Lauantai-iltaa :)

Saakutti se on jo lauantai... Kamalan noppeesti mennyt lomaviikko :)

27.10.2012
riu
riu

janecco mie jouvun aina miettimään lasten syntymäaikoja ja jotenkii erityisesti kolmosen syntymäaika oli olevinaan hirveen vaikee oppii :D Soitat just vaikka jotakii lääkäriaikaa niin joutuu aina miettimään että millonkas hitossa tää muksu olikaan syntynyt :D

Meijän tyttö kyselee vähän väliä että monta yötä hänen synttäreihin on. Aika vaikee laskee muutamaa kuukautta aiemmin :D

27.10.2012
riu
riu

Meillä on huhtikuu se "pahin" synttärikuukausi, silloin on isimies, sen kaksi siskoo, miun sisko, kummityttö ja tytön yksi kummi, muuten onkii kutakuinkin kaikki muut synttärit keskittynyt viimeseen puoleen vuoteen... Voi sitä lahjan määrää joka pittää ostaa :D Kummilapsia ja ystäviä, meijän tenavat ja ja ja ja... Oih ja voih kun oikein nyt kävin miettimään sitä rahanmenóa :D

27.10.2012
riu
riu

no teillä tosiaan synttäri hulinata metalli ;D

27.10.2012
lenkkari
lenkkari

Meilläkin tyttö miettii jo kaverisynttäreitään ja ketä sinne kutsuu... tosin synttärit on vasta elokuussa :) Voi mieli muuttua vielä moneen kertaan..

27.10.2012
marjaana
marjaana

meiilä on tuo nuorin syntynny 30 marraskuuta ja vanhin 30 joulukuuta ja nuitten kahen välissä olevan muksun synttärit on molempien maaliskuussa viikon sisään...ni niittenki pidän aina yhistettynä ni josko nuoki tosiaan vähintään tasapuolisuuden nimissä;D ja siks toisekseen samat vieraat niihin suurinpiirtein kumminki tulee...muutama eri kummi vaan päälle :)

27.10.2012
lenkkari
lenkkari

hahhaha meijän poika 2v ja 2vk päälle on oppinu jostakii että lällällällälieru :D Tännään se sano olevansa isin poika :D Toki kaikki puhe ei oo aina ihan selvää, mutta miusta on jostakii syystä tullut hirmusen hyvä kuuntelemään noita meijän lapsia :D

Hittolainen marjaana miun on ehkä pakko perehtyy tuohon suklaa-asiaan paremmin :) Se ois just semmonen mitä vois kummeille jakaa joululahjaksi, se ja joku glögi-pullo kylkeen :)

Tipihii meettekö työ patatsulle? Oispa melkein kiva itekkii siellä käyvä, en oo käyny sitten elojaisten :D

No myö ollaan saatu raketit useana vuonna puoleen hintaan, ja onkos se nyt sen järkevämpää työntää sitä rahaa raketteihin ku kapakkaan? Mutta siis meillä muksut tykkää raketeista ja on niistä myös ihan intona :)

Lenkkari juu miekii varmaan laiskana pitäisin yhet ja samat sukulaissynttärit muksuille :) Voi että kun meillä ois tytön 9v synttärit joulukuussa ja se nyt jo miettii tarjottavia ja ketä kavereita kutsuu :D Voi noita lapsuuden murheita :D

27.10.2012
riu
riu

voipi tosiaan olla että miehes on ollu sitte opettamassa tyttöä sanojen suhteen mitä on hyvä just oppia ekana ja juurikin käyttämään nuin hienosti lauseessa :D

27.10.2012
lenkkari
lenkkari

Riu: Sulatetaan suklaa tiettyyn lämpötilaan, annetaan jäähtyä tiettyyn lämpötilaan ja taas sulatetaan tiettyyn lämpötilaan... näin suklaan rakenne säilyy parempana eikä sula kovin herkästi, lisäks pinta tulee kiiltävä eikä matta. Ja eri suklaille on eri lämpötilat. Kinuskikissan sivuilla on hyvät ohjeet jos kiinnostuit :)

27.10.2012
marjaana
marjaana

hauskaa iltaa tipihii :)

27.10.2012
lenkkari
lenkkari

loistava eka lause jonnan muksulla ;D

meki ollaan uutena vuotena ihan vaan kotosalla lasten kanssa niinku aina...miekii oon melkolailla yleensä melkeempä ollu illasta lähteen sisällä nuitten muksujen kanssa kun ovat pelänneet sitä pauketta...viime uusvuos tais olla eka kun päästii illasta jopa toho ulos niin et nuo isommat ei huutannu ku viimestä päivää :) meillä on aina ollu nakkei ja ranskalaisii kera perunasalaatin...mut josko siihen nyt tulis tästä lähin ne tortillat :D

hmm...pitäs vissiin itekkii ruveta miettiin nuita yks vuotis synttäri tarjoiluita,saatikka sitä millonka ne kemut laittaa sitte virallisesti pystyyn...mietin kyllä et luultavasti mie kyllä yhistän tänä vuonna nuo pienimmän ja isoimman tenavan "sukulais" synttärit kun en vaan jaksa laittaa kuukauden sisällä kaksia pirskeitä pystyyn...pitää sitte tuo van´hin ne kaveri synttärit sillon kun oikeesti vanhenee tai ainaki likempänä sitä päivää :)

27.10.2012
lenkkari
lenkkari

Meillä mies on ihan intona niitten rakettie kaa, se uottaa innokkaammin uutta vuotta ku jouluu :D Minnuukaan ne ei erityisemmin kiehdo, mutta mutta... :D Saatetaan aattona olla vielä myymässä raketteja, muuten siihen kuuluu saunaa, hyvää ruokaa ja seuraa, raketteja ja semmosta kivaa yhdessä oloa :) Meillä on illalla ruuaksi kanssa tortilloja ja yöllä taikka myöhempään illalla ollaan keitetty nakit ja syöty perunasalaattia :) Meillä on uudeksi vuodeksi kaikille tutuille aina semmoinen avoin kutsu, että saa tulla. Ollaan ajokunnossa viemään takaisin kotiinkin jos ja kun sinne halutaan... :)

Mrsmetalli millonkas mie oisin motivoitunut??? :D Mie niin uotan että valmistun tuolta koulusta, en mie kerkee noin hirveen paljoo tekemään kotitehtäviä X)

Marjaana en jaksa googlettaa niin siun on pakko kertoo ihan omin sanoin: Mitä se temperoiminen on? :D

Piglet niin lähellä mutta niin kaukana! :D Toisaalta ei tässäkään nyt ehkä niin kamalasti oo matkaa, myö kun asutaan etelä-savossa :DDD

Lenkkari miustakii oli kiva päästä valmiiseen pöytään :) Mutta jestas että siellä syyvään ihan koko ajan! :D Ne oli siellä vissiin olevinaan aatellu lapsiperheitä, mutta ite oisin syöny mieluummin jotakii "parempaa" ruokaa lomalla kun spagettia, kalapuikkoja, pitsaa yms. Pöh. Ja siis kyllähän meijänkii lapset söi, ei siinä mitä, mutta siis kyllä nekkii ois varmaan mielellään syöny jotakii muutakii :) Ja siis meilläkii vissiin ilta vähän venähtää, tenavat ei oo vielä syöny ees iltapalaa, jotta... :D

27.10.2012
riu
riu

Riu: temperoin suklaata ja "maustan" sen, sitten vaan muotteihin :) En mä mä ihmeellisiä oo vielä saanu aikaan kun vasta pari viikkoa sitten innostuin.. Jos löydän sellasen buenon maun niin sitten lahjaksi asti.. onneks noi koe-erät saa syödä ite :) Ai laihikselle, mikä se on ;)

Olis niin ihanaa uutena vuotena mennä johonkin kauas rauhalliseen paikkaan.. mä niin inhoon raketteja... oon ehkä outo yksilö, mutta ei vaan iske.. Mutta kai me siis uus vuos ollaan kotona täällä kaupungin melussa :( Meidän uuteen vuoteen kuuluu nakit ja perunasalaatti.

27.10.2012
marjaana
marjaana

hyvä että riu teiän reissu oli onnistunnu ja on se kiva päästä oikeesti lomalla johku muualle ku olla vaan kotona niin tuntuupi lomaki lomalta ja vielä kun pääseepi valmiiseen pöytään ni mikä sen parempaa ;D mie melkeempä nautin just siitä kaikkein eniten =D

aattelin itekki että vois melkeen uutenavuotena tehä nuita tortilloita...veteli nuo muksutki niitä niin antaumuksella että joutu jo miettii et mihinkä mahaan ne niitä syöpi :)

nyt on saunassa käyty ja hitsi et on kuuma...huh...muksut rupee kattoon leffaa ja miun pitäs lähtee laittaan pientä maate...meni vähä myöhäseks ku tuo sauna reissu venähti mut eipä tuo maailmaa kaada :)

hyvä et pigletin anoppi tajunnu ottaa vähä iisimmin :) kivempi varmaa tosiaan olla ku kaikesta oo sanomassa :)

metallille mukavaa leffa iltaa :)

27.10.2012
lenkkari
lenkkari

voi jonna... Miulla on ollu kamalat kebabin tuskat vaikka miten pitkään, että kiitos nyt vaan :D Joo tosi mälsää kun loma loppuu, ei sitten yhtään iske koko koulu. Vaan ei se auta, mentävä se on. Plääh. Tiistaina ois tentti ja muutenkii alkaa hommat painamaan niskaan. Kääk että tullee vielä paniikki-iltoja ;D

Tipihiille superkivaa iltaa! Oot kyllä ilosi siekii ansainnu, et oo käyny aikoihin missään :) Toivottavasti ei oo huomenna maha täynnä lämmintä oksennusta X)

Hahhahah piglet wau, ihan itelleskii ostit??? :DDDD Siis ootteko työ keskellä suomee käymässä vai asutteko työ siellä?

Voi hurja mrsmetalli, se teijänkii vauva alkaa olemaan taaperoiässä... Kamala miten muitten lapset kasvaa aina silleen hujauksessa :D Minkäs leffan meinasit kahtoo?

Mie oon täällä munasillaan kesken saunomisen. Pitäs vissiin mennä pesemään nuo lapset... Voi kehno kun ei jaksas. Vaan sitten kun nuo saa unille niin alkaa jo helpottamaan :)

27.10.2012
riu
riu

Lomareissu meni kivasti, ja kamalan mukavaa oli huomata ettei meijän lapset ookkaan ollenkaan niin toivottomia ku ollaan ite kuviteltu, kun vähän vertasi... :D Keski-suomessa oltiin Saarijärvellä, semmonen kylpylä vuodelta kivi ja kirves, kamalan pieni allas erillisessä rakennuksessa jne. Ei mitkään loistavat puitteet, mutta ei se meitä haitannut :) Nyt on kyllä ihana olla kotona pesemässä pyykkiä :D Ollaan lämmitetty torppaa ja syöty ihan vaan kotiruokaa nam :)

Meilläkii on sauna tulilla, mennään ihan just sinne. Kahotaan mimmoset desibelit siellä taas on :D

Piglet, maaliskuu ja Nea on saanu ihan laatuaikaa, voi kun kelpais miullekkii :) Tuommonen pienikii hetki riittäs tekemään miut onnelliseksi :D Nea oliko se uusi bond mistään kotosin? Ja tarttuko pigletille mitä kaupasta mukaan?

Marjaana lahjaksiko sie niitä suklaita väsäät? Miten sie niitä teet? Mie yritin tehä männä talvena rocky roadia, mutta voin kertoo ettei ihan onnistunut. Eli laitettiin siis päiväkotiin ja kouluun lahjoiksi ;D

Voi voi lenkkari, arvaa iskikö tortillakateus nyt? :D

27.10.2012
riu
riu

tortillapitoinen lauantai muillakin :)

tänään testaillu erilaisten suklaiden tekoa, maistelut vasta myöhemmin. Tyttö kylvetetty ja tässä tissittelee. Kun saan tytön nukkumaan mennään isännän kans saunaan. romanttinen ilta luvassa :)

27.10.2012
marjaana
marjaana

eipä tännekkään ihmeitä...saunan lämpeemistä ootellessa :)

kohta pienelle iltapuuroo,josko se malttas kävelyretkiltään hetkeksi pysähtyä evästämään ;D

nopeesti on menny loma viikko,mut oon mie saannu aikasekski paljon...kaiken sen mitä olin suunnitellukki :D

pihalla oltiin aamupäivällä,jonka jälkeen 2 pienintä veteli reilun 3 tunnin päikkärit :) sit evästettiin tortilloita ja kyllä ne oliki hyviä pitkästä aikaa :)

riun lomareissu ilmeisesti oli kiva? olis kyl ihana päästä johku kylpylään...ai että...mutta kyllä on ihana reissun jälkeen tulla kotiinki :)

27.10.2012
lenkkari
lenkkari

Lauantai iltana ravintolaan oli tarkoitus mennä juhlimaan,ottaa muutama olunen ja tulla kotiin nukkumaan. -mamba-

Noh anyway mulla vapaa viikonloppu ja siis oon ollut sairiksella jalkojen takia,kyllä tää tästä,se tuntuu hyvältä kun saa levähtää ja saa asioita tehtyäkin. Tässä kotona olaan oltu,ruokaa tein ja pannarikin uunissa,nam nam herkku ilta,kehtaa mennä sitten sinne salillekin.

27.10.2012
Surunauha
Surunauha

Mitäs mammojen päivään on kuulunut? Joko alkaa porukka olemaan sisällä? Täällä oli ainakii mitä mainioin keli ja ollaan oltu koko päivä ulkona, äsken tultiin vasta sisälle syömään, mutta ruokakii tehtiin pihalla :)

27.10.2012
riu
riu
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...