Pakkasta, ei pakkasta, pakkasta, ei pakkasta - mitä päälle?

Siinäpä vasta kysymys. Kertokaahan mitä puette ja minkä ikäselle päälle näillä keleillä kun aamulla on -5 ja päivällä ollaankin saman verran plussan puolella? Ja mitä teette sitten niissä vaatetuksissa? Mä puin eilen aamulla (nollassa) kun mentiin haravoimaan tolle 1v 2kk ikäselle fleesehaalarin ja vk haalarin, kun ei sitä toppahaalaria vielä ole. Myöhemmin illalla sit kun käytiin jatkamassa niin laitoin vaan paksut sukkikset, bodyn, housut ja hupparin + vk haalarin, asteita toki oli tässä vaiheessa jo 6 plussan puolella. Mut tänään meinas mennä sormi suuhun kun vielä 10 aikaan oli -3 tai ehkä jopa -4 ja pitää kuitenkin liikkeelle lähteä, mut ihan lämpösenä toi pysy kun puin saman varustuksen kun eilen illalla ja rattaiden jalkapeitteen sisälle vielä viltti. Ja siis päähän toki kypärälakkia ja syyspipoa ja käsiin puuvillalapaset ja haravoidessa vielä kurakintaat päällä.

22.10.2012
RJ89
RJ89

Meillä on niin kauan ku plussa-asteita iltapäivästä, ni vk-vaatteet ja siellä alla sit lämpötiloista riippuen villa-asua, kollaria bodyn päällä jne. Kerrospukeutumista.

Koska nää mein jannut on niin kuumaverisiä, että toppapuku lämpöasteilla on melkein yhtä kuin lämpöhalvaus.

22.10.2012
misukka
misukka

2veellä: sisävaatteet (housut, tpaita, pitkähihanen, sukat/sukkikset), villahaalari tai fleecehaalari ja välikausipuku. sitten iltapäivällä villa/fleece haalari pois. ja pipo.

22.10.2012
mustikka88
mustikka88
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...