Raskaus ja lemmikit - reaktioita

Eli miten ja missä vaiheessa teillä on eläimet reagoineet vauvaan mahassa?

31.10.2012
RJ89
RJ89

Meillä kissat reagoi joskus siinä ihan alkuraskaudessa niin, että tuo joka on hellyydenkipeämpi, muuttui niin ettei enää hae multa huomiota, ei tule eikä halua olla sylissä, välillä menee karkuun jos tulen lähelle, kiertää mut kaukaa ja välttelee. Outoa käytöstä kissalta joka on aina tullut kylkeen kiinni, puskenut ja kiehnännyt ja halunnut olla mahdollisimman lähellä. Toinen kissa taas on aina ollut todella itsenäinen ja oikea oman tiensä kulkija ja muutenkin enemmän mieheni kissa mutta raskauden myötä muuttunut ihan pehmoksi ja kiehnää mua ihan mahdottomasti. 

Sitä mahdollista tulevaa mustasukkaisuutta pelolla odotan. Itsenäisempi kissa kyllä pärjää ihan varmasti mutta tuosta sylivauvasta en olisi ihan varma. Mä kun en toisinaan saa edes halata tai pussata miestäni kun kissalla on jo mustat sukat jalassa.

12.11.2012
Tigru
Tigru

Meillä tuo koiruus oli tosi kova vahti vauvaa kohtaan vauvan synnyttyä, sitten ei ollut mammalla enää mitään väliä. :D Nykyään nuo kaks on sellanenkin parivaljakko että oksat pois. :D

5.11.2012
RJ89
RJ89

narttukoirat yleensä huomioi odottavan ihmisen. joko vahtii, tai hakeutuu viereen hoivaamaan. en sit tiiä miten kun vauva syntyy. meillä tuo oli sen verran pentu ja pois kotoa usein etten tiedä odotus ajasta mutta ainakin tykkää paljon vauvasta.

5.11.2012
mustikka88
mustikka88

meillä kaks koiraa ja herra pallohullu ei kyllä kiinnitä mitenkään erityisedti muhun huomiots :D pallo on tärkein. Pikkutyttö koiruus taaa on ollu kauhea hellyydenkipeä ja kainslossa kyhnääjä

5.11.2012
Halitintti
Halitintti

meidän urkki mitään tajuu :D

1.11.2012
Boco
Boco

Meillä koira vartioi mua... Tai pikemminkin koirat. Narttu seuras joka paikkaan ja oireili, jos en ollut sen näkyvissä (ennen ja jälkeen raskautta ei mitään käytös ongelmia...) uros taas ei antanu mun miehen olla mun vieressä yhtään :D

1.11.2012
pömppis18
pömppis18

Pilperö, mä uskon et koira haistaa sen hormonimuutoksen, eihän istukkahormonia erity muulloin kuin raskaanaollessa. :)

31.10.2012
RJ89
RJ89

Alkuraskaudessa en huomioinu, että oisivat mitenkään reagoineet. Meiltä siis löytyy 4 kissaa. Loppuraskaudessa varmaan viimeset pari kuukautta kaksi kissoista kyttäsi minua koko ajan. Tulivat saunaan ja suihkuun mukaan yms.

31.10.2012
stige
stige

Mä muistan vaan sen kun plussasin joulukuun alussa ja joulun pyhien aikaan meidän koiruus tuli valeraskaaksi ja sitä kesti jokunen viikko. Koko loppuraskauden toi rakki sitten olikin mun kimpussa, kiehnas koko ajan kyljessä kiinni, syliin piti päästä ja sellasta ylenpalttista hellyyden kaipuuta. :D Kissa oli muuten ihan normaali, mut vaihtoi ikkunalaudalla nukkumisen mun mahan päällä nukkumiseen.

31.10.2012
RJ89
RJ89
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...