Sukkapuikko pistoista/kivuista

vai mitä ne nyt oli???? :) milloin niitä voi alkaa esiintymään ja tarkalleen missä ne tuntuu? tekeekö ne mitään tai tarviiko niille tehdä mitään?

24.10.2012
Boco
Boco

Ei mulla ole mitään käsitystä kuinka kauan mulla oli se tulehdus ollu päällä ku ei tosiaan mitään oireita ollut. Sit se vaan iski täysillä päälle ku tuli toi hepatiittirokotus lisärasitukseksi.

24.10.2012
misukka
misukka

soitin neuvolaan. haen tänään sen kusipurkin kotiin ja huomenna aamulla otan näytteen. miten herkästi tuollainen tulehdus menee munuaisiin? siis ajallisesti, kuin kauan tarvii tulehdus olla? ihan tiedoton näistä mut lukenut joskus ohimennen että se on hyvin mahdollista...

24.10.2012
Boco
Boco

Väriin ja hajuun vaikuttaa tietty myös et juotko kuinka paljon. Jos juot vähän ni pissa on tummempaa ja pistävämmän hajusta. Mut käy toki testauttaa mahdollinen tulehdus.

Mulla virtsis on ollut järestään aina oireeton. Kerran menin lääkäriin hirveän selkäkivun takia ja totesivat et virtsis oli menny munuaisiin. Ja oireet alko siitä ku kävin ottaa hepatiittirokotuksen ku oltiin Thaikkuihin lähössä.

24.10.2012
misukka
misukka

pistävämmälle haisee kuin normaalisti ja on tummaa. pissaaminen ei satu mut pikku liruja pitää kokoajan päästellä...

24.10.2012
Boco
Boco

mitenhän noi kivut poikkeaa virtsatulehduksesta?

mulla tuli se kans mieleen ku juurikin tuolla rakossakin tuntuu pistoksia. mulla ei oo koskaan ollut pissatulehusta.

24.10.2012
Boco
Boco

just noin tuntuu juu...hyvä kuulla että voi tulla jo puolenvälin jälkeen ja on ihan normaalia. :)

24.10.2012
Boco
Boco

Mä en tiedä oliko mulla kuopuksesta noita sukkapuikkoja ku lähinnä tuntui siltä ku olis puikolla tuikkastu. Ja tuntui ihan kohdunsuulla ne. Mulla niillä ei ollut tuon taivaallista merkitystä eikä vaikutusta. Ja kyllä niitä tuli melko pian puolenvälin jälkeen ku alko lantio antaan myöten.

24.10.2012
misukka
misukka

etusivulle, hops...

24.10.2012
Boco
Boco
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...