Iltaa!

Jokos olis iltalörpän aika?

1.11.2012
marjaana
marjaana

marjaana, mulla on vähä sama vika. Nuokun koneella jonnekki 23 asti ja sit vielä jotain yritän tihrustaa luomien alta, tv tai kirjaa.. Hyvä idea. Silmät ristissä aamulla. Mut ei oo muullonkaan näin pitkään yhtämenoa omaa aikaa.. :o

1.11.2012
RJ89
RJ89

Vihdoista viimein kakrut nukkumas.. pienin sai tissiraivareita vähä väliä... 

Kun tajuais itekin mennä nukkumaan ajoissa ettei jää taas yöunet muutamaan tuntiin... mut ku ei haluais tästä päivän ainoasta hengähdyshetkestä luopuakaan..

Jos vielä hiukan porkkanoita dippailis :)

1.11.2012
marjaana
marjaana

piglet, on on, ei se pyhä kestä kun yhden päivän. :)

1.11.2012
RJ89
RJ89

ILTOO !

Huuh, meidän maidonkulutus kolmelta päältä on varmaan jotain 10-13 litraa viikkoon. Nuorimies juo siis n. litran päivässä ja kaikki loppu menee omaan tai ukon kurkkuun, ruuanlaitossa käytän kuohukermaa. Me ollaan oikeen maitohirmuja, juodaan ihan janoonkin maitoa. :)

Voi Maaruan vloppu kuulosti aika kivalta, ainkin siltä taivaanrepeämisosalta. ;b

taivaltaja, mä en taas osaa nukkua kainolla, hyvä kun vieressä osaan nukkua. Ollut vissiin liian kauan reissuss toi ukko? JOO.

Mutta siihen tulee muutos! Enää kaks viikkoa joutuu kulkemaan Tampereella ja sitten jonnekkin muualle, vielä ei varmuutta minne. Toivottavasti niin lähelle että vois kulkea kotoa! Mä niin tykkäisin! Ugh, pieni mies ei mun nukuttamisiin hyväksynyt vaan huusi kun hyeena kun sen vein sänkyyn, ukon piti tyyppi käydä tainnuttamas eikä mennyt kun hetki. :) Onneks ei meidän aamun venähtäminen ja myöhäset päikkärit tämän enempää vaikuttanu yöunille menoon. :)

1.11.2012
RJ89
RJ89

Piglet mä osaan kuvitella sun palleron, kun meidän tuorein kummipoika on kohta 5kk ja hälläkin paukkuu ehkä 10kg raja rikki :) meillä tyttö paino 1v neukus 9kg ja 1,5v neukus 10,7kg.

Sen kummipojanki kantaminen todella tuntuu, mut kehittyypähän käsivoimat ja hää on joka puolelta tasaisesti pallero 3 ja kyl se siitä sitten ku liikkeelle lähtee, niin tasaantuu ja helpottaa äidinki käsiä ;)

1.11.2012
Mummy83
Mummy83

Iltoja. Meil on tuon maidonki suhteen härö perhe, ku täälläkukaan kauheest juo. Mä ja tyttö ruoan kans, mut ei välttämättä aina. Mies juo satunnaisesti. Jos arvioida pitäis, ni sanoisin et meil menee ehkä 2-4tölkkiä viikossa ja neljäsdä sitä on käytetty jo ruoanlaittoon/leipomiseenki.

Marjaana, vitsit ku noi pasteijat kuullostsa hyvältä.

Jonna on ollu ahkerana tänään :) jokos teidän sairastupa parnee?

Riu, samma här, mut ny ku sitä joutuu töis käyttään, ni ihmellisesti niitä sanoja putkahtelee mieleen, tosin edelleenki käytän vaan säpossa, en puhu ;) välillä vaan mietin et kuin google translator kieltä se mahtaa olla..

1.11.2012
Mummy83
Mummy83

Kyllä tos tuli maitoa reilu 13 litraa kannettua kotiin ja meillä siis kaikki lapset syö päivisin yhden ruoan muualla ja mies ei juo ollenkaan maitoa ja minäkin aika vähä...

Meillä kuukaudes menee ruokaan n.500€ plus kaikki pesuaineet ja vaipat yms. Ja siis kuushenkinen perhe joista yks ei syö muuta ku tissiä :) Eikä meillä syödä mitään erikoista vaan tavallista kotiruokaa.

1.11.2012
marjaana
marjaana

no kun mie en ossaa sitä saamarin kieltä ja minnuu hävettää kun oikeesti ihan kaikki mitä on joskus osannut on täyin unohtunut :D Tännään mietin että mikä on kyllä ja ei ruotsiksi :D

Meillä mennee s-ryhmälle joka kuukausi noin tonni, siihen k-kaupan tradekan ostokset päälle... Että kyllä sitä vaan mennee :) Jotakii maitoo jo mennee viikossa aika monta litraa :)

1.11.2012
riu
riu

MItäs se riu niin on nolaillut? :b

1.11.2012
RJ89
RJ89

Meilläkin oli tänään siivouspäivä, matot jäi sille tielle pihalle. Ja kengät. Ehkä ne yön pimeinä tunteina kulkeentuu sisälle. :D Isäntä on vielä 100km päässä kodista, menee siiiiiis ennenkuulumattoman myöhään kun on kotona. :o Noh, ehkä mä selviän? ;b

Ja mä oon kans miettiny tota et kuinka paljon menis rahaa ruokaan jos olis enenmmänkin väkeä kun kolme ihmistä ja kaks elukkaa. Nytkin menee ihan hyvä summa vaikka kuinka vältellään heräteostoksia.. :o Kamalaa.

Muh, mulla loppuu taas pian koneesta akku, johan mä kerkesin kolme pikavisiittiä tekemäänkin netissä tän päivän aikana. :D Noo onneks pian saa ukon unijutuille ja sit koneen langanpäähän, saa röhnätä oikeen huolella. :D

1.11.2012
RJ89
RJ89

Iltaa :)

Miulla on ollut hyvin jännittävä päivä!!! Tännään aukes uusi rinnakkaisväylä/ohikulkutie mikä onkaan, ja sitä on nyt sitten suhattu eestaas antaumuksella :D Muuten ei ihmeempiä, aamulla oli tentti, päivällä kokous ja iltapäivästä nolasin itseni ruotsin tunnilla X) Nyt tässä sitten keittelen makkarasoppaa, nälkä on jo hirmunen.

Voi että marjaana, miekii halluun noita pasteijoita!! :D Meillä mies ei viihy keittiössä, jos on sen ruuantekopäivä niin valintana on uunimakkara, kiuasmakkara, grillattu makkar, miksomakkara tai valmisruoka :D

1.11.2012
riu
riu

Huh, kauppareissusta selvitty.. kyllä täs tuntee ittensä ihan suurperheelliseksi kun ei meinaa ostoskärryt riittää viikon ruokaostoksiin... 

Isäntä väsää lohipasteijoita meille iltaherkuksi :) On se ihanaa kun on tuollanen mies joka viihtyy myös keittiössä :)

1.11.2012
marjaana
marjaana
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...