Kylläpä osaa olla kurja olo nyt..

Tässä ihan muutama  päivä sitten sain rapaa niskaan koskien meidän  vahinkopentuja. Olin kuulema vetänyt tunnetun kennelnimen lokaan myymällä sukusiittoisia  pentuja,  jotka  ovat yhdenkyseisen kennelin koiran jälkeläisen  jälkeläisiä. Niin, ja vielä hinnottelemalla ne siten, että kannatan likipuilleen pentutehtailua, ja näinollen  kukaan ei ostaisi enää näitä puhtain paperein olevia koiria. kyllä tuli ensin  itku  siitä, että vaikka  kuinka  olin  apua pyytänyt soittamalla eläinlääkäreille ja kenneliin ja vielä´pä rotuliittoon, ja kyselläkseni apua, kuin tällaisessa  tilanteessa tulisi toimia,ja kun ohjeitten mukaan tehdään, niin olen silti koko rotuliiton vihatuin ihminen. ei senpuoleen, että liiton kanssa missään tekemisissä olisin,  mutta kun kuulee juttuja,  missä miut on suoranaisesti maalattu epäilyttäväksi tarkoituksella väärillä  koirilla pentuja tehtailevaksi joka yrittää vaan rikastua, niin väkisinkin tullee paha mieli:( sitten sain  juuri  kuulla, mitenmiun  osakkeet aiemmassa firmassa on aika heikoilla, koska olen kuulema haastanut entisen pomoni  ja firman OIKEUTEEN!  siis mitä helevettiä??    taas tuli itku! mie oon NIIIIN monesti ikävöinyt vanhoja työkavereitani ja  muistellut hyvällä pomoakin, vaikka meillä tasaseen  tahtiin olikin napit vastakkain, niin silti.  osasi se olla myös helevetin reilukin  tyyppi. mie  kasvoin ulos siitä firmasta, mutta en missään vaiheessa lakannut kuitenkaan  kaipaamasta niitä hommia ja ihmisiä:(  ja nyt mie olen sielläkin yleinen selkäänpuukottaja... voi itku  sanon minä. kyllä nyt tuntuu  että teki mitä hyvänsä, tai  oli tekemättä, niin rapaa tulee niskaan ja ihmiset  pittää minnuu todella viheliäisenä  tyyppinä...

26.10.2012
Blanco
Blanco

nolous tässä on se, että vahinko on jo toinen. ekalla kerralla kahdella (eivät puhuneet mitään kolmannesta:O) jälkiehkäsypiikillä syntyi aikanaan 6 pentua. ja ihan ajallaan otettuna. ei  ehtinyt koira  steriilisaatioon,  kun alkoi uudet juoksut, ja tällä kertaa astuminen  tapahtui housujen läpi. nyt on koira menossa veitten alle ennen joulua vielä, koska tuo toinen ryökäle näemmä astuu  sen vaikka telepaattisesti naapurikaupungista:/

häpeä on ollut suuri, muttei musta ole taittelemaan pentujen niskoja nurin nurkan takana, vaan ravatuttaa eläinlääkärit läpi, turvata alkutaival niin pitkälle kuin mahdollista ja etsiä rakastava koti taustoista huolimatta. ja että ostajille olen rehellisesti  kertonut kaikki mitä tiedän  sukuhistoriasta  ja sukusiitoksesta ja riskeista jnejne... yhdeltä hain viime kerralla pennun takaisin, ja tästä satsista peruin  jo yhden  kaupan, koska ostajan motivaatiot alkoivat epäilyttämään. näin ollen meille jää pikkuisin vauva kotia.

jos minnuu joku yhtään helpottaa,niin saan säännöllisesti  kuvia/kuulumisia edellisten pentujen omistajilta. että niistä jokainen sai parhaan mahdollisen kodin, ja niin paljon rakkautta  osakseen kuin vain voi kuvitella:) silloin minnuu hymyilyttää, että vaikka kaikkeni tein estääkseni niitten synnyn, niin niin ne vain tulivat, ja valloittivat sydämet! että josko kaikki voi mennä pieleen,   niin näitten kohdalla ainakin onnellinen lopputulos kaikesta huolimatta.

mutta sen  myös  tiedän, että kennelliitot ym kivittäisivät miut tähän paikkaan siltikin.  aikanaan kun näyttelytin tuota toista, niin joku tärkeilevä kasvattaja tuli  yhessä  näyttelyssä miulta tenttaamaan, että olenkomahdollisesta käyttänyt koiraani silmätippa-dopingia ja värjännyt  tämän turkkia!  :D ja mie olin silleen et WHAT? tekeekö ihmiset semmosta?? joo-o, empä sen jälkeen  mennyt sinnekkään enää, pelottavaa touhua oli:O

30.10.2012
Blanco
Blanco

juu, koskien edellistä duunia.. vaikka kaikille on selvää että kasvoin siitä firmasta ulos enkä palaa enää koskaan, niin kyseessä oli kuitenkin ainutlaatuinen firma, ja ainutlaatuiset  työkaverit. ja monasti olen heitä ikävöinyt, joka  kerta iloinnut kun olen heitä vilaukselta  nähnyt helsingin ytimessä, tullut hirmu nostalginen fiilis ja oisi tehnyt mieli pysäyttää  pikaiseen kuulumisenvaihtoon. sitten kuulee tommosta jamiettii että kehtaakohan sitäenää naamaansa näyttää helsingissä:O ja liekö munpuolesta nyt sillat poltettu  täysin kaikkeen rakennusalaan liittyvään?

no, entiseen työnjohtajaan  olin yhteydessä ja pyysin  oikaisemaan asian. että kaikkea hyvää  heille toivon enkä ole lähössä ketään rosikseen viemään.

27.10.2012
Blanco
Blanco

No kyllä on meininkiä :/ Ihan varmalla harmittaa.

Minusta sinä oot tehny kaiken mahdollisen kyllä niihin pentujen kanssa ku ehkäsyt oli käytössä ja neuvoja oot kyselly kaikista mahollisista paikoista niitä saamatta. Olisko sun sit pitänyt ottaa ja hukuttaa ne pennut heti syntymän jälkeen jolloin sut tuomittais eläinrääkkäyksestä? Näinhän ennen vanhaan toimittiin vahinkopentujen kanssa. Niskat nurin tai upotetaan vesipaljuun.

On siellä nyt jollakulla ei niin puhtaat jauhot pussissa ja siusta tehään nyt vaan syntipukkia. Samoin kuulostaa siellä ex-työpaikassakin olevan.

27.10.2012
misukka
misukka
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...