Apuja, mielipiteitä, ihan mitä vaan!

Hohoi, laitoin nyt tänne tämän aloituksen kun sopii ehkä kenties tänne parhaiten. Homma lyhykäisyydessään; ensimmäinen luomukierto kahteen vuoteen, ovis bongattu limatulpan perusteella kp10-12 (en enää muista) ja siitä 3-5pv menkkajomotusta alamahalla, pientä mutta tuntuvaa. Sen jälkeen läjä raskausoireita mm. alamaha paisunut, vihlaisukipuja, sattuu kun toi yks tyyppi hyppii päällä, väsyttää (mua nyt väsyttää toki muutenkin), vessassaravaus (tuttua ilman raskauttakin, mutta 45min sijaan käyn 20min välein). Ja viimeisimpinä nyt tissikipu joka sittemmin muuttui nännikivuksi, maitoa tulee (saavutus sinänsä kun ei sitä meinannut imettäessä tulla) ja omistan supernenän nykyään. Niin ja koirahan ei valehtele, toi rakki käy mun hermoon, seuraa joka paikkaan, haluaa viereen (ja syliin), hirvee hellyydenkipeys. Samaa dogidogdog teki viimeksi raskaanaollessani. Mutta. Kp25, dpo14 puhdas nega. Tänään kp29, dpo18 puhdas nega. Mikä mun on?

7.11.2012
RJ89
RJ89

Juu siis eka luomukierto menossa. Ekan kerran kun oon pillerit pois jättänyt niin ei kyllä ollut mitään tällästä. Mä voin luvata että mun tissejä ei oo särkenyt koskaan muulloin kuin ekat kaks viikkoa ekan plussan jälkeen, imetyksen / pumppauksen aikana ja jälkeen.

Niin ja siis hyvin pitkälti samanlainen limatulppa kun ennen synnytystäkin. Sitä ennen on sellasta kananmunakeltuaislimaa (jamiiiiiii :D) ja se huipentuu tohon kunnon knööliin. Sit on paikat kuivat kun Saharan autiomaa, tiedoksi. ;D

7.11.2012
RJ89
RJ89

Jes maar, päiviä oviksesta ja luteaalivaihe on samalla naisella aina vakio ja normaali luteaalivaihe on 12-16 päivää. Alle 12 ei periaatteessa pysty raskautumaan eikä toi ylittäväkään määrä kuulemma aivan normaalia ole.

Niin ja voihan toki sekin olla ihan täysin mahdollista, mut oon ennenkin tätä asiaa "pelännyt", siis sillon kun oli vielä ehkäisy eikä se pieni ihminen aivan toiveena ollut kun ei ollut selvinnyt ensimmäisestäkään "hengissä", eikä tuo sillon mitenkään erikoinen ollut. Tiedäppä tuotakaan nyt sitten.

Jos ei sunnuntainakaan mitään kuulu ei näjy niin sit maanantaina varmaan rimpuuttelen tk tai jotain? En mä tiedä. Typerää tällänen.

7.11.2012
RJ89
RJ89

No mut jos se rakkimus reagoikin sinuun ku sie ite mietit ja pohdit raskauden mahdollisuutta. Ku nuo elikot ihmisen mielialoja heijastelee melko tehokkaasti. Että jos se nyt jotenki vaistoaa et tarttee susta olla jotenki huolissaan ja siksi seuraa ku hai laivaa.

Onhan se toki mahdollista et ootki raskaana vaikka testit ei sitä vielä näytäkään.

Sori, mie en tiiä mikä on dpo, onko se päiviä oviksesta?

7.11.2012
misukka
misukka

Ja vielä lisäys, kaiken muun mä uskon mielentepposiksi ja vaikkapa siksi valeraskaudeksi, mutta istukkahormoniahan ei voi erittyä jos ei ole istukkaa kehossa. Miten siis on mahdollista että tuo yksi karvakasa on muuttanut käytöstään hyvin radikaalisti mua kohtaan, ihan samanlaiseksi kun ollessani oikeasti raskaana? Se ei suinkaan ole mieleni tuotoksia kun sen ulkopuolisetkin huomaa.

7.11.2012
RJ89
RJ89

Niin ja vaikka ovis olisi ollutkin sillon muutama päivä myöhemmin, olis nyt dpo13-15.

7.11.2012
RJ89
RJ89

Nnoup, mutta limojen perusteella pystyy oviksen bongaamaan.

7.11.2012
RJ89
RJ89

Sie tikutit sen oviksen?

7.11.2012
misukka
misukka

Mutta kun ovis on limatulpasta seuraavana päivänä ja jomotus ajoittui monta päivää sen jälkeen.

7.11.2012
RJ89
RJ89

Valeraskaus?

Kun kerran on niin toivottu uusi pieni, ni kyllä kroppa osaa ruveta oirehtimaan sen mukaan, et oisit raskaana vaikka et olisikaan. Minusta toi menkkajomotus viittaisi enempi ovikseen. Tai ainakin mulla ovis tuntuu vihlaisuina munasarjojen kohdilla ja joskus menkkamaisena jomotteluna.

Oottele nyt vaan rauhassa, kyllä kaikki aikanaan selviää.

7.11.2012
misukka
misukka
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...