Baby fever ? #14

Ja taas ne sataset paukutteloo ! Otsikko on Google Translatorin kääntämä joten syyttäkää sitä jos siinä on vikaa! ;D

3.11.2012
RJ89
RJ89
3 years, 11-month-old toddler

Hei Jemppuli! Me kirjoitellaan aina noin 100 viestiä tuohon yhteen ketjuun ja sitten jatketaan seuraavassa ketjussa. ELi jatketaan juttua nyt tuola vallattomat vauvakuumeilijat-ketjussa, ja kun 100viestiä tulee täyteen niin aloitetaan uusi ketju....

6.11.2012
hookoo
hookoo

Huuiiii Lullababy mä jo ajattelin et mikä vastaus sieltä oikein tulee... mut, jos multa kysytään (niinpä, kukaan ei kysy mut vastaan silti) niiin oot sä liian armollinen ! Kyllä se pitäis olla niin päin että herran pitäis nyt olla nöyränä ja miettiä miten sais SUN suupielet hymyyn!! Mut ihanaa jos jaksat olla optimisti. Toivon teille kaikkee hyvää! Ja onhan sekin alku että voitte puhua ja että olet miettinyt asioita. Se rakkaus saa meidät tekemään kaikenlaista... Onko kaksi vuotta sulle pitkä aika olla yhdessä? 

Mut hei, vauvakuumeeseenhan ON lääke, tiesithän sen. Nimittäin raskaus, tai ei sekään ihan koko tautia nujerra vaan se vauva siihen kainaloon niin jo kuume lakkaa... noin muutamaksi viikoksi ainakin ja kaikki alkaa taas alusta. Tervetuloa äitien maailmaan!!

5.11.2012
hookoo
hookoo

Jemppuli, no eihän asia nyt ole näin vakava! 8) Vuosi sinne tai tänne. ;b Niin ja mitäs sitä konetta nyt kiinni laittamaan? Vastahan meillä mammoilla alkaa aikaa olemaan kun ipanat on untenmailla! ;D

Roosa :D :D :D Siskonpeti olkkariin, mihin ihmeeseen muka makkareita tarvitaan? :D Ja joo, telttailu on hyvä harrastus, ainakin tähän aikaan vuodesta, luulis teltannarunuppien pysyvän paikallaan? ;D

Musta tuntuu jotta mä tiedän mitä se Lullababyn ukkeli on tehnyt. Ja jos on tehnyt saman mitä toi mun ukkokultani aina silloin tällöin harrastaa niin paha paha.

5.11.2012
RJ89
RJ89
3 years, 11-month-old toddler

Mä oon lopettanut omien oireiden tulkitsemisen... Ei oikein oo mennyt putkeen ne :) Aina kun on ollu semmoinen olo et nyt tärppäsi niin pah!

RJ: mullekin on tärkeintä että keittiö ja olohuone on iso, ja kodinhoitohuone saa olla sen kokoinen että mahtuu hyvin pyykkiteline ja saunan pitäs mahtua ainakin 5 henkilöä ja suihkuun kaks suihkua ja ja ja... Eihän sitä makuuhuoneita tarvita ku hommaa levitettävän sohvan ja siihen siskonpeti pystyyn. Ainahan tarvittaessa terassille saa teltan :)

5.11.2012
Roosa
Roosa
3 years, 4-month-old toddler

No jos entiset merkit pitää paikkansa niin menkat alkaa ens yönä tai sit huomenna aamupäivällä... Mut jos nyt kerrankin sattuisi niin että pääsisin jopa edes testaamis pisteeseen niin varmaan testaan to-pe... Ei oo oikein päässyt edes testaamaan, kai noissa kaapissa olevissa testeissä päiväyksetkin kohta loppuu xD

5.11.2012
Roosa
Roosa
3 years, 4-month-old toddler

Kiva kuulla että täälä ollaan samoilla linjoilla tuosta asian vierestä-hommelista.  Ja mä oon samaa mieltä et musta on ihanaa kun toisten juttuihin kommentoidaan ettei vaan kaikki kirjoita vaan omia kuulumisia. Lullababy musta kiteytti asian hyvin.

lullababy,  eihän vaan ole taas päässyt käymään ihan vahingossa niin että sä taas ymmärrät sitä rakasta miestäsi vähän liikaa? Kuka pettikään ja kenen luottamuksen? Ei vaan, ihanahan sä oot taas sitä armastasi kohtaan, itse en ehkä jaksaisi olla samassa tilanteessa. Kauanhan te olette ehtineet jo yrittääkin, onhan se kova juttu miehellekin mutta... Onko hän tehnyt mitään omalle ongelmalleen? Tiedät mitä tarkoitan? Älä nyt loukkaannu kuiteskaan eikä ole pakko vastata, mä vaan aina juttelen asioista suoraan.

Ihanaa rj että jonkun päivää saan piristettyä. Puolin ja toisin. Ja niinkuin te kaikki muutkin (hormooni)höyrypäät!! Juu kyllä sinäkin mammaorkku :)

5.11.2012
hookoo
hookoo

Ja Lullababy, siis joo. Mä en tykkää yhtään siitä kun useimmiten tuola päivälörpissä väki vaan käy kirjaamassa saldonsa sille päivää, kuinka on pessyt pyykkiä ja kuinka on syöty ja ulkoiltu, et ei niinkun kiinnosta oikeesti mitä muille kuuluu jne. Kun taas täälä teitä kiinnostaa ihan selvästi mitä kuuluu ja mikä meininki! :))

Ja höh, mitäs tuohon teidän tilanteeseen nyt sanois. :/ Onhan tuo nyt äässistä ja syvältä, ihan sieltä kakan vierestä. :/ Halirutistus!

5.11.2012
RJ89
RJ89
3 years, 11-month-old toddler

Jemppuli, ekskusemua, olen 89, en 86! HIHIHIH 8) Ja joo, mä tästä aiheesta joskus aiemmin kirjotinkin että kun ei oo ketään joka olis samassa tilanteessa ja paras ystävä on just muuttanut ukkonsa kanssa erilleen omasta kodistaan niin hmm.. :E Mutta täälä on ihana jakaa ajatuksia. :) Ja niin, mä varmaan kuolen jos ne menkat nyt oikeesti alkaakin, siitäkin oon aiemmin jo kirjottanut että kun on niin selkeet oireet ja ennenkaikkea se vahva fiilis mitä oon kokenut tasan kerran elämässäni aiemmin..

hookoo, ai että kun sä osaat pirstiää mun maanatai päivää(kin niiden kaikkien muidenkin lisäksi)! 8) Ja ihan tiedoksi vaan että vaikka lontoonmurteeni onkin aika hataralla pohjalla (kukin voi lukea tuon ketjun aloitustekstin :D) niin tiedän silti että btw on osta tie, piis of keik on pala kakkua ja tsämppionssip on herkkusieniliiga! 8) Ja ihana tietää että meissä on näinkin paljon yhteistä! :))

Niin, ja joo, jos ei napostele höpötellä asian vierestä niin olehyvä ja mene muualle. JUURI SINÄ SIELÄ!

Voi Roosa. Siinä on yksi syy miksi meillä ei ole omaa taloa, on vähän liian kallis maku.. :D Ja sit joskus kun talo rakentuu, niin mä otan mieluummin vähän pienemmät esim. makkarit ja isomman KEITTIÖN (kumma juttu, terveisin melkein valmis kokki) ja olohuoneen. :) Kai tuota voi kompromissiksi sanoa? Niin ja haluan kodinhoitohuoneen! Ei tartte olla iso, mut kaappitilaa ja kaikki pesukoneet sun muut tietty sinne. Sit jos mahtuis silittämään samaan aikaan kun pyykit on narulla niin olis hyvin tilaa. :)

Niin ja sehän Roosa on yksi oire! OLEMME KAIKKI RASKAANA, JIPII ! 8)

 

Omg, äsken tossa kun rauhotuttiin yöunille tyypin kanssa, niin haistoin ihan järkyllä voimakkuudella pissavaipan!! :E YÄK. Ei muuta.

5.11.2012
RJ89
RJ89
3 years, 11-month-old toddler

Musta ainakin on mukava lueskella kaikkea muuta kun vauvakuumeiluun liittyvää. Tuntuu että on tervettä välillä puhua vähän muustakin kuin vauvakuumeilusta, vaikka kuumeilijoita ollaankin. Tosin tuntuu että kaikki asiat kuitenkin liittyy kuumeiluun, vai mitenkä se nyt olikaan. =)

Ihanaa kun kerrankin istun "oikean" koneen äärellä ja kirjoittaminen on näin nopeaa... Mulla taas jännät päivät. Lisäks vielä stressiä taloprojektista.. Ei osaa päättää. Mun mieltymykset ei oikein kohtaa meidän budjetin kanssa, kumma juttu! xD Apua, kertokaa miten kaikki talonrakentajat oikein päädyitte kompromisseihin? Esim nelijöiden ja huonelukujen määrässä..???

Voi että mä toivon että oisin raskaana niin tää taloprojektikin etenisi helpommin. Oisin vaan kaikkeen että juu, ihanaa, tehdään näin. Ja miehelläkin ois helpompaa.. Sit oisin 9kk päästä sillei että mitä ihmettä täällä on tehty... Kuka tämmösen talon on halunnut !! xD

Voi että kun saisi tämän nenän leikattua pois.. *niisk*. TÄÄHÄN ON YKS OIRE!! =D (toivossa on hyvä elää)

5.11.2012
Roosa
Roosa
3 years, 4-month-old toddler

Eikö ole lullababy vähän niin et naisen vitutus laitetaan hei hormoonien syyksi, mutta mikäs onkaan kun miestä vituttaa? Kerrohan sitten millä saat miehen suupielet ylöspäin. Kuminauhalla?

Olishan tuo jemppuli upea isänpäivälahja ukolle, mut voipi olla että jos plussa pärähtää niin tuskin, tuskin maltat pantata sitä tietoa hetkeäkään... tai en tunne sua mutta itse en pystyisi.

Niin ja älä rj unohda tärkeintä siis pojan, kissan ja koiran edelle menee tietty ME!!! Onhan sulla aikuisseuraa kun me ollaan täälä!!! On ihan joskus aikuisten jututkin meinaan... ei siis mulla mut joillain täällä. By the way (suomennettuna:osta tie), minullakin on poika, koira ja kissa...

Ja jos jotain teistä tympii se että tällä palstalla lörpötellään eikä puhuta tiukkaa vauvakuume-asiaa niin sanokoon sen ääneen... oon joskus miettinyt et vaivaakohan se jotakuta??

5.11.2012
hookoo
hookoo

Hookoo onkin parasta!! Mä oon vaan nyt maidottomalla et ei se juusto käy mut taitaa muuten hookoolla ja orkuilla olla samat eväät.

5.11.2012
hookoo
hookoo

Voi kun te ootte täälä runoillut! Ihanaa! 8) 

Hah Jemppuli, onneks tulit joukkoon, nyt mä en oo ainut tämä ketjun orja. :D Oon niin riippuvainen tästä touhusta, teistä mammoista. ;D

hookooseni, voi kyllä kiitos. Tai miten voi väittää olevansa yksinäinen lapsen, kissan ja koiran kanssa? :D Mutta mutta, tällä viikolla veikkaan että saadaan tieto, ens viikko kun on sen viimenen sit tolla maalla. Ja juu, sitä minäkäin toivon, syrämmmmeni syövereistä asti!

MUAHAHAHHA repesin niin tolle Äitioravan kommentille! MUAH! 8)

5.11.2012
RJ89
RJ89
3 years, 11-month-old toddler

UUUI, kuule kyllä orkut makkaraa syö, hk (lue hookoo ;) ) juustolla kuorrutettuna on orkkujen herkkua! Ei vaan onks toi jo vähän vai VÄHÄN vanha juttu.. En vaan malta :)

5.11.2012
Äitiorava
Äitiorava

kelpaako orkuille maggara? johan on outoja orkkuja :) !!! Mut se on hyvä niin ei tarvi nälkää nähdä eikä napostella vaan sitä mitä ihmiset jättävät lintulaudoille!

5.11.2012
hookoo
hookoo

hookoo: Talvivarasto on jo kunnossa, pakko olla jotta talven yli selviää ja saa orkkuperheen ruokittua :) Käpyjä kun ei saa kaupasta niinkö maggaraa ;)

5.11.2012
Äitiorava
Äitiorava

Moi Jemppuli, tervetuloa! Faktatietoa, varmaan tiedätkin, mutta munasolu on hedelmöittymiskelpoinen 12-24 tuntia ovulaation jälkeen eli kyllä mahikset on jos aamulla oli ovis ja illalla heilu peitot:)

Ja nyt roosakin sen todisti että kyllä se flunssa taitaa täältä libben sivuilta tarttua. Taitaa olla jokainen käynty sen jo läpi. Vaiko raskauden oire sekin?

Rj, onko yksinäistä kun ukko on pois? Milloin saatte tietää että missä seuraava työpaikka on? Toivotaan ettei ihan niin kaukana että pääsis vaik kotoa kulkemaan töissä!!

Noniin ja löysihän se äitioravakin tänne taas,ajattelin että keräiletkö käpyjä talvivarastoa varten kun ei kuulu mittään!! :)

5.11.2012
hookoo
hookoo

No huhhu! Mä olin vaan muutaman päivän poissa niin täällä on jo romaanit kirjoitettu useaankin kertaan xD eiku kirja pystyyn!! Kauhee flunssa!!!! Ei tuu mitään... Koko ajan vaan aivastuttaa ja nokka vuotaa. Parin päivän sisällä pitäs menkatkin alkaa. Ne ne tästä enää puuttuukin ja sit vielä itkusilmät, ihan ku ne ei ois tästä flunssasta jo tarpeeksi turvoksissa. :)

5.11.2012
Roosa
Roosa
3 years, 4-month-old toddler

Jemppuli, mä olin viikko ennen kun plussasin niin viihteellä. Oon tajunnut vasta jälkeenpäin mistä se jumalaton kiukkukänni (oon kyllä hyvin positiivinen yleensä humalassa(kin)), väsyminen jo puolessa illassa ja armoton krapula johtui. ;) Ja ihan terve (niin terve kuin näillä geeneillä voi olla :D) toi ipanakin on. :)

Mun testipäivä on siksi jo keskiviikkona kun perjantaina pitäis lähteä vähän lipittämään viintä ja jos ke on haamu niin sit on vielä aikaa pe aamulla testata uudestaan. :)

5.11.2012
RJ89
RJ89
3 years, 11-month-old toddler

Voi että, lupaavan kuulosta :) Itte en oo kehitelly viä muita oireita itelleni kun närästys ja välillä oksettava olo. Sanon siksi että itse kehitelly koska oon tosiaan varma et ne menkat alkaa.. Kyllä munkin mielestä normaalisti voi ja pitää elää kunnes tosiaan tietää raskaana olevansa. Sit vasta alkaa pienen hyvinvointia murehtiin :)

5.11.2012
Äitiorava
Äitiorava

Jos menkkoja ei kuuluis ja näkyis niin testaisin varmaan vasta joskus ens viikon lopussa, kun tosiaan toi kierto on vähän mitä on.. Kuopuksen synnytyksestä 9kk ja alkuun olivat sen jälkeen varsin säännölliset mut nyt taas heitelly miten sattuu. Vahvasti kyllä uskon et ne sieltä alkaa. Mulla on eka merkki molemmista lapsista ollu se että yöllä on pitäny vessassa käydä. Ikinä en muuten yöllä käy vessassa mutta heti ku on tärpänny niin yölliset veskireissut alkanu :) millasia oireita sulla on sit?

5.11.2012
Äitiorava
Äitiorava

Jemppuli: Voi että, jännätään ettei kummallakaan täti tulis kylään. Aika samoissa mennään :) Tosin mulla kierto vielä aika epäsäännöllinen.. Meillä on eka lapsi saanut alkunsa ilman että tiesin edes mistään ovulaatioista (ekasta kierrosta)  ja toinen sai alkunsa kans tavallaan ekasta kierrosta, sillon tikutin oviksen ja sen molemmin puolin heiluteltiin ahkerasti peittoja. Että voihan se vauva saada kai alkunsa koska vaan  :)

5.11.2012
Äitiorava
Äitiorava

Heh just luin  :)

5.11.2012
Äitiorava
Äitiorava

Äitiorava, lue ^^ niin saat vastauksen kysymykseesi. :D

5.11.2012
RJ89
RJ89
3 years, 11-month-old toddler

Mää nyt Jemppuli laitoin sut tonne tolla 26/30, voihan sitä sit aina muutella jos se tosta 30 paljonkin heittelee. :)

Ja huulluuttahan tässä porukassa piisannee.. ;b

Ja minähän olen 23v (muistaakseni) ja poikalapsi löytynee, ikää hällä 1v 3kk. Ja sit on yks vanhempi ukko pyörimässä jaloissa, sillä ikää 25v. :) Meillä myös narttukoira, Iina (kohta 3v) ja kollikisu, Tapio (kohta 4v). Ensimmäinen luomukierto nyt kahteen vuoteen ja vahvat fiilikset että on tärpännyt, lauantaina oli kp25 ja dpo14, negatiivinen. Mut keskiviikkona uus testi kun noi pari oiretta vaan "pahenee". :) Niin ja kierrosta mä en tiedä harmainta aavistusta, siksi hillunkin tuola kierrottomien listalla. :)

5.11.2012
RJ89
RJ89
3 years, 11-month-old toddler

Oottepas saanu monta ketjua täyteen  :o :) en oo kerenny juttuja lueskeleen mitä kellekkin kuuluu, täällä pelätään menkkojen alkavan joskus loppuviikon tienoilla. Ainaki yli viikon ollu jo erilaisia menkkajomotuksia,vihlasuja ja naama kukkii että eiköhän ne sieltä ala.. No mut en kuitenka masennu, puolikas kierto vasta menty. Joko rj on testaillu? :)

5.11.2012
Äitiorava
Äitiorava

Tervetuloa mukaan Jemppuli!

satumamma: ei viitti edes tikuttaa :) turhaa se olis kuitenki.. vaikka en mä kuitenkaan kauaa malta olla testaamatta jos tää olo jatkuu tällasena vielä kauan..

5.11.2012
marjaana
marjaana

KIERTOPÄIVÄ / KIERRON PITUUS                                  
                                       
Anastasia84 57/38      
satumamma 25/28-34                                                                            
Roosa 26/27-28                                    
Tiitu 24/26-29                                    
Sam81 23/25-28                                   
emäntäx5 22/30                                   
Saritin 15/28-31                          
Lora91 10/28-32                    
Lullababy 5/28-32      
Jemppuli 26/30            

* palu84                                     
* RJ89                                    
* Viisikko                          
* marjaana                        
* Äitiorava                             

+ ♥ PLUSSANNEET ♥ +                                       

♥ Rv_Nemo                                      
♥ Ritu303                                   

YRITYSKERTA / MONESKO LAPSI                                     
                                    
Anastasia84 1/2        
satumamma 1/8    
Roosa 10/1              
Tiitu 3/2    
Sam81 4/2    
emäntäx5 2/6    
saritin 4/2    
Lora91 5/1  
Lullababy ?/2  
Jemppuli 2/1
palu84 6/2    
RJ89 1/2    
Viisikko ?/5   
marjaana 1/5    
Äitiorava 1/3

5.11.2012
RJ89
RJ89
3 years, 11-month-old toddler

Jemppuli! Tervetuloa joukkoon tummaan. ; Mäpäs uhkailuistani (etten päivitä enää listoja kun on liian vaikiaa mun aivoille :D) huolimatta lisään sut listoille! Mutta kysyn het alkuun että minkä pituinen sun kierto noin suunnilleen on ja mikä kp (kiertopäivä) nyt siis menossa? :)

Minkäs ikäinen Jemppuli on? :) Ja kerros vähän siitä ukostakin! :) Mä oon tällänen vähän utelias luonne, eikä mun juttuja kannata ihan niin vakavasti ottaa. ;b Langoilla heilun suht usein, ainakin näin päikkäriaikaan toimittelen itekseni kun ei muita tunnu olevan linjoilla. :D Sit iltasin kans ja n. sata kertaa päivässä muhun voi täälä törmätä.. :D

5.11.2012
RJ89
RJ89
3 years, 11-month-old toddler

marjaana, totta totta. Pääsisitkö nopeemmin suoraan sairaalaan ja labraan antamaan verta? Siitähän nyt sais helposti poissuljettua raskauden, jos ei siitä johdukkaan? :) Niin tai jos menisit suoraa yksityiselle? :) Pitäähän tuo nyt selvittää! :o

5.11.2012
RJ89
RJ89
3 years, 11-month-old toddler

Soitin mä arvauskeskukseen, mutta kolmen viikon jonot.. ajattelin, että antaa olla...Siellä sairaanhoitaja meinas, että kuullostaa niin vahvasti raskautumiselta, mutta jos testit negaa niin täytyis tutkia.. en vaan jaksais tuota arvauskeskusten poissulkumenetelmää.. kestää ikuisuus saada vastaus johonki...

Aikoinaan menin työterveyteen kun en pystyny kävelemään kun polviin sattu ihan sairaasti ja sormien nivelet tulessa. Asuttiin silloin okt-talossa jossa kolme kerrosta enkä päässy rappusia kulkemaan saati hoitotyötä tekemään. Poissulkumenetelmällä ruvettiin sitte asiaa selvittämään,hyppäsin verikokeissa joka toinen viikko ja mitään syytä ei löytyny. Kyllästyin sitte siihen hyppäämiseen ja menin yksityiselle reumatologille ja selvis heti että fibromyalgiahan mulla on, pistein 15/18...

Mahas velloo koko ajan ja välillä nousee oksennus suuhun :(

5.11.2012
marjaana
marjaana

saritin, no en todellakaan. :D Hyi. :E Ja mä kun luulin kasvaneeni mettässä majoja rakentaessa, mutta nähtävästi oonkin kasvanut kenkälaatikossa. :D

5.11.2012
RJ89
RJ89
3 years, 11-month-old toddler

Voi marjaana. :/ Ikävää tollanen. :E Ooksä siitä koskaan soitellu mihinkään suuntaan että osaisko joku auttaa? Onko se kuvotus/oksetus niinkun ihan mahasta asti vai joku pala/puolikas kurkku kurkussa? Et olisko se esim. närästystä mikä ilmenee vähän ehkä oudolla tavalla?

Ah, mä sain just tyypperön unille ja nyt hörpin päiväkaffetta (toivottavasti) varastoon jos tässä nyt ollaankin raskaana niin tuo aines alkaa ihan näinä viikkoina maistumaan ihan muurahaisen kuselle, vaikken luojalle kiitos tiedä miltä se puolestaan maistuu. Voin vain kuvitella. :D

5.11.2012
RJ89
RJ89
3 years, 11-month-old toddler

Oliskohan mullakin sitte toi krooninen raskauspahoinvointi ilman raskautta :) Kun nyt viidettä viikkoa oksettaa joka päivä, koko päivän..

Lullababy, joo ei oo synnytyksen jälkeen vielä menkat alkanu ja se sekottaa tätä mun pakkaa... Inhottavaahan tää jatkuva etominen on, mutta ei auta :(

5.11.2012
marjaana
marjaana

Tää on oikeesti niin turhauttavaa... ku ei voi edes päiviä laskee... sitte ku vaan kuullostelee omaa kehoaan niin löytyy vaikka mitä oireita :( Ei sillä, että mä niitä menkkoja mitenkään kaipaisin..

5.11.2012
marjaana
marjaana

Lullababy, asia ok! Minä jätän listan päivittelyt sikseen, en jaksa noin vaikeeta systeemiä kun helpompaa olis vaan noita numeroita venkslata. Mä meen mieluummin sieltä mistä aita on matalin, tässä tilanteessa. :)

Viisikko, hei! Mukava "tavata" sutkin! :)

Plöh, täälä ukkokulta lähti joo 05:00 kohti Tamperetta.. :D Kyllä äitin kello oli 06:30 kun se lähti, tiedä sitten mitä aikaa se iskä elelee.. :D Vieläkään ei menkoista mitään haisua, nyt siis muistaakseni kp27 ja dpo16. Valkkaria valahtelee aina vähän väliä pöksyyn ja pitää juosta vessaan tarkistamaan että mitäs mitäs sieltä valuukaa? :E Kovin oksettavaa.

5.11.2012
RJ89
RJ89
3 years, 11-month-old toddler

niin en marjaana väittänytkään että sä tarkoitit että lahjaksi vaan tuli mieleen tuosta sun kirjoituksesta. Ajattelin et jos täälä ois tiedetty asiasta...

4.11.2012
hookoo
hookoo

No jos saan sanua niin mä en tajua miks niitä pitää siinä edestakasin venkslata sielä kp listalla? Miksei ne voi pysyä tossa noin? Mä en tajua. :E

4.11.2012
RJ89
RJ89
3 years, 11-month-old toddler

Hei ja mitenkäs muuten se äitiyspakkaus nykyään vaihtuu? Eikös sen pitänyt alkaa jossain kohtaa vaihtumaan ihan vuosittain?

4.11.2012
RJ89
RJ89
3 years, 11-month-old toddler

On meilläkin oikeesti ihan hulluna kaikkea, mut en mä muista kuinka paljon oli noita ihan pieniä vaatteita uutena ostettu ja saatu kun kaikki käytettynä tulleet oon kierrättäny eteenpäin. Ja kun mä muistelisin et oli aivan järkkyä siinä vauvahuuruissa pestä pyykkiä joka jumalan päivä että sais pienelle vaatetta, niin mieluummin liikaa kuin liian vähän. :) Ja onneks ei käytetyt oo kalliita ja ne voi kierrättää uudelleen. :)

4.11.2012
RJ89
RJ89
3 years, 11-month-old toddler

Ei pysty!!!! :P Tai sitte tarttee joku suukapula hommata ;)

Meillä on kiva ku lapset kyselee ku mä laitan vauvan pieniä vaatteita laatikkoon, et laitanko mä myyntiin ne.. no ei äiti ny vielä oikeen jaksa... teini varmaan aavistaa jotain :) Onneks meillä on paljon kaikkee tarpeellista uudelle vauvalle jos sellanen sattuu meille tulemaan.. nyt en heitä mitään pois! :)

4.11.2012
marjaana
marjaana

No mutta rakkautta voi antaa hiljaakin? ;b Vai pystyykö? ;b

Ääh, mä taas kasvatan mun vauvakuumetta kiertelemällä FB kirppareita.. Raivostuttavaa. Selittelen itelleni aina että mut kun oon nyt päättänyt ettei seuraavalla oo 50 ja 56 ja ehkä 62 kokosia kuin vain kietaisubodeja ja sit kun haluan kaikkee muuta kun vaaleensinistä tai vaaleenpunasta.. :D Mut en mä onneks oo vielä paljoa löytänyt mitään. ;b Enhän mä edes muista kuinka paljon ton ekavekaran kamaa tuola on? Pitäis ehkä tehdä inventaario? Mut jos teen sen sit vasta jos ja kun joskus raskautuu? Ettei nyt aivan lähtisi lapasesta, ai on lähteny jo?

4.11.2012
RJ89
RJ89
3 years, 11-month-old toddler

No ei ny samas huonees mutta viereises...

Olis pitäny kirjottaa "lahjaks".. en siis todellakaan tarkottanu niin... RJ sen kiteyttikin tuossa :)

4.11.2012
marjaana
marjaana

hookoo, samalla linjalla. Mut onhan se aika ikävää isämiehen mielestä (veikkaan) jos ei saa isänpäivänä? :D

4.11.2012
RJ89
RJ89
3 years, 11-month-old toddler

Tuli marjaana tuosta sun kirjoituksesta mieleen... Mä en oo koskaan käsittänyt sitä että annetaan seksiä lahjaksi... siis valaiskaa mua että mitä se oikein meinaa. Eikö sitä seksiä ole joka tapauksessa? Kumpi siinä saa ja kumpi antaa?

Ja toinen että seksiä käytetään vallan välineenä, kiristetään seksillä: mä en ainakaan anna jos sä et... tyyliin. WTF?

4.11.2012
hookoo
hookoo

marjaana, no eikai se äitis samas huonees nuku? ;D

4.11.2012
RJ89
RJ89
3 years, 11-month-old toddler

Noi kyylääjät on kyllä raivostuttavia! 

Meillä taitaa isänpäivälahjat jäädä vaan lasten silmin nähtäväksi, ei paljon peitot heilu kun mun äiti tulee meille pe-ti kylään.. Täytynee ennakkoon antaa lahja, tai no minähän se himohiiri täs talossa oon, ettei se taitais edes lahja olla :)

4.11.2012
marjaana
marjaana

marjaana, no nyt kun sanoit niin joo, kieltämättä tisusta tulee mieleen pienet tissit. :o Niin ja oksetus ja naama kukkii, RASKAANA ! ;D SINÄKIN SIELÄ NIIN! ;b

Lora, jos se olikin vaan ihan perinteinen ostoskorikyylääjä? :D Ne on kyllä outoja tapauksia. :E Mut varmasti ottaa aivoon. :/

4.11.2012
RJ89
RJ89
3 years, 11-month-old toddler

Tämä sunnuntai kuluikin kämpän siivoukseen. Matot heitettiin pihalle ja kämppä imuroitiin ja luuduttin lattia. Taulujakin laitettiin seinille muutama ja sisustusta vähän muutettiin. :) Kihlattu teki ruoan,kun pesin mattoa siinä välissä. Olen miestä opettanut tekemään perunamuusia ja aika hyvin onnistui,vaikka vähän kokkareita jäi vielä :P Kaupassikin käytiin kihlatun kanssa ja vähän jäi yksi nuori nainen mietityttämään,kun mun päälle koko ajan katsoi ja vieressä töllötti mitä laitan kauppapussiin. En tiedä mikä ongelma sillä naisella oli,mutta oli jotenkin ahdistava tilanne,kun toinen katsoi vain päälle ihan kun olisin tehnyt naiselle jotain tai sitten katsoi mun miestä. :S Nyt on kynttilät laitettu palamaan ja vähän jäätelöä syödään mukavan sunnuntai päivän kunniaksi! :)

4.11.2012
Lora91
Lora91
9-month-old baby

Kuunyelin tuossa ku isäntä leperteli tytölle: "hampaitako sulle tulee vai mitä. Voi äitin tisu-parkoja mihin ne joutuu". :) Mulle tulee väkisinkin tisuista mieleen pienet rinnat eikä näistä utareista  voi ihan sitä sanoa :)

Mutta oli kyllä aikas sulosta :)

4.11.2012
marjaana
marjaana

Sain houkuteltua isännän eilen jumpalle, oikeen toinen kerta tällä viikolla :)

Oksettaa ja naama kukkii ku teinillä... taitaa olla menkat oikeesti alkamas :(

4.11.2012
marjaana
marjaana

Voi mä niin tiedän ton kun ei voi maitoa käyttää, oltiin kans maidottomalla sillon kun toi tyyppi oli ihan minipieni. :E Se on kyllä äässistä. Syvältä.

Ei se tänään, mut huomenaamulla sillä herättää kello taas 04:30 ja Tampere kutsuu, toisiks viimenen viikko, WOHOO! 8) Sit ei tietoa mihin menee, mut toivottavasti lähemmäs kotia. :) Se oli ilmottanu lähiesimiehelle ettei aio Tampereella itseään loppuun polttaa enää kun se tekee sielä kaikki hommat. :o

4.11.2012
RJ89
RJ89
3 years, 11-month-old toddler

Mä tykkään kans tosi mureasta lihasta, aina paistan paljon kauemmin kun ohjeessa on. Oli varmasti hyvvää!! Mulla on nyt maidoton dieetti pojan maitoallergian takia (minä siis imetän vielä) ja harmittaa kun ei voi oikeeta kermaa käyttää. Soijakerma on ihan ok mutta ei silti aja samaa asiaa. 

Loppuviikosta kyllä oli niiiin kiimainen olo ton oviksen takia kai et kyllä täälä seinätkin tärisi :) Mutta toi pyhäinpäivä on tosi rankkaa aikaa niin eipä enää sit eilen tehnyt mieli. Pyhäinpäivä on esikoisen syntymäpäivän ja joulun jälkeen raskainta aikaa, oikeen kun käsketään muistelemaan kuolleita omaisia :( 

Lähteekö se sun armas taas jonnekin tänään, onko se reissuhommissa?

4.11.2012
hookoo
hookoo

Sain mä reilun tunnin olla ihan omissa oloissani. :) Mä kokkailin perunamuusia ja kyytipoijaksi pitkään hauduteltua possusuikalesoosia kermalla ofkoorse. :) Paketin kyljessä seisoo että 60min haudutus, mut vaikka oli melkein 1,5h niin oli osa vielä väh sitkeitä. Oon todennu et tupla-aika on kaikista paras, tai me ainakin pidetään oikeen mureesta possusta missä ei huomaa niitä läskejä sit ollenkaan. :D

No tulikos hookoo sitä peittoa sit heiluteltua? ;b

4.11.2012
RJ89
RJ89
3 years, 11-month-old toddler

Täälä on ainakin ihan armoton väsymys. Ono se tämä keli vai mikä?

Perjantaina oli niin repivä kipu oikealla että takuuvarma oviksen paikka oli kyl. Muutkin oireet täsmäs.

Ei nyt oikeen jaksais mitään. Jos tuo poju vaihteeksi nukkuis vähän pidempään kuin 30min niin sais itsekin nukehdettua ennen kun herra herää. Saitko rj pitkään olla eilen yksikseen? Mitäs kokkailit?

4.11.2012
hookoo
hookoo

Musta rupes nyt tuntumaan että olin kamalan töykeen kuulonen edellisessä viestissä. :E En suinkaan Lullababy sitä tarkoittanut! :))

Mitäs kuumeilevien sunnuntaihin kuuluu? Onkos joku muu kuin allekirjoittanut siinä vaiheessa että tikkukarnevaaleja pidellään? 8)

4.11.2012
RJ89
RJ89
3 years, 11-month-old toddler

Päivitinpäs uudestaan kun mun mielestä on ainakin ihan kiva että noi listat menee samassa järjestyksessä.

4.11.2012
RJ89
RJ89
3 years, 11-month-old toddler

KIERTOPÄIVÄ / KIERRON PITUUS                              
                                   
Anastasia84 56/38  
satumamma 24/28-34                                                                        
Roosa 25/27-28                                
Tiitu 23/26-29                                
Sam81 22/25-28                               
emäntäx5 21/30                               
Saritin 14/28-31                      
Lora91 9/28-32                
Lullababy 4/28-32              

* palu84                                 
* RJ89                                
* Viisikko                      
* marjaana                    
* Äitiorava                         

+ ♥ PLUSSANNEET ♥ +                                   

♥ Rv_Nemo                                  
♥ Ritu303                               

YRITYSKERTA / MONESKO LAPSI                                 
                                
Anastasia84 1/2    
satumamma 1/8
Roosa 10/1          
Tiitu 3/2
Sam81 4/2
emäntäx5 2/6
saritin 4/2
Lora91 5/1
palu84 6/2
RJ89 1/2
Viisikko ?/?
marjaana 1/5
Äitiorava 1/3
Lullababy ?/2

4.11.2012
RJ89
RJ89
3 years, 11-month-old toddler

Lullababy, mä olin just eilen(kö) järjestänyt KAIKKI nimet samaan järjestykseen MOLMEPIIN listoihin, ja lasken noi kp listan alla hilluvat siis samaan listaan vaikkei mitään lasketakkaan.

4.11.2012
RJ89
RJ89
3 years, 11-month-old toddler

Lullababy, sanoit että kp3, onko lista siis edellä sun kohdalla, kaikkien kohdalla vai ei ollenkaan? :D Hih, enkä mä nyt herranietuna sentäs voi kaikkea kunniaa ottaa, enhän mä täälä yksin höpise. Paljon ainakaan. ;D Ja joo, kieltämättä aika kummat! :o Stressin tekosia?

4.11.2012
RJ89
RJ89
3 years, 11-month-old toddler

KIERTOPÄIVÄ / KIERRON PITUUS                           
                                
Anastasia84 56/38                                                                        
Roosa 25/27-28                             
Tiitu 23/26-29                             
Sam81 22/25-28                            
emäntäx5 21/30                            
Saritin 14/28-31                   
Lora91 9/28-32             
Lullababy 4/28-32      
satumamma 24/28-34     

* palu84                              
* RJ89                             
* Viisikko                   
* marjaana                 
* Äitiorava                      

+ ♥ PLUSSANNEET ♥ +                                

♥ Rv_Nemo                               
♥ Ritu303                            

YRITYSKERTA / MONESKO LAPSI                              
                             
Anastasia84 1/2       
Roosa 10/1       
Tiitu 3/2       
Sam81 4/2       
emäntäx5 2/6       
saritin 4/2                                                              
Lora91 5/1     
satumamma 1/8     
palu84 6/2  
RJ89 1/2       
Viisikko ?/?       
marjaana 1/5                                     
Äitiorava 1/3       

4.11.2012
RJ89
RJ89
3 years, 11-month-old toddler

KIERTOPÄIVÄ / KIERRON PITUUS                          
                               
Anastasia84 55/38                                                                       
Roosa 24/27-28                            
Tiitu 22/26-29                            
Sam81 21/25-28                           
emäntäx5 20/30                           
Saritin 13/28-31                  
Lora91 8/28-32            
Lullababy 3/28-32     
satumamma 23/28-34    

* palu84                             
* RJ89                            
* Viisikko                  
* marjaana                
* Äitiorava                     

+ ♥ PLUSSANNEET ♥ +                               

♥ Rv_Nemo                              
♥ Ritu303                           

YRITYSKERTA / MONESKO LAPSI                             
                            
Anastasia84 1/2      
Roosa 10/1      
Tiitu 3/2      
Sam81 4/2      
emäntäx5 2/6      
saritin 4/2                                                             
Lora91 5/1    
satumamma 1/8    
palu84 6/2 
RJ89 1/2      
Viisikko ?/?      
marjaana 1/5                                    
Äitiorava 1/3       

3.11.2012
RJ89
RJ89
3 years, 11-month-old toddler
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...