Onko kaikilla jo pihat talvikuosissaan?

lelut, romut, roskat ja männykävyt kerätty ja lehdet haravoitu??? täällä EI, iski tuossa jo pienoinen paniikki kun heitti kunnon lunta kourallisen...loppui ja nyt pitäis liitää kartanolle kun junnu nukkuu. toinen villasukka on jo jalassa mut tässä mä vaan istuin...ja ilmakin ois ku morsian...MISSÄ MUN MOTIVAATI...HOHOIIII!!! Onks kukaan nähnyt??? :)

25.10.2012
Boco
Boco

No ka, sinne jäi mun lehdet söpöille pikku kasoille lumen alle.. Noooh, kattotaan sulaako lumet kuinka vahvasti tossa viikolla pois.. :D

26.10.2012
RJ89
RJ89

no just kävin lipposet heittämässä varastoon, lelut komuuttiin, laion tossa lumet laatotukselta :D tänään satanu jo 10cm :D etupihalta laitoin lelut seinän varteen. ja uudet lyhdyt tempasin pihalle..

miehen pitää vielä grillistä irrottaa kaasupullo ja siirtää grillilaitos seinän viereen. sit ois varmaan kaikki :D

26.10.2012
mustikka88
mustikka88

No eilen ei viä ollu, mut nyt on ku lumi satoi haravoimattomie lehtien päälle :)

26.10.2012
ansuv
ansuv

Ei oo meilläkään vielä. Tänään leikkaan noi puskat ja haravoidaan oma piha. Kalusteet yms laitetaan säilöön. Huomenna on taloyhtiön pihalkoot niin ei tarvii omaa pihaa alkaa enää siistimään.. mulla on siis kaikki kesäkukat yms astioissaan kun oottelin tuota pihatalkoopäivää, että iso roskalava saapuu pihaan minne saa kaikki viskata :D

25.10.2012
Felize
Felize

Mä tossa viime vloppuna haravoin ja sit meni niin myöhälle et piti pieni mies jo heittää krapulaiskän kans sisälle, mut iskä sit soitti että noni, sisälle, tää on yhtä huutoa. Eli lehdet on somilla pikkupikku kasoilla tuola pihalla. Ehkä mä huomenna kerkiän ne sieltä raivata roskikseen. :)

Eli jjep, meillä on aika hyvällä mallilla. Niin sit pitäis vielä grilli putsata talviteloille, ehdottomasti hyvä aika näin kun on jo pakkasta, tokihan sen olis voinu tehdä jo vaikka loppukesästä. :D

25.10.2012
RJ89
RJ89

virmari, miksi se pihatie pitää haravoida? Meillä on toista sataa metriä pihatietä eikä sitä haravoida koskaan. Autolla ajetaan yli ja muussaantuu lehdet maahan. Loppu joka ei muussaannu ni kevääseen mennessä ne on hajonnu sinne kyllä. Hetken toi tie on epäsiisti mut ei se ketään haittaa. Vai onko teillä just sellanen kaikkien katseen alla oleva tien pätkä. Tyyliin koivukuja jne. Meillä tuommosta mettätietä ni saa olla.

25.10.2012
misukka
misukka

voi ihanaa, beibi, teil tulee jo lunta ♥

aika ok:sti oli jäpit pihalta romppeet keränny...parista asiasta piti mainita kun trampoliinin kehikko oli laitettu väärin, varastokin oli ok...pisteet esikolle :)

mut nyt kyl jäi haravoimiset kevääseen :/ on sen verran maa jäässä ettei ne hievahdakkaan...sen siitä saa kun on matti myöhänen!! mut eipä tuota oo oikein voinu mitään aikasemmin pihal tehdä ku vettä on tullu 24/7 ku esterin peestä :/

25.10.2012
Boco
Boco

Onneks on pieni piha :)

Takapiha on kuosissa, valotkin asennettuina, mutta etupiha on vielä vähä vaiheessa.. on kyllä jo lyhdyt ripusteltu yms, mutta lasten fillarit pitäis vielä viedä varastoon ja lelut kasata.. tosin ne lelut levitetään vielä monta kertaa :)

25.10.2012
marjaana
marjaana

Mä komensi kans esikon tuonne pihalle aloitteleen, sen romujahan ne on...kävi just huikkaan että piha siivottu ja että trampoliinikin ois kasattu...mutmut, miten mä uskallan mennä kattomaan varastoon :o mä luuleen että mulle tuli nyt varastonsiivous keikka, pihasiivouksen sijasta ;)

25.10.2012
Boco
Boco

Ei tosiaankaan. Mä tuossa just aamusta kävin kaatamassa kasteluvesitynnyrit nurin ku oli vasta riitteessä ettei sen pahemmin jäässä vielä. Lehtiä on haravoitu jonkin verran mut neki on suurimmaksi osaksi kasoissa tossa pihalla. Pitäisi ne kyllä saada vietyä tuonne pähkinäpuun juurelle. Ja tietty haravoida loput lehdet. Tässä ajattelin et aamupäivän oon vaan mut nyt ku toi arska paistanu ni alkaa oleen jo lämmön puolella et ehkä ne lehdet tuosta irtois jo. Vois käydä rapsuttelemassa.

Kasvihuoneesta pitäis yks kasvi repiä juuriltaan ja heittää kompostiin.

Tuskin esikko sai eilen aikaiseksi kasata lelujaan hiekkikseltä, joten semmonenkin homma tässä vielä on. Mut taidan nakittaa sen esikolel, sen lelujahan ne on. Huolehtikoon itte. Mä meen kyllä avustaa ku ei ite saa sitä laatikkoa  auki mut siivouksen saa suorittaa ihan itse.

Ja sori boco, ei oo motivaatiota näkyny täällä päin.

25.10.2012
misukka
misukka
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...