lörpsis :D

Miulla on taas ruoka tekeillä jos ette arvannu :D Joutaako joku muukin lörpöttelemään?

4.11.2012
riu
riu

Siinä lasagnes tulee lasagnelevyjen tilalle tortillalättyjä :) muuten kummoisempi.

Jos googlaa tortillalasagne ja ottaa sen valion ohjeen, ni tein sillä. Tosin syödään sitä vissii illalliseksi kun oliki vielä eilistä ruokaa, mä luulin et mies vetas sen pois mut ei ollukkaa. Et mausta en osaa vielä sanoa mitään, mut helppotekoinen se oli :)

Ja joo RJ jostainpirkka/s-lehdestä mä sen pongasin.

Hityo ku noi naperot vei multa mehut täysin, oltiin siellä kuvataidekerhos ja molemnat oli jollain extra energiaboostilla, samanlaisia ku duracell puput. Nyt ei jaksais niinku yhtikäs mitään.

4.11.2012
Mummy83
Mummy83

Muah, mäkin oon ollut melkein ahkera, kävin yökkärit päällä aamutuimaan koiran kusettamassa, saatto naapurit ihmetellä. :D Sit laitoin koneen pyörimään ja vielä kun tyyppi herää niin pitäis ukon täkki laittaa koneeseen kierrokselle. Jestas. Mut lelut jätin lattialle. :D

Eikös tohon tortillalasagneen ollut tyyliin Pirkan Ruokalehdessä ohje? :)

Huoh, sielä yön puukkokarnevaaleilla ei ainakaan tämän hetken tietojen mukaan oo ollut meidän kummankaan kaveripiiristä ketään. Luojalle kiitos! Onhan toi nyt ilman sitäkin aivan kamalaa, mutta silti..

Meillä on tänään nähtävästi puikkeripäivä kun mammakin on aina vaan yökkäreissä ja ipanankin taisin sammuttaa päikyille yökkäreissä.. Jännittävää. :D Myötätuntokrapula kaikilla?

4.11.2012
RJ89
RJ89

Ei lattioita nyt pesty, mutta vessat ja kaikki. :)

Kolmelle lapselle teen kalenterit eli kyllä siinä urakkaa riittää :)

Meillä oli aikasemmin lasten kans kotityöleimat ja viimeseen kuukauteen kukaan ei saanu leimojaan täyteen, nyt siirryttiin sitte siihen, että jokaisella on määrätty homma jokaiselle päivälle mitkä tehdään. Vanhin joutuu tietty tekemään enemmän ku yks homma/päivä.

4.11.2012
marjaana
marjaana

Mummy miun sisko on paras personal shopper ikinä! Se löytää aina jotakii ja vielä yleensä 70 % alennuksesta :D Sillä ois tulevaisuus tuossa hommassa... jos vaan asuttas jossakin muualla :D Ja joo suorastaan pelottavaa tämmönen reippaus, koska hetken aikaa harkitisin tekeväni jopa kouluhommia! :D Ja sie ota vaan ihan rennosti, et taija kuitenkaan kovin usein päästä nauttimaan noin täydellisestä rauhasta :)

Ai niiin mummy, kysynpä nyt yksintein, että miten se tortillalasagne tehhään?

Marjaanalla se on työnjako kohdillaan :D Ihan ko ne lattiat pesi ja kaikki? Oi että, haaveissa vain... tai no haaveissa että kaikki tuo tapahtus vapaaehtoisesti :D Teetkö sie marjaana kovinkin monta kalenteria?

4.11.2012
riu
riu

Nii juu ja toivottavasti löytyy riu jotain tosi kivaa shoppailureisdulta, yleens ku lähtee etsimällä etsiin ni ei löydy mitään.

4.11.2012
Mummy83
Mummy83

Omg, täytysköhän sun useemmin lähtee rimpsalle perjantaina, jos tulee sen seurauksrna noin tuottelias sunnuntai? ;)

Mul on ollu pari tuntia rauhaa ku tyttö on siellä pyhäkoulus ja mies lähti virkistyslomalleen. Värjäsin tukan ja oon kattonu Solsidania yle areenalta ja nauranu täällä itsekseni :D ihan paras sarja!

Nyt tarttis hakea se tyttö ja kummipoitsu ja lähtee taiteilemaan :) mun piti siivota tää kaks tuntia, mut ei jakssnu, oon mä kaks koneellista pyykkiä pessy..4.11.2012
Mummy83
Mummy83

Mä pistin muun perheen töihin ja istuin ite sohvalla :) Nyt on kämppä siivottu ja mun ei tarvinnu tehdä juuri mitään, harvinaista!

Ukko lähti just kaveriltaan hakemaan syöttötuolia, tosin ei me sitä hetkeen tarvita, mut kaverin täytyy saada se pois muuton alta.. Onpahan sitte sekin valmiina. Tuli aikoinaan kaikki hävitettyä noilta vanhemmilta lapsilta.

Tekis mieli lähtee vähä ostelemaan jotain niihin lasten kalentereihin..

4.11.2012
marjaana
marjaana

Mie uottelen että kello tulis kaksi, mies pääsis töistä ja mie voisin lähtee rimpsalle :D Miten onkii odottavan aika näin pitkä??? :D Nyt mie oon toennut jo perjantaisesta ilottelusta ja olipas hyvä kun oltiin perjantaina siellä... Ei mennyt koko viikonloppu ihan hukkaan :) Ja miettikää oon ollut melkein ahkera! Miull on koneet päällä ja äsken ihan vahingossa viikkasin vaatteita ja lattialtakin noukin rojua... Kerrassaan hurjaa :D

Mikäs meininki muilla on? :)

4.11.2012
riu
riu
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...