Miksi täälä on niin hiljaista?

Mua on nyt alkanut ihan ottamaan aivolohkoon kun täälä Liberossa on niin hiljaista ja sit samat tyypit aina kirjoittelee. Ei siis mitään henk. koht. eikä mitään negatiivista, mutta onko niin ettei ns. uudet tyypit ja sellaiset jotka käy vain lukemassa "uskalla" kirjoitella mitään? :/ Ollaanko me yks iso kuppikunta? :D Olis niiiiiinn kiva jos Liberokin olis tosi aktiivinen foorumi, niinkun se oli sillon ennen kun tuli muutos sivuihin. Eli johtuuko tämä hiljaisuus sittenkin uusiutumisesta ja sivuijen huonontumisesta? :E Muistan joskus kun tänne liityin ja oli joku superongelma ensimmäistä odottaessa, niin tänne kun esitti kysymyksen niin johan vastauksia sateli.. Mut ei enää nykyään, ainakaan mun mielestä tai sitte mulle ei mikään riitä. :D Oonko mä ainut tän suuren luokan ongelman kanssa? :D   Nm. En omista sosiaalista elämää '89

27.10.2012
RJ89
RJ89

Halvattu kun sais sen Libero Moderatorin nyt käsittämään että uus foorumi on ihan syvältä (vaikka eihän Libero olekkaan mikään keskustelufirma, vaan vaippafirma)! Mutta että edes se vanha takasin. Tietääkö joku muuten miksi foorumi uusittiin?

28.10.2012
RJ89
RJ89

Mulla on samoja syitä kuin muillakin väheiseen kirjoitteluun ja enempään taustailuun. Mäkin koen olevani uusi vaikka oon täällä 3v pyöriny. Mä en vaan koe pääseväni mukaan juttuun. Kun jotakin kirjottaa ja kaipas kommentteja ja kukaan ei kommentoi niin tulee tunne että miksi vaivautua. Lisäksi on tietysti ne faktat että nää uudet sivut ei edelleenkään toimi kunnolla ja näissä on muutamia pieniä ärsytyksen aiheita.

28.10.2012
alexsandra
alexsandra
1 year, 9-month-old toddler

mä oon kans huomannu, että tosi vähän kommentoi enää näitä juttuja täälä... itekki tainnu 2007 vuonna jo lörpötellä täälä, kun esikoista odotin.... nyt taas paljon vähemmän kun tuntuu, että moni hauska tyyppi ei kirjottele enää oikeastaan mitään. Sääli :/

28.10.2012
Halitintti
Halitintti

Mua ärsyttää uusissa sivuissa eniten tuo, et ketjut jakautuu monille sivuille. Sit et enäö muista mikä nikki kirjoitti mitäki et vois jotain kommentoidakki, ni lörpätki on semmoista fb tyylistä omien tekemisten luettelua ja ehkä just edellisen kirjoittajan juttuun voi jotain kommentoida. Ei se oo enää keskustelua mun mielestä sillon :/

Ja täällä on tosiaan paaaaaljon nikkejä se vaatii oman taitolajinsa jäädä toisten muistiin. Jotkut jää kirjoitustyylillä, jotkut avautumisellaan, jotkut perhesuhteidensa takia jne. Se riippuu siis paljon siitä mitä itsestään jakaa ja toisaalta kuin hyvin toinen tuntuu hengenheimolaiselta tai on samanikäisiä lapsia jne.

Janecco, mä muistan edelleen hyvin ku joku ensimmäisen kerran kommentoi tommoisessa "kuvaile nikkiä" tai "mitä muistat nikistä" ja yks oli kommentoinu musta jotain :) mä olin siinä vaiheessa kirjoitellu varmaan vuoden verran ainakin. :)


28.10.2012
Mummy83
Mummy83

komppaan srallaa sillä miinuksella että pidän itteäni vielä aika uutena vaikka kolmatta vuotta täällä kirjottelenkin... mutta joo.. ei täällä oo enää mitään mielenkiintoista keskustelua... kaikki on menny tähän että kuletaan rautakanki takaloosterissa ja herneet valmiiksi nenänalla että ne on helppo sieltä vetää nokkaan ko tarve tulee... aika paljon uusia nikkejä ja paljon vaihtuvia... joskus tuntuu että noita uusia joku vaan liukuhihnalta keksii ja samat lurinat täällä kyselee tai mitä tahansa...

28.10.2012
imppuliina
imppuliina

Tossa Marika just laittoi että tää on sellanen oma henkireikä mihin kun tulee niin ei ukon tartte häiritä, ja meillä on ihan sama. Siks mä haluaisin vähän enemmän elämää tänne ja sitä KESKUSTELUA, en puhetta. Ja tämähän ei ole eka kerta kun tästä samasta asiasta täälä vatvotaan muutoksen jälkeen..

Loppuun sanon vielä jotta kaikki te mammaliinit jotka sielä taistailette niin mukaan vaan kuumeilijoihin, lörppiin, painonpudotukseen ja jokapaikkaan! Tuokaa itsenne julki! 8) Olis niin ihana jos tämäkin palsta olis taas oikeesti aktiivinen ja kävijöitä olis samalla lailla kun ennen. :)

27.10.2012
RJ89
RJ89

no nyt on lomaviikot pyörimässä, hyviä kelejä ja onhan nää uudet sivut aika arseesta :D Ja sitten tuohon kuppikuntaisuuteen sen verran, että on se vähän omasta itestäänkii kiinni... Kun on aktiivinen niin sitten semmosille on tavallaan helpompi vastaillakin, jos ymmärrätte pointin? :)

27.10.2012
riu
riu

Niin kyllä musta tuntuu et tää on aika sisäpiirihommaa. Tosi moneen mun juttuun ei ole kommentoitu mitään tai saan noin yhden vastauksen, ja sit kun joku "sisäpiiriläinen" kirjoittaa samasta asiasta niin vastauksia satelee... Tai tämmöinen kuva mulla on. Se ei kannusta kauheesti.

Kyllä siltikin luen ja kirjoittelen silloin kun otsikko on mua kiinnostava. Pitäis varmaan vaan mennä johonkin ryhmään esim tuonne vauvakuumeilijoihin vaan rohkeasti mukaan ja sitä kautta tulla "sisäpiiriläiseksi" itsekin. Itseään tässäkin siis saapi syyttää, ei teitä!! :)

27.10.2012
hookoo
hookoo

Meillä on melkein järestään viikonloput sellasia et ei siinä oikein viiti eikä ehdi istua koneella ku kerranki ollaan perheen kanssa. Tai sit viiletetään päätä pahkaa sinen sun tänne. Tänään mä oon ollu yksin noihin kakrujen kanssa ja just tuskailen et missäs välissä ehtis tulet käydä laittaa pannuun ettei kylmä tule. 6 tuntia sitten kävin viimeksi eli kyllä aika vähissä jo lämpö lienee. Isäntä siis tuola naapurissa hommissa.

Siinä multa syytä, miksi viikonloput hiljasia. Mutta onhan se ylipäätäänmuutamaan kertaan todettu et täällä on käyny joukkopako ja jengi ei vaan lörppää oikein enää. Eikä miusta oo juuri tilanteen parantajaksi ko en mie hallitse sellasta shaiban jauhantaa. Mie oon jotenki liian jäykkis. Sit tulee joku iputin ja repäsee mennessään ni sit voi hetken irrota lööperiä.

majezki ja muut: sinne vaan lörppäilee. Heittäkää sekaan jotain ihan älytöntä ni tiiä vaikka joku tarttuis täkyyn :) Mieki oon ns vanha mut en mä henkkoht täältä tunne ketään. Ne kaks jotka tiiän ni on poistuneet/taustailevat vaan. Nemon oon kerran nähny. Et näin hyvin täältä ketään oikeasti tuntee. tietty jutut tulleet tutuksi ja porukan kirjotustyyli ku pitkään palstailtu samaan aikaan.

27.10.2012
misukka
misukka

komppaan majezkia :)

Kyllä tulee kirjoteltua lörppiin yms mut aika ulkopuolinen olo välillä :)

27.10.2012
marjaana
marjaana

no mä en muista uusista tiedä mut kyllä mun on tosi vaikee osallistua noihin lörpöttelyihin yms. ku tuntuu et kaikki "vanhat" täällä on tuttuja toisilleen ni jotenki hankala tuppautua mukaan :)

27.10.2012
majezki
majezki
2 years, 2-month-old toddler
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...