mitä antaa 11kk iltapalaksi kun puuro ei maistu

nii eli poika on nyt alkanu puuroa vieroksumaan kokonaan ei maistu olenkaan, sit ollaan annettu viiliä ja se maistuu vallanmainiosti mut sitten herääkin yöllä maitoa juomaan kun ei maha tietenkään täyty viilistä samanlailla kun puurosta.. mitä ehdotuksia muulle iltapalalle niin ja aamulla on sama juttu..

30.10.2012
suhmura
suhmura

ootkos kokeillut tarjota vispiuuroa? Siihen saa ihan valtavasti vaihtelua tekemällä eri marjoista ja hedelmistä ja kun vatkaa oikein kuohkeaksi niin avot :) Meillä oli nyt lapsilla uuniriisipuuroa ja kiisseliä, iltapalaksi on joskus lämpimiä leipiä, jogurttia, viiliä, hedelmää, lörtsyä, leipää, sämpylöitä, joskus oon saattanut leipoa jotakii ja tarjoon sitä ihan surutta iltapalaksi... Millon mitäkii siis käytännössä :D

31.10.2012
riu
riu

Kannattaa tähän tarkoitukseen valita niitä pienemmän kokoisia kaurahiutaleita. Paketin kyljestä vaan katsoa sitä hiutalekokoa.

Isokaurahiutaleita, joita niitäkin on myynnissä voi hyvin käyttää mm. leivonnassa.

31.10.2012
PekkajaMatti
PekkajaMatti

kiitos paljon vinkeistä ja nyt vain maistelemaan ja katsomaan mikä menee alas :D

onko niillä kaurahiutaleilla väliä voiko esim laittaa niitä minuuttikaurahiutaleita ja antaa pehmentyä jugurtissa?

31.10.2012
suhmura
suhmura

Ns. tuorepuuroon tulee noita hiutaleita, pohjana voi esim. olla tuo jugurtti.

Hiutaleillen annetaan turvota vähän aikaa siinä "nesteessä".

Toi talkkuna viiliin tai jugurttiin on kanssa hyvä vinkki.

Muistan itse lapsena syöneeni kaurahiutaleita ja maitoa.

30.10.2012
PekkajaMatti
PekkajaMatti

puuroon on laitettu soseita ja aikasemmin maistunu hyvin mutta nyt sit yllättäen ei maistukkaan ja kauhee tappelu siinä tulee nii ja sit toi viilii ni ollaan annettu viiliksiä eli nehän on makeita..eikai vaan oo tullu virhe antaa niitä et nyt ei mikään muu sit enää kelpaakkaan..

30.10.2012
suhmura
suhmura

meillä laitetaan viiliin ja juguun kaurahiutaleita ja neljänviljan hiutaleita ja erilaisia  leseitä muutenkin :) ei mee ylimääräsiä sokruja sit murojen ja myslien kautta vielä :) ja sit sose siihen sotkee vielä ja voivoi kun voi olla niin hyvää :)

30.10.2012
imppuliina
imppuliina

Tai voisko sinne viiliin laittaa talkkunaa tai jotain muroja tai mysliä missä on vain vähän sokeria?

30.10.2012
hookoo
hookoo

laita välillä vaikka sosetta tai hilloa puuroon. Meillä on kumpikin silloin tällöin lakkoillut puuron kanssa mutta meillä äiti ja isi päättää että illalla syödään puuro ja piste. Siinä ei pullikoinnit auta ja hyvin pian on viesti mennyt perille että paree syödä vaan tai yöllä on nälkä.

30.10.2012
misukka
misukka
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...