kenkien koot?

eli mietin tossa kun esikon jalka on 15cm pitkä, nyt tutkin noita kenkien koko juttuja niin huomasin että hälle pitäs olla 25-26 koon kengät.  lonksuuko niin ''isot'' kengät tai haittaako se menoa, noi tän hetkiset kumpparit on koko 24 ja menee villasukka vielä. pitäs ostaa talvikengät niin ostanko jo tuon 26 koon että menee koko talven? miten muut ootte asian ratkaisseet :D

26.10.2012
mustikka88
mustikka88

joo. taidankin tilata netistä parit erilaiset erikokoiset kokeiltavaksi. helpoin kun ei tarvi kaupassa tapella jos mukaan ei lähdekään kenkiä :D

26.10.2012
mustikka88
mustikka88

Kumpparithan on reiluja just siksi että sinne menee se villasukka. Jos kumppari ahistaa ni se on jo pari numeroa liian pieni. Älkää ostako koon mukaan vaan meette lapsen kanssa ostaa ne kengät ja pidätte huolen et sinne monoon jää se 1,5cm kasvu+käyntivaraa. Sillon on sopivat. Jos lasta ei saa mukaan ni piirtäkää vaikka pahville jalan kuva niin et lapsi seisoo ja sit meet sen kuvan kanssa kokeilee niitä kenkiä.

Materiaalithan on ihan makukysymyksiä. Kuoman kengät on meillä esikolle olleet aina ihan parhaat. Vaikka olis kuinka kurasta ja rapasta ni ne ei kastu läpi, toisin ku jotku halpismallit joissa kankainen päällys. Jos on siis halpamalli ni melkein ottaisin sen puolikumisen. Ja goretexeistä meillä ei olla perustettu koskaan.

26.10.2012
misukka
misukka

ja semmonen kysymys onko kengän materiaaleilla väliä, lähinnä kokokankaisten ja puolikumisten eroja. puolikumisilla tarkotan niitä missä on jalkaterän päältäkin ulkoa kumia.

26.10.2012
mustikka88
mustikka88
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...