Miksi nykyään ei saa kaupasta hyviä appelsiineja?!!:I

Oon sata kertaa peräkkäin pettynyt appelsiineihin.. on joko kuivahtaneita, kirpeitä tai muuten pahoja.. Mistä ja minkä merkkisiä pitäis ostaa, että sais mehukkaita ja hyviä hedelmiä? Tekee kunnon appelsiinia niin mieli! :P

1.11.2012
ämppis
ämppis

No en tiedä mitä helevettejä ovat. Käsken äitin tuoda huomenna sitruspusertimen mukanaa :D

3.11.2012
RJ89
RJ89

samalla  voisi kysyä,että miksei saa hyviä luumuja?

ne presidentti-luumut,  isot tummanliilan/vihreät joitten sisus on vihreänkeltainen. nam. ainoastaan ne on hyviä, syksyllä ostin niitä   kun  löysin jostain, mutta edelliskerrasta taitaakin olla vuosi aikaa:O mie haluun luumuja!

3.11.2012
Blanco
Blanco

Siis nyt on ihan pakko tulla kommentoimaan. Ostettiin eilen appelsiineja, Navelia. Ja ne on pahoja! Siis ne on ihan ok makusia, mut ne "kuoret" sielä sen siivun ympärillä on TOOOOOSI sitkeet. :o Aivan siis pitää ne kyntää irti, kun jää sellaseksi purkaksi muuten pyörimään suuhun. :o Ei oo kyllä koskaan vielä tullu moista vastaan. :E

3.11.2012
RJ89
RJ89

Appelsiinit on parhaimmillaan Suomen talviaikaan. Tiedoksi. :) Itse pidän kevättalven appelsiineista. :) Epsanjalaisia kiitos. :)

1.11.2012
RJ89
RJ89

joo oon huomannu saman myös mandariinien/klementtiinien kohdalla, samoin myös joskus päärynät on ihan kovia, ym.

esikkohan ei koske noihin kuivahtaneihin, ja ite oon allerginen, niin mies joutuu syömään ne tai sitten menee roskiin. harmittaa heittää ruokaa hukkaan.

1.11.2012
mustikka88
mustikka88
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...