Iltoopuolta!

Mitäs mammojen iltaan kuuluu? Tai koko päivään on kuulunut kun ei päivälörppendaaliakaan näkynynnä? :o Kiireisiä? ;b

23.10.2012
RJ89
RJ89

mrsmetalli miten mie olin ihan siinä uskossa että se mies ajaa suomesta suoraan johonkii hornankuuseen asti ja sitten takaisin? Varmasti on ollut kivaa olla mukana reissussa! Kuhan pieni pikkasen vielä kasvaa niin ehkä sitten taas..? :)

Joo siis älyttömän kivaa täällä on, mutta kaikki se aktiviteetti ja eritoten uiminen vie kaikki mehut. Vaan voi että kun lapset nauttii kanssa! Muistan itekkii kun lapsena oltiin vastaavilla lomilla ja aina oli kivaa :)

23.10.2012
riu
riu

Iltaa :) Sitä ei moni usko ja harva arvaa että miten raskasta tää lomailu on... Mie oon ihan poikki, jäsenet huutaa hunajaa ja kilo unihiekkaa silmissä. Vaan voi että mie nautin! Puhumattakaan siitä ilahduttavasta havainnnosta, että enimmäkseen meijän lapsilla on käytöstavat kohtalaisesti hallussa kun vertaa joihinkin muihin X) Miulla oli pyhä aikomus tehä kouluhommia lomalla, vaan ei täällä oo jaksanu saati kerenny :D
Onnittelut tätille! Oikeesti aika hyvän kokonen vauva, etenkii ku miettii noita viikkoja :)
Mrsmetalli, missäs asti se mies on nyt menossa?

23.10.2012
riu
riu

Joo eikö vain? :) Aikamoinen kokoero isoonsiskoonsa joka syntyi 41+3 muistaakseni ja mittaa 3030g ja 48,5cm. :o Mutta hyvä näin! :) Ja kiitoksia onnitteluista myös! :)

Mä juttelin tuos koiran kusetuslenkin aikana ukon kanssa ja se sielä taas valitteli kun pitää kaikki hommat tehdä ite. On toi kyllä niin äässistä toi niitten homma, niitä on nyt neljä äijää tolta firmalta (kaks piti tilata virosta suomeen kun ei tuu valmista) ja toi mun ukko on tehny jo pitkän aikaa yksin kaikki hommat kun työmaaesimies on niin isoo herra ettei voi asentaa, vaikka työmaaesimiehen hommiin kuuluu asennus että sais valmista. Ukko on ollu ihan kypsä tohon touhuun jo vaikka kuinka kauan, mutkun ei sieltä pääse poiskaan kun ei oo muita työmaita. Noh, pianpa selviää joutuuko se jäämään koti-isiksi 3kk ajaksi.

Hah, mä oon taas laittanu itteni kirppiskieltoon. :D Helvetti ku lähtee aina vähä lapasesta se touhu... :D Mistä tulikin mieleeni, pitääpäs taas kovistella yhtä mammaa joka on väittäny laittaneensa mun paketin postiin jo toissaviikon pe. Kumma juttu, eipä ennen oo 2lk. menny  näin kauan tulla perille.

23.10.2012
RJ89
RJ89

iltaa! meillä molemmat pojat nukkuu ja mä kattelen tässä koneella istuessani sivusilmällä telkkaria ja välillä selailen fb-kirppiksiä läpi. Mies laittelee omalle koneelleen musiikkia ja selailee jotain pelisivustoja. Esikko oli taas tänään sitä mieltä ettei nuku päikkäreitä kuten ei eilenäkään. Ja kohtahan tästä joutaa nukkumaan :D

23.10.2012
Keisarinna
Keisarinna
10 weeks pregnant

Mä oon harjotellu tänään konvehtien tekoa.. jos jouluksi laittais lahjaksi :) kunhan löytyy uniikit makuyhdistelmät tai edes sellaset mielenkiintoiset mitä ei joka suklaarasias oo.

Isukki vaihtoi autoon renkaat, keskimmäiset muksut on kotiarestissa kun mörhöilivät eilen. 

Nyt lapset nukkuu ja kohta tämäkin mamma suuntaa yläkertaan, jaksaa sitten aamulla tytön eskarikeskusteluun :) 

RJ, ihan kivan kokonen vauvahan sinne siskolles tuli, ei tartte keskosvaatteita :)

23.10.2012
marjaana
marjaana

iltooiltoo! ensiksi onnea tädille!:) meillä kumpikin typykkä nukkuu,laitoin kummankin jo vähän ennen puolta kasia koisiin kun olivat niiiiin väsyneitä. mies on iltavuorossa ja mä siis ihan rauhassa saan tääl nyt olla,kivaa :)) munkin pitäs jotain iltapalaa vääntää..

23.10.2012
suvikki1
suvikki1

Täälä saatiin juuri nuori mies unten maille ja nyt mamman omaa aikaa. Maha kurnuttelee ja koira on päässyt pihalle viimeks aamulla 9:30, siinä siis puuhaa näin ens alkuun. Musta tuli tänään toiseen kertaan täti, isosisko sai pienen poikavauvan 15:00, mittaa ukolla 49c ja 3125g. :) Aika hyvin siis kun n. kuukausi etukäteen tyyppi tuli. Mä oon ihan pähkinöinä!

Eipä tänne oikeen sit muuta ookkaan kuulunu, toi siskon esikoinen oli meillä kylässä kun ei missään muualla ollu pimulle aikaa, meidän nuori mies oli ihan mustissa ja selvästi hämmentynyt siitä kun vähän isompi tyttö leikkii sen leluilla ja tulee tuttavallisesti syliin jne.. Oli kovin outoa, en oo koskaan tota meidän tyyppiä sellasena nähnyt. :o

Mutta nyt äkkiä koira kainaloon ja pihalle, sit jotain murua rinnan alle etten kuole pois!

23.10.2012
RJ89
RJ89
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...