eka kuumekouristuskohtau​s 8(

kyllä voi äiti pelästyä sydänjuuriaan myöten, kun vähän yli vuoden ikäinen alkaa kramppaamaan lähes samantien kun sain mitattua 39,7 pepusta lämmöksi ja sain laitettua supon peppuun. :/ Siinä mentiin ambulanssilla terveyskeskukseen lisätutkimuksiin, ja kovasti epäilvät vauvarokkoa aiheuttajaksi, vaikkakin koitin kertoa että sukulaisperheessä jyllää enterorokko. Nyt on sentään kuume jo vähän alentunut, mutta haluaisin kuullu muilta saman kokeneiltä vanhemmilta kokemuksia ja ajatuksia.

23.10.2012
Halitintti
Halitintti

meilläkin kolme lasta, ja koskaan ei aiemmin oo tuollaista kohtausta tullut. o.O Kuulin jälkikäteen, että taipumus noihin kouristuskohtauksiin on myös jokseenkin perinnöllistä. Tämän jälkeen kuulinkin, että miehen veljellä ollut samainen kohtaus vajaan vuoden iässä. :/ Nyt kun asian tiedostan, niin oon ollut tosi tarkka siitä, että kuume ei nouse 38 asteeseen, koska sitten kohtausten mahdollisuus suurenee. Tk:ssa sanoivat, että normaali lapsella tuo 38:n lämpö ei ole mitenkään hälyttävää, mutta näillä kouristuksen saaneilla se on jo todella tärkeä saada laskemaan.

Myös äitini näki kohtauksen ensimmäistä kertaa, vaikka itsellä neljä lasta ja yli kymmenen lastenlasta, joita on hoidellut kipeinäkin.

24.10.2012
Halitintti
Halitintti

Varmasti säikäyttää. Jaksuja sinne ja pikaista paranemista pienelle.

23.10.2012
misukka
misukka
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...