Maissinaksut?

Minkäs ikäselle niitä maissinaksuja saa antaa? Kun katoin kaupas niitä pikkupusseja jotka on siel hyllyis mis kaikki vauvan ruuatkin, ni niis luki et n.10kk ikäisestä alkaen.. Ku mein pikkuneiti 4,5kk ois kovin kiinnostunut syömään jotain omin käsin, ni voiskohan noita antaa? Siis niitä jokka on siel oikeen sipsihyllys isos pussis?

29.10.2012
surkelo
surkelo

ja ainakin s-marketin naksut on sulavempia ku halpahallin omat. meillä likka reilu 9kk syä s-marketista ostettuja. yks päivä käytiin kaverilla ja anto tytölle halpahallista ostettuja nii eihä meidän neiti osannu niitä syödä ku ei sulanu niin nopeeta ja meinas aivan tukehtua. nii ja tarkota jus niitä isoja pussia.

29.10.2012
maijuli88
maijuli88

Meillä ihan sama juttu, itse pitäs saada kaikkea syödä, nyt ikää siis 6kk. Ja kun vaan näkeekin maissinaksun, suu on jo ammollaan ja kädet ojossa innoissaan. ;) Tuolle nyt menee kaikki, mitä vaan antaa: banaanista ja kurkusta ruisleipään. Vaikka hampaita ei vielä ookaan.

29.10.2012
mamskis
mamskis

En yhtään muista kuinka nuo muut on saanu naksuja.. Nyt kyl pian lähetään kauppaan hakeen naksuja :))

29.10.2012
surkelo
surkelo

Jes, hyvä, kiitos teille :)

Toi tosiaan on ihan hirveen kiinnostunut saamaan omiin käsiin jotain pureskeltavaa, jääkaapillakin jos käyn likka sylis, ni tämä on kädet ojos jo ottamas jotain :D

29.10.2012
surkelo
surkelo

Meillä on jostain alle puolivuotiaasta syöneet. Pelkkää maissiahan ne on :) Ja just tuollon annettu kun on ite kiinnostuneet ruokaa käsiinsä ottaan.

29.10.2012
Äitiorava
Äitiorava

Heips. Mä oon antanu sekä esikoiselle että tuolle pikkukakkoselle maissinaksuja 5kk iässä ekaa kertaa. Ja hyvin on maistunu. Ja just niitä sipsihyllyssä olevia isossa pussissa olevia. Niitähän on nykysin myös vaniljalla ja vissiin jollain hedelmälläkin maustettuja, mut mä oon antanu niit ihan normeja, joissa ei oo muuta kuin maissia. Et kyllä mun mielestä voit hyvin pikku hiljaa niitä antaa. En tiiä tarkkaan, mikä on ikäsuositus, mut kyllä meillä nuo on jo 5-kuisena niitä saanu.

29.10.2012
mamskis
mamskis

Hiiop

29.10.2012
surkelo
surkelo
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...