mitä lastenkuvia teillä katsotaan?=)

Meidän 1,7kk on aivan rakastunut muumeihin niin että ne saa miljoonia suukkoja telkkarin läpi =)3 pikku kakkosta meillä katsotaan myös joskus kokonaan ja joskus ei..

6.11.2012
Shamyra
Shamyra

Tohtori sykerö, pikkukakkonen, aristokatit on täl hetkel kova juttu. Tyttö on 3,5v

16.11.2012
odevenks
odevenks

meillä 1 ja 2 vuotiaat kattoo pikku kakkosta, rölliä, disney klassikoita, muumeja kun niitä tulee tai lainataan, pitäs varmaan itellekin hankkia pari muumi dvd:tä. pingua. frööpelin palikoita.

kaikki musajutut on suosituimpia, pitää olla lauluja ja musiikkeja taustalla.

parhaat disneyt on 2veen mielestä kaunotar ja kulkuri, aristokatit, herkules, nalle puh, leijona kuningas, bumbo.

7.11.2012
mustikka88
mustikka88

esikko kattelee pikku kakkosta ja aina sillon tällön leffoja mitä hyllystä löytyy vino pino. Varmaan joku satakunta DVDtÄ on tuommosia lapsille suunnattuja mutta ko me aikuisetki tykätään niitä katella.

kuopus 1v7kk ei juuri ohjelmista eikä leffoista perusta. Jos on rytmikästä musaa tai kivoja otuksia ni saattaa pari minsaa seurata.

7.11.2012
misukka
misukka

no ei ainakaan niitä muumeja X) Meillä on isompia lapsia jo, joten meillä kahotaan vähän vaikka ja mitä... Jos miettii telkkarin lastenohjelmia, niin nelosen ohjelmista meillä tykätään paljon enemmän :) Sitten nuo mokomat osaa ite käyttää dvd-soittimia ja tietokoneita siihen malliin että osaavat laittaa piirrettyjä jos siltä tuntuu. Yleensä ne kahtoo näitä vähän uudempia disney-pixarin taikka dreamworksin piirrettyjä, just niitä mitä vanhemmatkii jaksaa ehkä kahtoo :D

7.11.2012
riu
riu

Meillä ei vielä kolme vuotiaskaan jaksa katsoa mitään ohjelmaa pitkään, postimies pate on ainoo kun pistää dvdltä niin jaksaa jopa kaksi jaksoo kattoo :) Eli patepate.

7.11.2012
Äitiorava
Äitiorava
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...