Millainen sormus (vihki tai kihla) ? :)

tuli tuosta Pigletin gallusta mieleen, että mimmosia sormuksia teillä on? :) kulta vai hopea? onko ne juuri semmoiset, kuin halusitkin? jos nyt valitsisit, ottaisitko toisenmoisen vai edelleen sen saman?  :)

24.10.2012
surkelo
surkelo

kihlasormus on perus keltakulta 3mm leveä. vihkisormus on 3,5mm leveä keltakultaa, keskellä menee valkokultainen kohoraita vaakaan sormuksen ympäri ja siinä 3 pikku timannia vaakasuunnassa vierekkäin. ihan perus settiä :D

ihan erilainen on kun aluksi mietin :D ja on sillä niin paljon tunnearvoa etten erilaista viitsi kuvitellakaan. niitä erilaisia voi sitten laittaa muihin sormiin :)

31.10.2012
mustikka88
mustikka88

Mulla keltakultaa kummatkin siis  vihki ja kihlasormus, vihkisormuksessa 9 matalaa timanttia rivissä ja kihlasormus on sitten ihan perinteinen mutta paksumpi.

En vaihtaisi,olen tyytyväinen näihin.

25.10.2012
Surunauha
Surunauha

Ainiin, piti nuo loputki vastata.

Sain just semmosen ku halusin. Yhessä käytiin miehen kanssa hakemassa. Ja kyllä ottaisin ton saman edelleen jos sitä olisi saatavilla.

25.10.2012
misukka
misukka

Kihlasormus tätä vastaava mut täysin kultainen ja timantit 3x0,02ct

http://www.kultajousi.fi/PublishedService?file=page&pageID=9&itemcode=C15726

Vihkisormus sit sama mut 5 timanttia eli 5x0,01ct

Ja ne on liitetty yhteen etteivät syö toisiaan ja mun sormea. Kahtena erillisenä sormuksena teki aika kipeetä taivuttaa sormea.

25.10.2012
misukka
misukka

Ihan unohtui. Tyytyväinen olen. Haaveilen tosin isommasta timantista mutta jos sellainen saan se on sitten jonkun lottovoiton ansiota.

25.10.2012
alexsandra
alexsandra
2 years, 7-month-old toddler

Mulla on valkokultaiset sormukset. Kihlasormus on sileä ja vihkisormuksessa on ihan pieni yksi timantti.

25.10.2012
alexsandra
alexsandra
2 years, 7-month-old toddler

oih, ONNEA MARJAANA ♥

Mulla on kultainen Kalevalan filigraanisormus vihkinä, sitä kovasti halusin ja ihailin jo kauan, enkä vaihtaisi mihinkään, tähän kyllä voisin ottaa yhen timantin, mutta ehkä joskus ;)

kihlana on kultainen sileä sormus, miehen valitsema ja yllätys :)

♥ ♥

24.10.2012
surkelo
surkelo

Meidän kihlasormukset oli (tai onhan ne edelleen vaikkei sormessa olekkaan :D) massiiviset hopeiset. Paksuus n. 5mm ja keskellä meni kullattu nauha.

Ei löydetty valkokultasia sellasia kun oltais haluttu niin "piti" ottaa noi. Mä muistan kun en alkuun muka tykännyt noista yhtään, mut kyl kun sitä sen melkein 2v katteli niin siihen rakastui ihan täysin.

Sit kun joskus uusitaan kihlaus niin sit varmaankin tulee harjattua terästä olevat sormukset. Mä en nää itelläni mitään tosi siroa ja "neitimäistä" sormusta, vaan mieluummin tollasen vähä rosoisen ei-niin-kihlasormusmaisen sormuksen. :) Ja mä löysin mun vihkisormuksen Kultajousesta, tuloo halavaksi, maksaa 49e! :D Sellanen hopeinen massiivinen missä on toisella puolella kaks osaa, toinen ihan kirkas hopea ja toisessa rivi pieniä tsirkonioita. Mä käyn kuolaamas sitä joka jumalan kauppareissulla tuos Sittaris.. :D

24.10.2012
RJ89
RJ89

voipi muuten viel laittaa linkkiä/kuvaa sormuksestaan :))

24.10.2012
surkelo
surkelo

Valkokultaiset molemmat, ihan sileät. Välissä yksvuotiskihlalahjaksi saatu valkokultainen timanttihiottu sormus.  Tykkään pelkistetyistä sormuksista ja ovat käytännöllisemmät arjessa, siis mun mielestä. Ei tuo vihkisormus oo vielä kahta viikkoakaan ollu sormessa joten en vaihtais :)

24.10.2012
marjaana
marjaana
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...