iltoja :)

me tultiin äsken laavulta ,käytiin siellä paistaa makkaraa ja kuumaa kaakaota oli jälkkäriks :) pikkuselle lämmitin kotoota lähtiessä purkin ruokaa matkaan ni saipi pieniki syödä eväät pihalla...nyt pyykkikone päällä ku haisee kaikki vaatteet aina niin savulle tuon reissun jälkeen :) harmaata ollu koko päivän täälläki ja pientä tihkua oli ilmassa laavureissunki ajan mutta eipä tuo haitannu :) huomenna alkas syysloma täälläki,tai minulla ja tuolla vanhimmalla muksulla...nuo 3 muuta tenavaa saapi mennä hoitoon kun siitä maksu menee joka tapauksessa...meinasin et koitan nuita kaappeja käydä läpi ja laittaa kesäsemmät vaatteet jemmaan ja kaivella talvisempia esille...siivoilla kunnolla muutenki ja jotaki vois leipookki :) mitäs muitten sunnuntaihin?

21.10.2012
lenkkari
lenkkari

Kävästiinkin tänään Ikeassa, haettiin portaisiin portti (joo, hiukan aikasta :) )...

Onneks alkaa taas arki, päästään normaali rytmiin. Vannoin tänään etten hetkeen taas mee mihinkään ku olin molempina iltoina menossa, siis ihan selvinpäin ja omalla autolla, mutta pelkkä valvominenkin aiheuttaa krapulaisen olon tällaselle vanhukselle :)

Saa nähdä kuinka isukin työkuviot menee, tänään selvis että saattaa olla pakko lähtee Irlantiin töihin.. me ei vaan voida muuttaa sinne eli kaukosuhde tulis sitten meidän avioliitosta :( Toivottavasti nyt kuviot menis niin että sais jäädä Suomeen!

21.10.2012
marjaana
marjaana

=D samanlainen natiainen siis ku tuo meitinki ;D kiva et siulla on kuitenki tuttuja siellä ketä käyä moikkaamassa välillä ja auto että pääseepi helpommin liikkumaan kun on tarvetta :)

kohta muksut laittaa sänkyihin ja jos vähän aikaa jaksas kattoo vaiks telkkua tai jotain :)

nealle rentouttavia hetkiä kera lonkeron ja miehen :)

21.10.2012
lenkkari
lenkkari

tuollahan tuo etusivulla olikin että oli tytön saanu ninnuppi,joten voipi huokasta itekki ;D

21.10.2012
lenkkari
lenkkari

onneks metallilla sentään se pikkunen kaverina siellä :) eikä varmasti ihan hiljasta tosiaan oo jos yhtään on teiän mukelo samanlainen mölytoosa ku tuo meitin pikkunen ;D hmm...mutta voipi siinä varmasti välillä aikuista jutustelu kaveria kaivata kanssa :)

nyt on puurot syötetty ja ihan just pitäs niitä iltapesuja lähtee tekeen nuille tenaville vaan ei kyllä jaksais...tuo ulkoilmassa vietetty aika väsyttää minuu aina niin mahottomasti ;D kävin virittää tuonne pihalle äsken kynttilöitä lyhtyihin kun on niin mahottoman pimeetäki :)

jokohan se ninnuppi olis sen pienen pyöräyttänny...mieki oon jännänny että millonka se viimein pääsis tositoimiin ja tulis ilmotteleen että nyytti on syntynny :)

21.10.2012
lenkkari
lenkkari

*päätti tulla :D

21.10.2012
mustikka88
mustikka88

iltaa! tässä oottelen että pääsen saunaan.

esikon kummeille syntyi perjantaina tyttö :D 3 viikkoa etuajassa päässä tulla. ei keretty viemään turvakaukaloa heille, viikon päästä oltais viety, mutta nyt näkee sitten samalla reissulla vauvan jos kaikki on kunnossa. voi että :D

21.10.2012
mustikka88
mustikka88

hmm...kurjaa tuommonen varmaan kun tuolleen tyhjenee rengas ja just varsinki kun pitää johonki päästä lähtee...meilläki kesällä ku mies osti uudet renkaat autoon ni ei menny kauankaan kun yhteen renkaaseen oli menny joku naula ja se hissukseen tyhjeni,eipä auttannu muu ku käyttää jossain rengasliikkeessä otattaa se naula pois ja miten lie sitte korjasivat sen renkaan...

puolisen tuntia ni pitäs pikkuselle ruveta iltapuuroo keitteleen ja sit iltapesuille naperot...ajoissa taas koitettava saada ne maate ku aikanen herätys aamulla  :)

21.10.2012
lenkkari
lenkkari

Iltoja

Eipä tässä suurempia olla tehty. Kateltiin perheen voimin karhuveljeni koda. tai esikko ja minä kateltiin. Kuopus välillä intoutu jonku musan tahtiin hytkymään ja isimiehelle koko leffa oli hyvä unilääke. Kuorsas siis reilusti ennen puolta väliä.

Nyt isännys on tarkistelemassa mun autostani rengaspaineita, jospa siinä olisi käynyt vaan jokin mystinen tyhjentyminen eikä se tekisi sitä uudestaan. Pah. Toiveajattelua. Huomenna on tietty rengas tyhjänä ku pitäis lähtä nappuloita hoitoon viemään.

Tjoo-o. Vähän on kakka fiilis mut ei kai siinä mitään. Häntä pystyyn ja menoksi. Tai jotain...

21.10.2012
misukka
misukka
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...