Kuinka pian olette ruvenneet uudestaan kuumeilemaan...

Hei! Olisi kiva keskustella aiheesta kuinka äkkiä olette halunneet  raskautua uudestaan? Itse olen 39.v 4 lapsen äiti, nuorimmainen on 2kk ja  olen potenut n.2viikon ajan vauvakuumetta mutta en  ole vielä asiasta maininnut miehelleni kun aatoksemme  oli että tämä 2kk olisi meidän iltatähti, luulen kyllä  ettei mieheni hirveesti asiaa vastustakkaan vaikka  meille tulisi yksi vaavi lisää... Mitä aatoksia muilla on tästä aiheesta?

26.10.2012
odottava
odottava

Kiva kun jaksatte jakaa ajatuksia täällä...  mulla on nyt meneillään kanssa kova vauvakuume ja miehellekin se sopii ainakin kevääseen yritellään pikkusta alkuun saada, jos ei siihen mennessä ole tärppi käynyt niin mietitään mitä sitten laitetaanko pillit pussiin vai jatketaanko kuumeilua ja käyn lääkärissä tutkimuksissa. Nyt yritän myös painoa pudottaa samalla kun on jonkin verran päässyt kertymään näistä edellisistä raskauksista.

oravanmarja ei muutakun kuumeile vaan ja toivottavasti raskaudutkin uudestaan saat taas ihanan pienen nyytin kainaloosi :))

J75 mulla kanssa oli tuon viimeisen raskautumisenkanssa tekemistä koska nuo minunkin aikaisemmat raskaudet alkoivat aika nopeasti, minä myös kävin lääkärissä ja sain keltahormonit avuksi sitten raskauduinkin melkein heti...   J75 ei sitä koskaan tiedä jos se kuume vaikka vielä iskee ;))

17.1.2013
odottava
odottava

miulle on kuume iskeny vasta kun tenava on ollu parivuotias. Ilmeisesti niin kauan mennee että unohtaa ne kamalimmat jutut synnytyksestä :D Mies kuumeilee samantien ku vauva on syntynyt, mutta mikäpä sen on kuumeillessa...

17.1.2013
riu
riu

Hei taas! Kiva kun jotukun jaksaa kommentoida :))   voi hookoo oon pahoillani puolestasi, enkä kyllä valitettavasti osaa sanoa millä saisit käännetyä miehesi asian suhteen, ehkä teidän täytyy vaan käydä kunnon keskustelu asiasta ja sitten punnita toistenne mielipiteitä, TSEMPPIÄ...

Marjaana mulla oli toi sama fiilis noiden keskimmäisten kaa, eli ovat nyt 5.v ja 3,5v, ei ollu välissä ehkäisyä ollenkaa ja niille tuli sit n.vuosi 4kk ikäeroa. Sitte olikin ehkäsy ennen nuorimmaista ja kun sitä rupesin haaveilemaan niin melkein vuosi yritettiin ennenku tärppäs ja nyt on sit ihana 2kk vanha tyttö.

Tänään meinasin mainita asiasta miehelleni ja katsoo miten se reakoi asiaan ja mihin sitten päädymme... en kauheen kauvan meinannu kuumeilla enää kun toi 40.v lähestyy jo kovaa tahtia, enkä hirveesti senjälkee enää haluaisi kuumeilla.

27.10.2012
odottava
odottava

HEI meillä vauva on nyt 9kk ja mulla kova vauvakuume. Mies vaan ei haluaisi enempää lapsia, ja minulla on tosi kurja olo siitä asiasta. Itse olen 33v ja mies 40v. Miten saisin hänen päänsä käännettyä ennenkuin on liian myöhäistä?

26.10.2012
hookoo
hookoo

Mulla iski se vauvakuume vauvan ollessa pari viikkoinen :)

Ja olen siis 31v neljän lapsen äiti.. nyt vauveli on 2½kk ja seuraava saa tulla jos on tullakseen :)

26.10.2012
marjaana
marjaana
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...