maanantai-iltaaaah..​. :D

Minnuu jo vähän hävettää kun oon alottanut kaikki tän päivän lörppäketjut :D Siinäs näätte, miulla ei oo elämää :D

29.10.2012
riu
riu

piglet :D :D :D No ei ole ei. :D

Yyh, sain ton tyypin unille tosi nopeesti 8 jälkeen ja kerkesin siinä hetken istua koneella ennen kun uskalsin rakin kans käydä pihalla. Sit kerkesin jo käydä takaraivon puunaamassa ja iltapalan kiduksiin. Vitsit että on perseestä tää olo, noh, marjamehulla mennään. Josko mulla ei huomenna enää olis mikään? Tonninen särkylääke ja menoksi?

29.10.2012
RJ89
RJ89

Nukahtihan se vauva vihdoin, kaks ja puol tuntia nukuttelua....

Voi hitsi, vielä täytyis pyykit laittaa kuivumaan. Uppouduin taas Mirandan seuraan :)

29.10.2012
marjaana
marjaana

Ohoi ohoi täältäkin paatista! Me ollaan karilla, mammalla iski lunssa! :E Uhkasin ukolle että juon koko viikon mummin marjamehua ja hunajavettä kilpaa ja miksei sekasinkin. Voipi jälkimmäinen olla hiukan öklömakiaa. :D Mutta aika jännä, ei mulla vielä välipala aikaan ollu mitään hätää eikä onkelmaa (paitsi päässä, geenivirhe :D) mut sit yhtäkkiä jostain iski, aivasteltiin pienen miehen kans kilpaa. :D Hyvä hyvä, näin tietty kun ukko lähti aamulla taas Treelle, kattotaan niin oon terve kun pukki kun se torstaina hipsii kotiin.. :D

Ja riu, onhan se nyt hianoo että yks edes täälä huuteloo! :D Mut ei sun silti oo tarvinnu yssin toimitella. ;b

Mitäs se Mummy nyt opiskelikaan? Mä en kyllä ikinä jaksaisi tollasia määriä lueskella, en ikinä. Johtunee ehkä tollasesta pienestä lukihäröstä ja sokeudesta, mut lukeminen ei vaan oo mun juttu. Siis tylsän asiatekstin lukeminen, kirjat on eri juttu. :D

piglet, sehän nyt ei oo homma eikä mikään pysyä Tunteissa ja tuoksuissa kärryillä. :D Riittää ihan kerta kuukauteen. :D

29.10.2012
RJ89
RJ89

Iltaa mammaset! Viimeistä työpäivää kolmen putkesta viedään :) Edessä ysivapaat, jee.

Tänään ennen töitä kävin nt-ultrassa ja kaikki oli mallillaan. Yksi siellä vilkutteli, vaikka olo ja vatsa onkin pelotellut kaksosilla:) Vointi pysyy jo siedettävänä, kunhan syö ihan koko ajan. Perse leviää tiukkaa tahtia.

Aamusta käytiin kiireellä ettimässä esikoiselle toppavaatteita Jumbosta. Olipa toppahyllyt ostettu tyhjiin..Prisma, cittari, Anttila..yhtään pojan kokoa ei löytynyt 2 osasista. Jengi on kuulemma vkl aikana ostanut ihan hirveesti toppavaatteita.Vähän tympii laittaa kivikelille uudet toppavaatteet, kun polvet on hetkessä rikki..tosin nyt kait se jo plussalle jää kotvaksi, niin saa kerrospukeutua vk-vaatteilla.

29.10.2012
tyttö
tyttö

JOnna vois olla myös vesirokkoakin, taikka justiinsa enteroa. Sitä tuntuu olevan aika tavalla liikkeellä nyt... Ja ei sen enempää kippeenä, tyttö on tosi huonovointinen. Etoo ja päähän koskee, oon tässä seuraillu ja aattelin seuraavaks antaa särkylääkkeen.

Marjaana se on totta, myö naiset ollaan semmosia monilahjakkuuksia ettei tosikaan :D Ja kiitos lohdutuksensanoista, on se kiva huomata etten oo ainoo jolla ei oo parempaakaan tekemistä :D

Mummy loma oli tosi kiva, vaikkakii puitteet oli aika surkeet. Mutta loma on loma :) Ja siis asiasta kalatalouteen, mutta onko teillä jäätelökone?? Kateuden pilkahdus sentään :D Teillä on aika hurjia nuo tenttiin luettavat määrät. Huih! Vaatii aika tavalla lukea noin paljon kun on työ ja perhe, että hatunnosto ja tsempit siulle :)

Isimies tuli pojan kaa kottiin. Tyttö taitaa olla oikeesti aika huonovointinen kun ne ei oo vielä tapellut yhtään :O

29.10.2012
riu
riu

Täällähän minäkin riu oon koko päivän palloillu ;)

Kyllä me naiset ollaan taitavia kun pystytään montaa asiaa tekemään yhtä aikaa :)

29.10.2012
marjaana
marjaana

Sul vaan purkautuu vierotusoireet ;) mitens teidän loma meni?

Mä kävin just kaupas ku sain suunniteltua viikon ruoat. Mies pitäis potkia ruoan tekoon et saan jälkkärijätskini ;) sit meinasin et tarttis leipoa porkkanasämpylöitä ja suolaisia cupcakeja mut jos ehkä huomen. Mä tein viime viikon niin kovasti koulutöitä et nyt ei oikeesti nappaa yhtään, vaikka tentti kahden viikon päästä ja oon kolmesta kirjasta lukenu yhdestä puolet enkä muista siitäkää mitään... jos saan tänään itsestä irti, ni vetasen sen yhden pirun raportin loppuun ja lähetän opettajalle, ni ei tarvi stressata sitä enää yhtään.

29.10.2012
Mummy83
Mummy83

Mie oon tässä ruuan teossa, isoin lapsi voi pahoin sohvalla, keskimmäinen geeniperimä on isänsä kaa jäähallilla ja pienin kahtoo lastenohjelmia. Ihmeellisen rauhallista :) Tässä samalla kun kokkaan ja liberoin, teen kouluhommia ja sen sellasta. Voe voe ku oon taitava :D

29.10.2012
riu
riu
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen
Ladataan...