Television orjat!

Mitäs seuraatte töllöstä?

31.10.2012
marjaana
marjaana

En tvstä seuraa mitään mutta netistä lataan: walking dead, supernatural, the vampire diaries, misfits, merlin ja glee.

1.11.2012
odevenks
odevenks

miten te jaksatte tai kerkeette töllöttää noin paljon :D

ite koen että katon liikaa ja kerkeen oikeesti kattoo just, salkkarit sitten menenkin nukuttamaan esikkoa jonka jälkeen katon lopun maajussista, sing alongista, kimmosta, ja kaisa & puoli valtakuntaa ja senkin ihan teuvon takia se on niin mahtava ihminen :D vain elämää tulee myös katottua. ja satunnaisesti nää talentit sun muut. yleensä meen nukkumaan jo kymmeneltä niin ehkä sikskään en kato niin paljon.

päivisin en enää kato telkkaria koska oon nähny varmaan tuhanteen kertaan kaikki vauva sarjat, sillon meillä pyörii aina taustalla disney klassikot tai röllit :D

1.11.2012
mustikka88
mustikka88

Tämä orja on kyllä hiukka irtautunut isännästään, mutta kyllä noita sarjoja vielä löytyy. Maajussille morsian, Roba, NCIS, CSI, Ynnä muut tuommoset rikosratkaisusarjat on ihan kivoja jos ehtii kattomaan. Vain elämää on nyt pari kertaa tullut katsottua. Ja isäntä haluaa katella ruokaohjelmia mm. sokkokokin, sekin ihan hauska. Ja masterchefeistä saa kivasti vinkkejä.

Mä ihmettelin et miksi mun leipäni ei kohonnu vaikka tein ohjeen mukaan ni tuossa yksi päivä masterchefissä sit sanoivat et hiiva ja suola ei saa koskea toisiinsa ennen kuin hiiva on herännyt, se kuolee. Ja mun ohjeessani oli et hiiva, suola ja jauhot piti sekottaa. Ihmekään ole ettei taikina kohonnu juurikaan ku heti alkuun suola tappo sen hiivan.

1.11.2012
misukka
misukka

joo muuten

Diili, muttei suomen vaan Trumpin :)

Selviytyjät

31.10.2012
surkelo
surkelo

:) MA kolme miestä ja tyttö, glee
TI x-factor
KE grey
TO dance
PE x-factor
LA leffailta
SU olipa kerran

Näitten lisäks sen mukaan miten on aikaa ja muuta puuhaa :)

31.10.2012
Mummy83
Mummy83

jep, tääl kans ukkeli kattelee muitakin suomalaisia sarjoja.. mikäs se yks sarja olikaan, mis oli vissiinki Mikko Leppilampi ja Pamela Tolakin...??

31.10.2012
surkelo
surkelo

Meillä ukko tykkää kans Pirunpellosta. Ja muista Suomalaisista tollasista kunnon "vanhan ajan" sarjoista. Sit ukko on ihan hullu Simpsonien kans, nekin kaikki boksit meiltä löytyypi. Ei toi taida muuta seurata, paitsi sitä Kolme miestä ja tyttöä mun kans. :)

31.10.2012
RJ89
RJ89

Kauniit ja Rohkeat (mies sano, että oon tullu vanhaks, ku sitä seuraan:D ..täytinhän justiin 25v)

Emmerdale

Vain Elämää

siinä on semmoset, joita katson aina ku tulee (jos oon kotona)Mitäs teillä mies seuraa??

tuli vaan mieleen, ku meillä isäntä tykkää kattoa Pirunpeltoa :)

31.10.2012
surkelo
surkelo

Mä "seuraan" noita kokkijuttuja, en edes muista niiden nimiä.. :D Mut Kurjat Kuppilat on aina ollu ihan must, ja nyt katoin ekaa kertaa ton Suomen version, ihan passeli ainakin noin niinkun toisella silmällä katottuna. ;D

Sit mä "katon" dancea, pysyn kärryillä tasan tanssien ajan, ei hajua kuka on kuka ja kuka tippu viimeks, sillä ei väliä, mä rakastan vaan tanssia! Kuinka naurettavaa vollottaa tv:n ääressä sen takia kun oli niin koskettava tanssi! :D Muah.

Ja viikon pakollinen, tokikin uusintana sunnuntaina huomattavasti järkevämpään aikaan on Kolme miestä ja tyttö, ollaan ukon kans ihan koukussa siihen! :D

 

Aikoinaan kun oli aikaa, siis todella vuosia sitten, oon kattonu kaikki Lostin jaksot tv:stä käsin ja kaikki löytyy myös boksina hyllystä, varsin koukuttava sarja. :b Sit mä katoin myös aikanaan 4400 ja nyt viimesinpänä sen numero joku? En todella muista nimeä.. :o Numero 4? Ehkä? Ja voi sitä vanhaa hyvää aikaa kun oli vielä tallentava boksi ennen kun kiintolevy sano sopimuksensa irti, sillon vasta katoinkin kaikki mahdolliset!

31.10.2012
RJ89
RJ89

Nykyään ku imettää tulee istuttua telkkarin ääres paljon!

Salkkarit

Uusi päivä

Kosketus

Teiniäidit

Tanssii tähtien kanssa

Vain elämää

Sydämen asialla

Miranda

Ja toisinaan CSI:t ja muut vastaavat

31.10.2012
marjaana
marjaana
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...