Kun päässä pyörii miljoona kysymystä ja ajatusta...

Niin paljon kysymyksia,mutta vähän vastauksia... Ei oikein voi kertoa kenellekään,katsos kun yritän pitää raskauteni salassa esim kavereilta ja osalta työkavereilta,vaikka osa varmaan arvaa.

22.10.2012
Surunauha
Surunauha

Tänään on ollut onnellisempi kasvavasta vatsasta jolle pahoinvointeja lasketa. Hmm mun pitäisi sitten alkaa katselee uusia vauvajuttuja,kivaa. Päivä päivältä onnellisempi olen,aikaahan se vie,mutta onhan tää uskomatonta,mut miksi pitäisi koko ajan hehkuttaa kaikille. Kaikkia kun ei välttämättä kiinnostakaan raskaus aihe,aionkin kertoa vasta ekan ultran jälkeen sitten virallisesti.

Nyt yritän siivoilla kun esikoinen pk:ssa :))

25.10.2012
Surunauha
Surunauha

Tottakai sitä on vittuuntunut kun  luule ettei tule ja sit tuleekin,onhan se täyskäännös,esikosta olin onnesta soikeana,toisesta kestää enemmän aikaa sopeutua ja mullahan on muutenkin vilkas mielikuvitus ja tuhmakin;) niin.. miksi miestä turhaa rasittaisin onhan mulla libbe.. mut anyway ei mua loukkaa,jokaisella onomat mielipiteet asiaan.

T'nään muuten ekaa kertaa puhuin vatsalleni,eihän se vastaa mut kuitenkin hyvä alku sekin :)

24.10.2012
Surunauha
Surunauha

Voi Nemo, toivottavasti et suutu :) Mutta mulle tuli vähän surku kun luin näitä sun juttujas. Mietin että miltähän toi tuntuu lukea sellaisen joka on myös yrittäny vauvaa pitkään ja rakkaudella eikä onnistu, kun sitten lukee että sinä jo "luovuttamisen" jälkeen raskaudut ja sitten vituttaa ja mietityttää.

Ja miksi se tupakasta vierottuminen on nyt tällä kertaa vaikeampaa? onko se motivaatiokysymys vai mikä? Jotenkin vaan sekin kuulosti hassulta. Tahdonvoimaa peliin, tiedän että sitä sinulla on! Ja tiedän mitä on lopettaa tupakointi. Esikoisen aikaan lopetin polttamisen jo suunnitteluvaiheessa, olin 3v polttamatta. Sama oli viime kesänä Junnun kanssa, lopetin ennen plussausta ja nyt en ole uudelleen edes aloittanut. Ja ilman apuja olen lopettanut, en aamulla enää mennyt tupakalle, tahdonvoimalla taistelin eroon tupakasta.

Sitten mietin tuota että hormonit vaikuttais, voihan tietty olla, mutta olisko kuitenkin paljon osaa silläkin että jos tuntuu että ajatukset on nyt aivan sekasin niin sekin tekee mielen levottomaksi. Ootko sä miehelles puhunu näistä sun tuntemuksista? Eikö onnistuis edes yhdelle ystävälle kertoa raskaudesta jonka tietää että ei kerro eteenpäin? Meillä on kans se ero että kakkosesta kuulutettiin heti koko maailmalle, nyt ollaan sukulaisille hissukseen mahdollisimman pitkään, mutta kahdelle parhaalle ystävälle olen kertonut. Ihan juuri tuon takia että koen sen tarpeelliseksi, kun juuri muuten siitä ei voi vielä puhua.

Ja sisaruuskateus, se tulee jossain muodossa, ennemmin tai myöhemmin. Meilläkin neiti oli ollut ainokainen silmäterä 8v ja iso tyttö kuitenkin jo ja olihan se mustasukkaisuus kuitenkin alussa melkoista.

Ja nuo hankinnat, kunhan pääset viikoissa eteenpäin huomaat että se on ihanaa hommata vauvalle kaikki uudestaan :) Minä ainakin viime syksyn ja talven pingoin into piukeana kaupoissa ostelemassa kaikkea :)

Mutta toivottavasti et ota tätä nyt pahalla...

24.10.2012
iputin
iputin

niin ja eilen vollottelin puolt titanicin leffasta ja yöllä näin mielenkiintoisia unia..

24.10.2012
Surunauha
Surunauha

Nytkö ne oudot unet tulee,näin kaupassa asioilla ollessani  entisen luokkakaverin(miehen) ja kauheeta se mies tuli mun päiväuniin,mitä helkattia nää saakelin hormoonit jyllää...

24.10.2012
Surunauha
Surunauha

Edelleen pyörii päässä kun ampiainen kukassa,mutta nyt sitä alkanut enemmän tajuu et hei mä oon raskaana mun valinnoilla voin vaikuttaa raskauteen,esim oon ollut polttamatta,käytän vaan silloin tällöin nikotiinivalmistetta purukumia,koska tämä on vaikeampaa kuin ennen esikoisen oottoa.

Oon onnellinen kasvavasta vatsasta,mutta mulle tunteet pinnassa saan hirveitä äksypussi kohtauksia sitten eilenkin puolet titanic leffasta itkin..ja yöllä näin painajaisia ja tänä aamulla istuin parisen tuntia labroissakin ja olen siraslomalla jalkojen takia kun niissä todettiin kyhmy ruusu.

Poika päivähoidossa,haen sen myöhemmin,voisin mennä nukkumaan..

24.10.2012
Surunauha
Surunauha

Eka viikko on tollasta, tai no voi mennä vähän pitempään ku toinen. Kolmannen kohalla on vaan alkushokki ja sit totee et no näillä mennään.

Koeta vaan päästä sinuiksi ajatuksen kanssa. Kyllä se esikko uudesta vauvasta hengissä selviää ja jopa kauheasti traumatisoitumatta. Kunhan otat mukaan vauvan hoitoon ja lepertelet kummallekin yhtä paljon.

Mut joo, päästele kaikki höyryt tänne vaan. Hyvät ja pahat. Töistä ku pääset kotia ni kaadut vaan sänkyyn ja vedät kunnon päikkärit. Illalla ajoissa nukkuu ni ehkä selvii seuraavan päivän töissä.

22.10.2012
misukka
misukka

muistan kanssa sen raskausväsymyksen:O itkeä tuhertelin autossa ja työmaillakin salaa kun teki vain mieli kaatua  lattialle nukkumaan. siihen ei maha auttaa  kuin  aika ja mahdollisimman paljon lepoa?

22.10.2012
Blanco
Blanco

se on hyvä ja oloa ei helpota se että nukahtelen töissä...

22.10.2012
Surunauha
Surunauha

Nemo-rakas, meille voit  purkaa kaiken vittuuntuneisuuden ja ilonkin itkut:)

22.10.2012
Blanco
Blanco

Koko ajan kaikki on vaikeampaa kuin esikoisesta,ensimmäisessä raskaudesta olin onnellinen ja kerroin koko maailmalle tästä toisesta vaan vitutus  päällä,huomaan tupakasta luopuminen kymmenen kertaa vaikeempaa,töissä olokin hankalempaa ku pitää peitellä raskautta ja kun kaikki kysyy miksi en tupakoi jne.

Myin esikoisen vaunut,nyt joutuu hommaa kaikki uudet,siis päässä miljoona kysymystä,mä en tiedä kelle jakaa,en halua kertoa raskaudesta ennen kuin ekan ultran jälkeen,sitten vasta pomolle ja facessa.

Miten esikoine ja uusi vauva reagoi toisiinsa jne,olen ihan pihalla ja sekaisin onnesta vai vitutuksesta. Lapsi on onnellinen asia,mutta tällä hetkellä kaikki tuntuu niin oudolta.

22.10.2012
Surunauha
Surunauha
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...