vuosikas ja korvat putkitettu pari kk aiemmin

mitäs teen nyt, kun toisesta korvasta valuu välillä vaikkua? tai ainakin se on sen väristä, mutta on kuitenkin aika löysää vaikuksi. muutaman päivän tätä on ollut ja nyt vasta kiinnitin huomiota asiaan, kun en oikeestaan edes muistanu, että se on putkitettu. onkos tässä kiire päivystykseen vaiko voinko odotella viikonlopun yli? jos joku osais kokemuksesta tai tiedostaan sanoa, et onko hätä. meillä kun ei oikeestaan ole autoakaan kuin vasta sunnuntaina saati mulla lapsille hoitajaa. tietysti, jos tarvis vaatii, niin totta kai me lähdetään keinolla millä hyvänsä.

26.10.2012
äipsyli
äipsyli

eli on varmaankin tulehtunut sitten. ei se kyllä ihan valumalla valu sieltä korvasta, mutta ei kuitenkaan oo samanlaista töhkää kuin siskoltaan valuva vaikku.

kipitellään siis lääkäriin tarkistamaan tilanne.

26.10.2012
äipsyli
äipsyli

Siis putkitetun lapsen korvatulehdus ilmenee niin, että korvasta valuu märkää..eli se neste joka ennen on pullistellut tärykalvon takana, valuu nyt ilmastointiputkea myöten pois. Märkä on osittain kökköistä, mutta selkeesti nestemäistä ja kun se kuivuu korakäytävän alkuun, niin sen kyllä huomaa voi myös valua poskille asti.

Kun putkikorva tulehtuu, tarvitsee lapsi antibioottikuurin ja tarvittaessa tipat, jotta putki ei mene tästä töhnästä tukkoon..ja sehän aiheuttaa sitten taas kovat kivut ja meidän lasten tapauksessa aina kovan kuumeen.Jos alkaa vuotamaan pe-la välisenä yönä, en itse odottaisi ainakaan sunnuntaita pidemmälle. Mahdollista kipua hoidat kipulääkkeellä.

Nyt en ihan saa avattua, että mitä tarkoittaa välillä vaikun valuminen..semmonen pieni määrä kuivaa kökköä, ehkä tummaakin on vaaratonta, mutta sen kyllä erottaa märästä, ei vaadi toimenpiteitä..korva putsaa luonnollisesti itse itsensä.

26.10.2012
tyttö
tyttö

olisko meille auttajaa:)

26.10.2012
äipsyli
äipsyli
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...