Kuinka nopeasti ensimmäiset oireet?

Eli noin niinkun suunnilleen, kuinka nopeasti hedelmöittymisestä tuli kuvioihin alkuraskauden oireet, väsyt, hajuherkkyys, pahoinvointi, vessassa ramppaukset sun muut? 8)

23.10.2012
RJ89
RJ89

Itselläni tuli ensimmäisten haamuviivojen aikaan muutama oire, mutta nyt kun viivat ovat vahvistuneet, ovat oireetkin lisääntyneet. :)

12.11.2012
Fleya
Fleya

Mä vastaan Jempinavipin kysymykseen vain omasta puolestani, mulla näkyi ensimmäinen raskaus vasta reilusti yli 20 viikkojen, toki mulla on taaksepäin kallellaan oleva kohtu, et siitä kun se tuli näkyviin niin sehän oli yks sotanorsu. Enkä mäkään mikään keijukainen silloin ollut. :b

12.11.2012
RJ89
RJ89

mulla alko rv 3 hirvee vilu ja kylmyys... ja lämmöt siitä lähtien 7 vai 8 vkolle asti yli 37. En tosin tajunnu raskausoireiksi, kun luulin, että oon tosi kipee jostain suunnasta. :D Nyr sitten varmaan siitä 7rv:stä lähtien ollu ällötystä... varsinki jos ei kokoajan jotain pientä mussuta. 8x

5.11.2012
Halitintti
Halitintti

Väsymykset ja tosi nälkä on ensimmäset täällä, tullut noin viikko 6. Viime viikko saan vähän pahoinvointi. Olen 10 viikko raskaana nyt :)

3.11.2012
Niinix
Niinix

Ei ollut hajuakaan raskaudesta, kun vasta silloin kun menkat jäi pois xD.
Eipä ollu mitään erikoisia oireita kun vasta noin viikolla 10.. Silloin alko jo heikottaa ja meinasin monesti pyörtyä, ja kauhee väsymys!!!(Yritäppä väsymyksen ohella käydä koulussa, kun menet nukkumaan illalla klo 20.00 ja oot silti niin prkl väsyny) Mutta nyt kun on jo vko 18 niin jaksaa valvoa taas ihanasti piiiitkään ja ruokakin maistuu paremmin.. Ja ne hajuoireet alkoi minulla rv 12, kävi kipiää nenään tiety hajut ja kihlattuni suihkutettava dödö teki tosi pahaa, että aina tuli vähän huono olo, mutta kertaakaan en ole oksentanut raskauden aikana :) Terve lapsi on tulossa ja siitä älyttömän onnellinen. Ainut miinus on ollut siinä kun on ollut valtavia kipuja mahassa ja selässä :/

31.10.2012
minnak96
minnak96

mammae, en mitään myönnä! :D Eli en tiedä, en uskalla tehdä testiä vaikka oireita on muille jakaa. Nyt on kuitenkin vasta dpo11 niin eeeii, katotaan ens viikolla uudestaan jos ei menkkoja kuulu. :)

31.10.2012
RJ89
RJ89

viitennellä viikolla oli lievää heikotusta ja rintoja puristi..nyt viikko 8 ja oksentelen joka aamu, ei auta näkkäri, tuoremehu eikä hidas nousu...

31.10.2012
Muntaivaanlahja
Muntaivaanlahja

kahdesta ekasta en muista mut kolmosesta alkoi vessassa ravaaminen rv4 ja menneillään olevasta raskaudesta oireet alkoi rv7-8, huonovointisuudella.

24.10.2012
Boco
Boco

ja siis tuossa yllä mä puhun ny kahesta eri kuopuksesta, näköjään. Eli ekassa lauseessa on tämä tuleva kuopus :D Jessus et osaa ihminen olla sekasin

23.10.2012
misukka
misukka

Siinä ne on viikoilla 6-7 alkanu mut kuopuksesta alko armoton paha olo viikolla 4+2. Jotenki mä oon noista kaikista tienny raskautuneeni päivää tai kahta ennen ku menkkojen ois pitäny alkaa vaikka varsinaisia oireita ei ollukaan. Oli vaan semmonen olo. Nyt tän kolmannen kohalla mä en vaan uskonu sitä oloa. Ku mä olin sitä mieltä et ei oo ees mahollista mitenkään.

Kahesta ekasta ovis on siis ollu kutakuinki keskellä kiertoa, mut tää vika on ollu jo aiemmin. Ja reilusti. Pakko, ku kerran raskaana ollaan.

23.10.2012
misukka
misukka

Mulla alkanut viikko oviksesta ekat oireet, tissien nippailu..tuolloin olen tiennyt olevani raskaana. Sitten joku 5 päivää ennen menkkojen alkamispäivää tullut huono-olo ja tästä vikastakin ekat oksennukset lensi tasan plussapäivänä, eli oletettuna menkkojen alkamispäivänä..alamäki onkin ollut hurjaa :D Vessassa ramppaus myös heti plussatessa, yölläkin sen 4x.Palelu ja hirvittävä väsymys alkoi myös plussapäivän tienoilla.

23.10.2012
tyttö
tyttö

Vaikka mä kuinka miettisin pääni puhki niin mä en muista kuollaksenikaan kuinka oli ekan kohdalla. Mut mä veikkaan noin kolmea-neljää viikkoa hedelmöittymisestä. Ehkä. Ja eka tais olla väsy ja vessassa ramppaus (mikä ei tosin eronnut normaalista juurikaan, käyn n. 50 kertaa päivässä vessassa :D) ja sit viimesenä toi kun ei kaffe maistunu.

23.10.2012
RJ89
RJ89
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...