Sunnuntai aamua

Että mä vihaan kellojen siirtoa siis mikä vaiva ja miksi. Siksi että voidaan pojan kanssa nousta ylös puoli viisi. Mies kuorsasi koko yön ja mä valvoin vieressä. Aamulla kun poika alkoi huhuileen neljältä herra käänsi tyynesti kylkyä. Eilen illalla väiteltiin että jos poikaa valvottaa nukkuuko se pitempään mä väitin että käy näin vaikka valvottiin niin ei nukuta mies meinasi että koska valvotaan niin myös nukutaan. Elikäs pojan kanssa valvottiin yhteen toista koska enhän mä voi mennä ennen poikaa nukkumaan vaikka mies valvoo joka tapauksessa. Joten nyt tässä istuu eritittäin väsynyt ja ärsyyntynyt mamma joka valittaa teille. Anteeksi siitä. Toivottavasti muille sujui paremmin kellojen siirrosta huolimatta.

28.10.2012
alexsandra
alexsandra
1 year, 6-month-old toddler

Huomenta

Mulla meinas epätoivo iskee ku pikkuherra ulvo 6.33 et herätys. Olin silleen, et jes jes, kello on oikeesti niinku 5.33 mut tuo meitin digiboksi oliki siirtäny ite ittensä eli ihan ajallaan heräsi sinänsä. tai tunnin myöhässä jos eilisaamua ajatellaan. Jooh, sekasin oon ku osaa mitään selittää.

Täytyy laittaa noi kakarat hammaspesulle ja sit suunnistetaan äänestämään. Kaveripariskunta olis tänään tulossa käymään iltapäivästä.

28.10.2012
misukka
misukka

Meillä onneks nukuttiin kohtalaisen hyvin... Puol seittemän noustiin ylös.. Saa nähdä koska isäntä pääsee ylös..

Tänään pitäis mennä suorittamaan kansalaisvelvollisuus ja sitten voiskin ton etupihan siivota. Vaikken sisälle vielä kehtaakaan jouluvaloja laittaa, niin täytyis käydä läpi mitä meillä on ja mihin ikkunaan tarvitaan valoja, ensimmäinen joulu siis tässä asunnossa.

28.10.2012
marjaana
marjaana

etusivulle

28.10.2012
alexsandra
alexsandra
1 year, 6-month-old toddler
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...