Kun jatkat tämän sivun käyttöä hyväksyt samalla evästeiden käytön. Voit lukea lisää tästä linkistä.

 

:),löpinää

iltaa vaan kaikille,ajattelin aloittaa ihan uuden ketjun.ei mulla mitään erityistä asiaa ole kunhan vaan sivuja täyttelen :D. meillä oli "muutama" viikko (melkein kk sitten...) sitten 10kk neukku ja tytteröisen mitat on hurrjat... 7,6kg ja 69,7,pää 44,5.painoa oli tullut melki kilo ja pituutta pari senttiä :)). likka lähti käveleen kunnolla muutama viikko sitten ja nyt alkaa pikkuhiljaa jo ulkonakin mennä,kengät vaan aiheuttaa päänvaivaa..tytön jalka kun on 10Cm pottuvarpaasta kantapäähän :D,minkäs kokoisia jalkoja teitin vauvoilla on?Lisäksi kuulin ettei näin pienten lasten ensikengässä saa olla sitä 1-1,5cm liikkumavaraa koska on kuulemma huono homma jos on liikaa tilaa. Joku täällä jo huuteli tuosta 1wee juhlasta ja mua ahistaa taas kerran :D,siis se että tyttö on jo (joulukuussa) vuoden.taas kerran mietin minne aika on menny ja TAAS kerran poden K A M A L A A vauvakuumetta,vauvoja ja mahoja on kaikkialla ja joka puolella ja unissa jajajaja :D hulluks tuun kohta..kuitenkin odotan synttäripäivää ja juhlien järjestelyä,teemaa en ole miettinyt mutta ehkä my little pony vois olla kiva :) . sanoja ei tule mutta ei noilla muillakaan ole tullut puhetta kunnolla ennen 2veen ikää,joten en edes odottele.rauhallinen,iloinen,leikki​sä tyttö joka jaksaa leikkiä pitkiä aikoja yksinkin,ulkona rakastaa pulkkailua (päästiin jo kokeilemaan :D ) ja hiekan heiluttelua lapiolla,keinumista ja liukumäkeä.tarkkailee muita ja jos joku ilme/ele miellyttää ,koittaa hän kovasti matkia. yöt on nukkunut suht hyvin,nyt huudella parina yönä.saattaa johtua hampaista joita tytöllä ei vielä ole kuin neljä,tai sit on taas tulossa korvatulehdus :/ . eipä mulla taas muuta :),palataan!

2.11.2012
inkkari3
inkkari3
5-month-old baby

pitihän se tulla kommentoimaan ja vastailemaan inkkarin kysymyksiin ;D

elikkäs meillä on tuolla meidän neidillä kenkä muistaakseni kokoa 19-20 ja nuo mitä tuolla tytöllä on niin on minusta hyvän kokosia ja ne on helppo laittaa tuommoseen pikkuseen jalkaan...en oo kyllä mitannu että minkä kokonen tuo jalka on niinku pelkilleen mutta tuon kokosta talvikenkää on käytössä :)

meillä tulee joitaki sanoja kuten esim.äiti ja isi,vettä ja jotaki muuta mutta nyt lyö oma pää taas niin tyhjää etten muista mitä mutta kovasti koittaa muutenkii matkia kaikkee mitä sanoo ja sitte kun on pahojaan menossa tekemään niin pyörittää samalla vaan päätään kun tietää ettei niin sais tehä ;D

yöt sujuu hyvin ja hoidot alkannu tosiaan muksuilla ja tietty itellä työt reilu kuukaus sitte :)kaikki sujunnu sielläki hyvin ja muksut viihtyy hoidossa ja tykkäävät ryhmiksen hoitajista :)

vuosi on kulunnu tosiaan aivan liian nopsaan ja minä myös huomaan aika ajoin olevani samoilla aatoksilla inkkarin kanssa...että olisi ihanaa vielä saada odottaa ja se ihana vauvan tuoksu... ;D

painoja ja pituuksia en tuon tytön osalta tiedä kun seuraava neuvola on sitte vuosikkaana jahka nyt johku väliin ehin tilaan ees ajan mutta varmaan menee joulukuun puolelle...pitääki varmaan koittaa vaiks huomenna soittaa neuvolaan :)

hyvä että inkkarin pienikin on nytte ottannu kasvu spurtin :D eipä meitä muitakaan oo samasta puusta veistetty ja kaikkien tarvihe ollakkaan niin mahottoman isoja :D pääasia että kasvaa kuitennii :)

7.11.2012
lenkkari
lenkkari

.....

2.11.2012
inkkari3
inkkari3
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...