paine ja kiristys vasemmassa kyljessä

Onko jollain samaa vaivaa.eli istuessa mulla on ihan kamala paine ja kiristys vasemmassa kyljessä niin etten voi paikoillaan olla kun tuntuu niin ikävältä..mistä lie johtuu??kohta marssin siirrätyttämään tätä vauvaa :D

6.11.2012
Shamyra
Shamyra

millasilla raskausviikoilla sie oot?

Ihan loppupuolella alkaa olemaan ahdasta ja vauva helposti pötköttelee vaan tietyssä asennossa, usein jompaa kumpaa kylkeä vasten ja se paine voi olla ihan kovakin. Tai jos on tosiaan poikittain ni kyllä tekee kipeetä.

Voithan sie tehä niin, että ensin oikaset ittes ihan kunnolla et se vaavi saa tilaa liikkua ja sit vähän tönit sitä sieltä kyljestä liikkeelle. Mut jos se nyt on tykästyny vasempaan kylkeen ni se palaa sinne aina eli tuota tönimistä saa harrastaa useamman kerran päivässä.

7.11.2012
misukka
misukka

:D Näin voi hyvinkin olla..mun vauva mahtuu silti kuitenki liikkuu ihan hyvin koska välillä potkii kylkiin,ylös ja alas :D tuntuu tosiaa vaa ikävältä..

6.11.2012
Shamyra
Shamyra

Jos sillä vauvalla on sielä vähän tukalat oltavat? :) Onko teillä tietoa kummalla puolella babylon asustaa mahassa? Että jos tämä paino ja kiristys olisi juuri sillä puolella missä tyyppi useimmiten hengailee? :)

6.11.2012
RJ89
RJ89
3 years, 11-month-old toddler

Mulla on! Ja se saattaa tulla kumpaan tahansa kylkeen. Oon miettinyt että mistä se johtuu, tuntuu aika ikävältä.

6.11.2012
Tigru
Tigru
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...