Päevälörböniä

Jaksaakos sitä jengi lörpöstellä? Mulla tuli tuossa ylimääräinen aktiviteetti ku unohin laittaa pesukoneen poistoputken vessanpöntön reunalle vessareissullani. Tuli sit pesastus kylppärin lattia nurkkia myöten. Täytyy tunnustaa, että oli se sen tarpeessakin mutta ko ei oo saanu aikaiseksi. Nytpähän on pesastu. Täytyy vaan viskasta kylppärin mattokin pesukoneeseen tuossa jonkin ajan päästä. Nyt mulla pörrää jo toinen koneellinen verhoja pesukoneessa ja jahka ne saa vielä kuivurinki läpi ni sit voi heittää vaipat ja kylppärin maton pesuun. On pesukoneella tänään töitä. Kohta miun pitäis lähtä kaivelee kaapista jotain erilaista verhoa ikkunoihin. Ei oikein huvita noita samoja lätkästä takasi mitä just pesin. Hitto, et selkään vihlas äsken komiasti ku lattiaa pesin. Nyt niitä raskausvaivoja alkaa sitten pukkaamaan. Odotan oikein innolla mitä tuleman pitää.

6.11.2012
misukka
misukka

tsemiä satumammalle. Jos sulla sattuisi satumainen tuuri ja se pikkuinen vetelisi niin sikeästi unia ettei heräisi pukemiseen ollenkaan. Mein kuopus oli sellanen ku sopivaan unenvaiheeseen pääsi ni se ei heränny mihinkään. Ja tosiaan puin ja riisuin, siirsin vaunuista turvakaukaloon ja takaisin jne.

Mie lähen noutaa mein jälkikasvua. Joten heissulivei, ainakin hetkeksi. Kuivurikin sai verhot vihdoin kuivaksi, toisella kuivauskierroksella :D Oli nähtävästi noi pimennysverhot hiukka tiukempaa tavaraa kuivattavaksi.

6.11.2012
misukka
misukka

kauhia kun aika rientää. pitäs varmaan syödäkin välillä, kohta herää vauveli ja sit sen välipala ja sitten pitääkin lähtee hakemaan esikko hoidosta. sit äkkiä ruuat uuniin ja pika syönti ennen esikon tanssiliikunta kerhoo.

6.11.2012
mustikka88
mustikka88

mustikka ollut ahkerana askartelemassa :)

Mieki kävin just siirtämässä toisen erän verhoja kuivausrumpuun pörräämään. Aikas paljon niihin kyl kertyy tota skeidaa. Kävin eka ne ulkosalle puistelemassa, sitten koneeseen ja siltiki kuivausrumpu saa niistä irti vaikka kuinka ja paljon törkyä.

Ohhoh, tuota kelloa. Pitäsköhän mun syödä jotain ennen ku tarvii lähteä noutamaan jälkikasvua. Ja pannuunki pitäis käydä laittamassa tulet.

6.11.2012
misukka
misukka

tulin lepuuttelemaan käsiä tänne, sain leitattua osan joulukorteista ja töpöteltyä sabluunalla niihin lumihiutaleita, aah mun kädet on ihan musteessa.

munkin täytyy varmaan jouluverhoihin investoida tänä vuonna, oon jättäny niin monena vuonna jo väliin. hyvä kun misukka muistutit mun pitää laittaa pyykit narulle :D

6.11.2012
mustikka88
mustikka88

Ei meillä ole jouluverhoja :D Tuossa mietin, et näinköhän pitää lähteä ostoksille. Kai se voisi olla kivakin laittaa vähän joulua tai edes talvea mökkiin.

laittelinkin samointein paluupostia. Tuhannet kiitokset marjaana :)

6.11.2012
misukka
misukka

Moro! 

Asioilta selvitty, vaikka olikin ihan jäätävän kylmä! Koko aamupäivähän siinä meni.

Nyt tekis mutakakkua mieli.... 

Ajattelitko misukka laittaa joulusia verhoja? Btw, laitoin sulle sähköpostia.

6.11.2012
marjaana
marjaana
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...