lauantai-iltaa :)

Miekii ruppeen herräämään tähän päivään :D Mitäs mammoille kuuluu? :)

3.11.2012
riu
riu

Onko joku muuten nähnyt sen jenkkkiversion (daniel craigja rooney mara) leffasta Miehet jotka vihaavat naisia? Mä tykkäsin kirjoista ihan ylipaljon, mut pelkään katyoa leffoja jos ne oikeesti on kauheita/pelottavia. Onko ne? Tulis tänään canalilta mut ehkä mä tyydyn pearl harborin..

3.11.2012
Mummy83
Mummy83

Jiille muksaa isäinpäiväiltaa :)

3.11.2012
Mummy83
Mummy83

Vietettiin päivä kaksin vauvan kans. Eipä mitään ihmeitä olla tehty, kalenterilahjoja paketoin, siis niitä oon jo hankkinu..meillä ku kolmelle ne kaikki 72 lahjaa paketoi niin tietää paketoineensa, siks koitan osissa sen tehdä :)

Kohta saunaan ja illalla vois herkistellä isännän kans..

3.11.2012
marjaana
marjaana

Iltoja! Meil oli oikein mukavat joulunrakentajaiset, jännä fiilinki olla kauppakeskuksessa mis ei oo asiakkaita :) enkä kyllä vältsisti halua vääntää yhtään muovikuusen oksaa enää. Lapset selvitteli innoissaan valosarjoja ja autteli kuusenkoristeissa, me äidit sit oiottiin vähän jälkiä et tuli tasaisesti joka paikkaan ;)

Sit kaverin naapuri pisti viestiä, et lapset menee karkki vai kepponen kierroksrlle, ni kurvattiin meidän kautta penkomaan nasmiaiskuteita lapsille ja lapset pääsi iierroksrlle mukan. Mä en edes tienny et joku harrastaa semmoista mut heidän naapurustossa kuulemma kyllä ja valtava saalis tuli. Tyttö on ihan intsinä vieläki, oli eka kerta ku oli kiertelemässä ovelta ovelle.

Kaverin kans ehdittii puhua paljon, joten kaikkiaan aivan mahtava päivä :) metallilla onki vähän erilainen joulukalenteri vissii ku iiiuso lahja tulee aattoluukusta :) vai kotiutuuko mies vähän ennen joulua?

3.11.2012
Mummy83
Mummy83

kiitos mrsmetalli kun tulit lörppäämään, mie jo kerkesin luopua toivosta ;D

Miehellä on varmaan melkolailla lämpimämpää siellä kun meillä täällä :D Montakos vuotta työ ootte ollu naimisissa?

3.11.2012
riu
riu

Ahaa eli ihan semmosta säkenöivää monologia se ois piettävä :D

3.11.2012
riu
riu

Olin eilen rimpsalla koulukavereitten kaa ja oli ihan hurjan hauskaa :D Mieskii oli liikenteessää omien työkavereittensa kaa ja nähtiin ihan illan lopuksi sitten kapakissa. Voi veljet että teki taas hyvää nauraa koko ilta. Ja jotenkii hirveen hauska lähtee poikien kaa liikenteeseen kun niillä ei oo tarvetta puunata ja laittaa ihteensä vaan ovat paljon lunkimmin :) Tän päivää oon maannut, saunonut, syönyt pitsaa ja antanut muksujen tehä töllöjä ihan rauhassa :D Stressatan huomenna, tännään en jaksa :D

Mitäs mammoille? :)

3.11.2012
riu
riu
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...