tirjantai-iltaa! :)

Mitäs mammat? Onko muualle tullut tännään talvi? :)

6.11.2012
riu
riu

Tänne etelään tuli aamusta rännäntapaista.

Kotiuduin koulun vanhempainyhdistyksen kokouksesta.

Iltatouhuihin tie vie.

On täällä lunta ollut jo, mutta toistaiseksi on sulanut pois.

6.11.2012
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Iltaa iltaa! Rakenne ultrassa käyty ja kaikki oli hyvin. Ei edes viimeöinen uneni pitänyt paikkansa vaan tulokas vilautti sukupuoltaan ja aavistukseni olisi osumassa oikeaan.

Käytiin pienesti Sokoksella ostoksilla kun siellä alkoi kanta asiakaspäivät. Ihan harmitti kun ei kerralla voinut ostaa enempää esim pukin konttiin mutta kun ei sitä rahaa ole tuhlattavaksi kerralla niin paljon.

Eipä ole lumen häivääkään täälläkään saisi tulla edes vähän jotta olisi valosampaa.

6.11.2012
alexsandra
alexsandra
2 years, 1-month-old toddler

Hiljasta on tampesteris, eikä oo edes lunta.. kylymä vaan ku ryssän helevetis... Ukko on töissä, lapset kavereillaan ja tytteli just heräs viimesiltä tirsoiltaan, siis viimesiltä ennen yöunia :) Laitoin just helmipuurot tulemaan, NAM! 

Huomenna mun esikko täyttää 12, kyllä on aika menny nopiaa. Viikonloppuna juhlitahan sitte kaikkee mahrollista :) 

Tiukkaa on täälläkin, siis rahasta ;) Lasten elatusmaksut loka- ja marraskuulta tulematta, eihän se oo ku vähä reilu 900€ vaje :( Onneks noi kynnet kasvaa niin voi niitä syödä..YÄK!

6.11.2012
marjaana
marjaana

täällä kotiuduttu. esikko oli kuulemma tosi kiltisti hoidossa tänään, jee. ja tanssiliikunta kerhossakin meni tooosi hienosti, sehän osaa jo mallista tehä kaikkee, kyllä hieno nähä kun toinen kehittyy. ja uusia sanojakin tuli tai selviä sellaisia :D tosi hyvin kyllä kehittyny puhe hoidon alotuksen jälkeen. huomenna koittavat askarrella hoidossa isänpäiväjuttuja.

vauveli rupee aina imemään jotain tyynyä tai vaatetta tai lelua kun on väsyny :) ja neiti täyttää perjantaina 1v. :D on nytkin tossa vieressä lutkuttamassa.

joo meilläkin elellään tiukasti, mieskin valitti kun paino tippuu. mut ei voi mitään välillä on tällästä. on hää nyt tehny ylitöitä että ens tili on sitten isompi, mutta ei sekään lohduta jos heillä tulee lomautuksia kohta.

6.11.2012
mustikka88
mustikka88
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...