Maanantaita mammat! :)

I hate mondays... Ainakii loman jälkeisiä maanantaita X) Mitäs muitten aamuun?

29.10.2012
riu
riu

nyt on sitten tyttöjen dvd joululahjat hommattu. huusin, viidakkokirjan, ariel pieni merenneidon, olivet ja kumppanit. ja meni sellaaset 68e. pikkasen kirvelee mut arielia ja viidakkokirjaa ei oikein saa enää mistää, ja hintapyynnöt on huimia.

29.10.2012
mustikka88
mustikka88

joo mullakin oli lauantaina vähän ongelmia auton ovien kanssa :D vaikka oli sisätilan lämmitin, mutta vauvan oven lukko ei auennut, en viittiny enää esikkoa irrotella joten menin vauvan kanssa auton etuosasta taakse laittamaan vauvan turvaistuimeen :D saatto olla hieno näky, onneks oon niin pieni että mahuin hyvin :D loppuviikosta ostamaan automaalia takapuskuriin ja kun appiukko on sen tehny niin autoliikkeeseen kyselemään mitä siitä autosta sais niin tietää katella uutta tilalle.

29.10.2012
mustikka88
mustikka88

Huomenia

Kooteelle onnea!

Imppu, laita jatkoroikka oven tiivisteiden välistä ni saat sen dafan toimintaan. Ei mullakaan mitään laillista viritystä edellisessä autossa ollu, ni tuolla tavalla sai lämppärin päälle. Tosin ku se auto ny oli jo hiukka romu et ovet jääty sisältä jne. ni saatto sit olla haastetta saada jäätynyt lukko kiinni. Ja sit taas myöhemmin auki jos sattu menee suosiollisesti kiinni se ovi. :D Juuh, pari talveehan mie kuljin ikkunoiden kautta autoon ja sieltä ulos ku etuovet jääty. Ei ollu paljo väliä et oliko ovet lukossa vai ei ku kahvasta vääntämällä ei se peruslukitus auennu. Takaovet onneksi toimi hienosti ni ei tarvinnu lapsiaki ikkunan kautta virittää istumaan.

Mä kävin viemässä lapset hoitoon ja samalla reissulla hakemassa pari maitoa esikolle. Sit muistin et Flora on vähissä ja ostin paketin. No nyt ei lopu Flora hetkeen ku on 2 täyttä pakettia :D En muistanu et ostin jo viime viikolla uuden. Sit mie kävin hakee miehelle ja esikolle liput Hevisauruksen konserttiin. Täällä tuo meitin sosiaali ja terveyspalveluita järjestävä taho järjestää isänpäivää edeltävänä päivänä (lauantaina) tuommosen tapahtuman joka sit huipentuu ilmaiseen Hevisauruksen konserttiin. Se on semmonen isille ja lapsille suunnattu juttu. Luulen et esikko tykkää ihan kovasti ku pääsee isin kanssa konserttiin.

Nyt taidan käydä kurkkaamassa, että lämpenikö toi mun lasagneni riittävästi mikrossa vai pitääkö ottaa uusinta kierros.

29.10.2012
misukka
misukka

onnea kootee!

pitäs itekkin käydä kysymässä paljon tuolla uudella kirpparilla pöytä maksaa, ajattelin myydä noi tyttöjen vanha mitä en aio säilyttää pois, ja hinnaks aattelin laittaa 1e kpl paitsi huonommat ja asusteet 50cnt kpl. onko paha?

29.10.2012
mustikka88
mustikka88

Paljon onnea kootee!

Kaikille mammoille mukavaa maanantaita :) ihanaa kun arki alkaa :P

Tiedätkö Jack, mä oon kans miettiny et menis käymään tuossa tuvalla muita mammoja kattomas mut en tiedä miks se kynnys on niin korkee... sais varmasti juttuseuraa yms... 

Jaahas, kai sitä täytyis kohta lähtee viemään tyttöä eskariin...

29.10.2012
marjaana
marjaana

huomenta. jee ainakin muksut herää ''oikeeseen'' aikaan, toisin kun minä. kävin kattoo vaalitulokset, ja oma ehokas oli päässy läpi, mikä sinänsä ei ole ihme kun ton puolueen paikkoja tuli lisää ja noita ehokkaita ei montaa ollu. katoin samalla lähikuntien tulokset, ja yllätyin kun tossa on tommonen pikkukylä niin siellä eniten on ps:ää ja ei yhtään kokoomusta. sit toinen pikkukylä josta ollaan puhuttu kuntaliitoksissa niin melkein kaikki valitut on keskustaa. aika jänniä tuloksia.

mies meni minun autolla töihin kun käy kaupungissa töiden jälkeen. eli kotona ollaan tää päivä, miehen autossa ei ole istuimia ja on tollanen peltikasa manuaali ruiskulla niin ei hirveesti tee mieli ajaa sillä :D

tänään pitäs saada vauvelin synttärikutsut postiin, eipä muuta. esikko tuolla huutelee omassa huoneessa, kai sitä on mentävä kattomaan :D

29.10.2012
mustikka88
mustikka88

jaha huomenta

meillä on normisti  kerhopäivä... meilläkii sato ekat lumet nyt täksiaamuksi mutta ei tuota hyvällä tuurilla oo ko milli jos sitäkää.... eili maa on näkyvissä vieläkuitenkin. tiiättekö mitä kun miulla on ongelma!!!! MIULLA ON DEFA!MUTTA EI PISTOKETTA AUTOSSA!!!!!!!!!!! meinasko lähtee järki! :D noh rapputellaan raaputellaan :D prkl!että niin maanantai fiilis!

29.10.2012
imppuliina
imppuliina

Huomenta siis :) Nyt se on talvi täälläkii, ekat lumet satoi maanantai aamun iloksi. Sinänsä ihan kiva kun on valkee maa ja kaikkee, tykkään talvesta, mutta auton ikkunat ei sula varmaan ikinä... Pittää käyvä jysäyttämässä käyntiin hyvissä ajoin :)

Miun pitäs olla oikeesti jo pakkaamassa lasten kamppeita päiväkotia varten, talvikengätkii pittää kaivaa esille kun sitä lunta kerta on. Eli oikeesti en joutas tässä kyllä olemaan :D Koulupäivän päälle ois keskimmäisen kiekkokoulua ja saksan paniikinomaista opiskelua. Voi jee :D

Mukavaa päivää kaikille!

29.10.2012
riu
riu
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...