Huono äiti..

Sossun muistioita lueskellessa tulee ilmi vaikka mitä... Tapahtui pari vuotta sitten pojan ollessa 5v: poika tinttaili päiväkodin pihassa kun menin lapsia hoidosta hakemaan, huitoi lapiolla ilmaa ja istui maassa. Käskin häntä lopettamaan huitomisen. Ei aikaakaan kun poika heilautti lapioo ylös niin, että se osui yhtä äitiä silmäkulmaan. Karjasin pojalle ja laitoin pyytämään anteeksi tältä äidiltä. Pieni vekki tuli silmäkulmaan ja hetken näkö oli sumea, mutta ei onneksi pahempaa. Musta oli sitten tehty soskaan ilmoitus koska huudan lapselleni päiväkodin pihassa. Oliskohan mun sitten pitäny silittää poikaa päähän ja kehua kun ei käynyt pahemmin ????  Mutta siis huonon äidin leiman tästä sain ja aioin jatkossakin olla huono äiti jos se lasten kurinpidolla leimataan :(

24.10.2012
marjaana
marjaana

meillä myös tulee olemaan samat rangaistukset kuin aloittajallakin. vasta on aloitettu jäähy ja lelujen karanteeni, kun ikää ei vielä ole paljon.

meillä joskus koulussa ilmaisutaidon tunnilla opeteltiin puhumaan ihan tuolta vatsan pohjasta lähtien. oli muuten hirmu vaikeaa enkä oppinut. no, äitiys on tehnyt mestarin xD nyt kun sen osaan, niin ei tule edes huudettua pienestä hermostuksesta ja ei pihallakaan kuulosta niin pahalta xD

sitä ihmettelen mitä ihmettä sossu tekee tiedolla, että lapselle vähän huudetaan, jos jatkaa edelleen tihutöitä?! varmasti on vieläkin niitä koteja, joissa lapsi piestään pienimmästäkin, mutta kun nämä tapahtuvat neljän seinän sisällä, niin kuka siitä voisi sen ilmoituksen tehdä?

24.10.2012
äipsyli
äipsyli

Aikas herkästi lähteny ilmotus kyl. Mut kyllä mullaki eka reaktio tollaseen olis huuto. Huutamalla saan lapsen huomion 100% itseeni ja loppuu heti mitä ikinä onkaan tekemässä.

Että ole ihan vapaasti huono äiti. Niin olen minäkin. Samat toimet on täälläkin käytössä. No kotiarestia ei vielä ku vasta eskarissa eikä tuo mihinkään ole menossa kotoa. Mut aikanaan sekin lisätään repertuaariin.

24.10.2012
misukka
misukka

Meillä siis jäähypenkki, kotiaresti käytössä sekä leluja lähtee pois jos niillä ei osaa leikkiä. Tälläkin hetkellä keskimmäiset lapset on kotiarestissa, jolloin ei mennä ulos leikkimään, kukaan kaveri ei tule meille eikä katsota tv:tä.

24.10.2012
marjaana
marjaana
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...