G: Mitä kouluun ja päiväkotiin joululahjaksi?

Ootteko muut jo suunnitellu että mitä lahjaksi opettajille ja hoitotäteille? Miulla on homma vielä vähän hakusessa, mutta mietin että tekiskö jotakii myslii taikka hilloo niille ja lapset koristelis ne purkit jotenkii... Viime vuonna tehtiin rocky roadia ja koristeltiin pipereita niille, joku vuosi ostettiin semmoset minijoulutähdet ja niitten ne purnukat koristeltiin lasten kanssa. Aika usein ollaan viety vaan jotakii kovehteja :D

3.11.2012
riu
riu

Riu, mä tein viime vuonna patalaput mutsille niin et virkkasin jollain kivalla kuviolla neliön ja sit munki ompelutaidolla sai joten kuten kankaanpalan ommeltua neliön toiselle puolelle :) niist tuli kivan paksut, ei polta sormia. Tarttis tehdä itellekki, mutten vielä oo toimertunu..

4.11.2012
Mummy83
Mummy83

Mä en vie kellekkään mitään,en ole koskaan vienyt=)lapsia 4kpl ja saisi miljoonaan paikkaan kiiikutta jotain joten en lahjo kuin omaa perhettä=)

4.11.2012
huiskutin
huiskutin

nuo patalaputkii ois ihan älyttömän kivat! Tosin meillä ei oo konetta ja miun ompelutaito on muutenkii vähän niin ja näin... :D

4.11.2012
riu
riu

Mä itse sitten taas lasten parissa työskentelevänä saan jouluisin suklaata ja joulukukkia.Muita mitä olen saanut on Muumimukwja, -pyyhkeitä,itse tehtyjä leivonnaisia, joulukoristeita jne.

Kiitos vinkeistä tuolle hoitosedälle, pitää alkaa oikein miettiä ;)

4.11.2012
Myy76
Myy76

Muisti pelaa pätkittäin :) Laitettiinhan me yhtenä jouluna patalaput. Eli huovasta leikattiin kaks neliöö, eri värisestä   piparkakkumuotilla joku kuvio jonka lapset ompeli itse kiinni toiseen neliöön. Sitte vanu näiden neliöiden väliin ja mä ompelin sitte ne yhteen. Ja meilläkin oli miespuolinen lastentarhanopettaja ja hänkin sai patalapun. Lapset sai itse päättää kuviot ja värit.

4.11.2012
marjaana
marjaana

Niin ja esikon tarhahoitsuille väännetään kans ne piparit :)

4.11.2012
misukka
misukka

Meillä on haluttu aina antaa omatekemää. En itse arvosta kaupasta ostettua krääsää, ihan vaan siksi että pitää jotain olla, ja siksi en halua sitä itsekään kenellekään toimittaa. Joten meillä on leivottu jouluisin joko pipareita tai kakkuja. On lahja mutta se tuhoutuu sitä myöten kun siitä nauttii.

Nyt kun tuo kuopus tulee jäämään pois hoidosta, ni varmaan tehdään joku herkkukori tyylinen viritys johon taas pipareita, kakkusia, omatekemiä suklaakonvehteja jne.

4.11.2012
misukka
misukka

Jii mie oon kyllä niin puusilmä etten noita pentikin sivulta huomannu? Mutta ne on vielä siedettävän hinnan rajoissa... Vaikka ois kivempi antaa jotakii jonka lapset on tehny ite :) Mie oon antanut tytön hoitosetälle ihan saman setin ku täteille, mutta siis meillä onkii ollu ihan tuommosta neutraalia settiä :D Jotakii käsin tehtyä suklaata tms? Noita tuommosia herkkuja on joulun alla vaikka missä myynnissä :)

4.11.2012
riu
riu

Myy, viime keväänä, kun esikoispojalla oli ollut miesopettaja 5.luokalla, meidän poika halusi hommata Muumi-mukin opelle, siis Hemuli, vai mikä se on, tutkii suurennuslasilla siinä jotain. Poika valitsi leppäkerttukortin siihen lisäksi.

Joku  hoitajan harrastukseen liittyvä juttu?

4.11.2012
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Mä hommasin tädeille Dermosil-tuotteita,omahoitajille sellaisen lahjapakkauksen,jossa on nätti keittiösaippua ja -pyyhe ja muille sitten sellaisia pieniä käsirasvoja.Mutta,meillä yksi tädeistä on SETÄ ;) enkä ole hälle keksinyt mitään! Ideoita?! Noi "perustätien" lahjat maksaa 7€, joten jotain saman hintaluokan kamaa pitäs keksiä...

4.11.2012
Myy76
Myy76

Lastenhoitajana mä olen saanut aika monta muumimukia. Sinänsä itselle kiva asia kun niitä kerään.=) Viime jouluna kun kotona hoidin niinsain itse tehtyä suklaata, NAM!!! ja mausteita ja hillo purkin. Mielestäni niin hienoja lahjoja kun kumminki lapsille itse kokkasin niin oli mukavaa saada esim noi mausteetki millä maustaa lasten ruokia (olivat suolattomia). Sit olen saanut kynttilöitä ja muita joulun koristeita eikä niitä varmaan koskaan voi olla liikaa.

Ja konvehdit ovat joka jouluisia mutta jos niitä esim 20 lapsen ryhmästä vaikka puolelta tulee niin sitte se alkaa jo äklöttää. Viekää konvehdit sitten vaikka jo joulukuun alus silloin ne tekevät hyvän mielen ja maistuvat hyvältä...=) niin mäkin olen tehnyt omien lasten kohdalta. Ja mitä kerhotäteihin tulee niin en muistanut jouluna vaan pelkästään keväällä. Ja tytön muskari tädille kerättiin keväällä melkein kaikkien muitten vanhempien kanssa lahjakortti paikalliseen kosmetologille ja se oli musta kivaa ku ei tarvinnu montaa euroa antaa lahjaa varten mut ope sai yhden kunnollisen lahjan kera ruusun!

Itse olen miettiny että jos ostais jotain pientä ja sitten lapset tekis itte jonkinlaiset joulukuusen koristeen hoitajille...

4.11.2012
myrmeli
myrmeli

tipihii kyllä mie teinä kortit väkertäisin :) Ei miullakaan oo rahukkata kaikille ostella, siksi yritän päästä halvalla :D Meillä on kuitenkii kokonaiset tusina lahjottavaa ja jos ois vitonenkii per nenä niin summa nousee turhan isoksi miun mielestä :)

4.11.2012
riu
riu

Sori riu. Ja meni jo, kun kirjoitin.

Jokainen tekee kuten haluaa.

Me on muistettu lapsen opettajaa, ja lasten hoitajia.

3.11.2012
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Mulle on aivan sama millä hän työtään tekee, jos koen ettei hän oo meidän perheeltä lahjaa ansainnu, en silloin hänelle lahjaa osta.

Sori riu, menee hiukan aiheen ohi.

3.11.2012
marjaana
marjaana

Juu, ja mainitsen tähän että se lapsen hoitaja tai opettaja tekee työtään teidän muksujen kanssa. Vaikka hänen kanssaan ei niin hyvin toimeen tulisikaan, niin työtään tekee usein sydämellä.

Kannattaa siis jollain tavalla muistaa.

3.11.2012
PekkajaMatti
PekkajaMatti

Ei oo vielä suunnitelmat selvät, aikasemmin viety mm.heijastimia, magneetteja ja sitä suklaata. Nyt on tosin eri ihmiset vastaanottamassa niitä lahjoja niin voi ottaa uusintakierroksen :) Tosin tytön opettajalle en laita mitään, se on niin ihme heppu ja laiska ku mikä, en tykkää!

Lasten päikyssä tykkäsivät kovasti kun laitoin suojelusenkeli-heijastimet viime jouluna. Heijastimiahan ei oo koskaan liikaa :)

3.11.2012
marjaana
marjaana
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen
Ladataan...