Sralla!

En utele sen kummemmin tapahtuneita, kysyn vaan että miten sie pärjäät? Oon jotenkii huolissani siusta. En eilen osannut kommentoida mitenkään ja mietin illalla sinnuu. Halaus!

6.11.2012
riu
riu

no menipäs tämä keskinäisen kehun kerhoksi :D Mutta ei minnuu kannata kahtoo ylöspäin, tietäsitpä nytkii mikä kaaos meijän koti on :D

Sie oot sralla miun mielestä rohkee, siis rohkeita valintoja oot tehny ja nytkii kun tuntuu että tarviit apua niin sitä rohkeesti haet. Jäis monelta tekemättä :) Pojasta tullee varmasti oikein "hyvä" ihminen :)

7.11.2012
riu
riu

Tosi hyvä että mieli jo pikkasen kirkastuu :) Sie oot kyllä fiksu nainen, joka taatusti pärjää lapsensa kaa. Siulla on niin sanotusti arvot kohdallaan :)

6.11.2012
riu
riu

Mun oli pakko käydä lukemassa että mitä sie oot kirjottanu.

Mä haluaisin nyt sua lohduttaa sillä, että lähtökohtaisesti kaikki lapset on narsisteja ja kotikasvatus vaikuttaa siihen, kuinka hyvin lapsi oppii ottamaan toiset huomioon. Eli älä sure sitä että lapsesi on 3-vuotiaana narsisti, kaikki lapset on. SINÄ olet nyt suuressa roolissa opettamassa lapsellesi hyväksyttyjä käytöstapoja ja normeja.

Ja onnistut siinä aivan varmasti! *Halaus*

Hyvä, että et anna lapsestasi tulla sitä mitä hänen isänsä on. Mutta ole varovainen, kun sinulla on noin huono kokemus taustalla. Että et ylilyö sitä toisten huomioon ottamisen opetusta. Jotta lapsesta ei tule kynnysmatto joka haluaa palvella kaikkia ja jää kaikkien jalkoihin.

6.11.2012
misukka
misukka
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...