä jo 1v 3kk ja hyvin pelaa.

7.11.2012
RJ89
RJ89

Ja siis meillä on vuodelta 2006 esikon tuttipulloja iso kasa. Uudet tutit vaan hommannu niihin. Meillä vaan ku ei oikein noi tuttipullot ole ottaneet tuulta alleen.

7.11.2012
misukka
misukka

Kyllähän niitä kovamuovisia osia voi käyttää vaikka iän kaiken kun hyvin pesee ja steriloi tasaisin väliajoin. Ne silikoniosat pitää vaihtaa ku ne hapertuu ja kerää kaikkea skeidaa mikä ei lähe millään pois ku oikein imeytyy siihen silikoniin.

7.11.2012
misukka
misukka
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...