Pojille nimi ehdotuksia!!!

Eli meille tulossa kaksoset ja todennäköisesti näillänäkymin pojat!! Voi tytöille olisi ollut monen monta nimivaihtoehtoa ;// meillä tyttö ja poika ennestään... Tykkään tyyliin Luca mutta miehen siskon perhe hommasi juuri koiran ja ihme että tuo nimi sitten annettiin koiralle ;/// tarvis tehdä piiiiitkä lista koska meillä menee taas siihen ettei päästä yhteisymmärrykseen..  mutta itellä siis jo listalla ainakin kasper, rasmus, Jooa, Eemi, Eeli Peetu.... mutta enkä siis vielä edes tiedä noista kolmesta vikasta pidänkö vai en, mutta listaa nyt teen ja karsin ite siitä ja sitten mies saa katsoa.. ja aikaa on maaliskuuhun asti ainakin, mutta jos täältä apua löytyy niitä mieluusti vastaan otan.. ei nimiä tyyliin jussi, eero, risto... sais olla vähän erikoisempia, mutta ei silti liian niin, kun nuo omatkaan mitä olen miettinyt nyt mitään erikoisia ole...

3.11.2012
jonnu
jonnu

Nuo ehkä vähän liian harvinaisia nimiä tuolla listalla meille.. ei etsitä siis ihan harvinaista, mutta ei sellaista joka on joka toisella lapsella.. esim. voisi olla paulus, petrus, lari, eikä tarvitse olla siis samanlaiset koska meillä jo tyttö ja poika eikä heidänkään nimet esim ala samalla kirjaimella.. :)

4.11.2012
jonnu
jonnu

Tuolta löytyy paljon harvinaisempia etunimiä. Itse bongasin tytön toisen nimen sieltä joka siis Aniella.

http://www.etunimet.net/harvinaiset-etunimet/

3.11.2012
marjaana
marjaana

Ukko on kyllä ihana nimi. Sille kaveriksi joku huomattavasti modernimpi nimi niin ai että.

3.11.2012
RJ89
RJ89

Ööö...Jasper,Joona,Anton,Miro,Nuutti,Oiva...Nämä löytyi ilman suurempaa pohtimista mielestä ;)

3.11.2012
Myy76
Myy76

Mä oon aina tykännyt aivan tosi tosi lujaa nimestä Jose. Eli se on mun ykkösehdotus. :D Sit esim. Mirko, Mico. Muuta mulla ei sit tuukkaan mieleen. :D Kun tuola olit jo maininnut Eemin, Eelin ja Peetun joista tykkään myös. :)

3.11.2012
RJ89
RJ89
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...