Koiranpennun ulina - kauanko kestää?

Juurikin niin. Yläkerran naapuri on meidän kaikkien iloksi hankkinut 7vk kultiksen pennun ja se ulisee ja inisee ja vikisee kaikki yöt (on siis ollut tuola jopa pari päivää ja mä oon jo hermoraunio :D) niin että se kuulostaa siltä kuin se pieni karvaturri olisi meidän sängyssä. Voi luoja mä kärsin! Oon nukkunu nyt pari yötä siis aivan älyttömän huonosti, se saattaa vikistä tunnin putkella, olla taas tunnin kaks hiljaa ja sit jatkaa taas. Joo, yritäppä siinä nukkua. :E Sillä on sielä aikunen kultis kaverina, mut ei taida nyt auttaa tässä ulina-asiassa. Kauanko tätä pahimmillaan kestää? Meidän dogidogdog ei ole koskaan ulissut niin mä en todellakaan tiedä kauanko mun pitää tätä kestää?

21.10.2012
RJ89
RJ89

Mä en kennelliitosta tiedä, en siihen enää edes kuulu. Mutta joo, eihän nuo koiruudet samalla lailla kehity, hyvä esimerkki on tämä meidän rakki ja sen veli jotka oli vielä jäljellä kun koira haettiin. Se toinen oli nimeltään Joonas ja voin kertoa et jos koiralla voi olla ad/hd niin sillä se oli! :D Koko ajan hyppimäs syliin ja puremas sormia ja aivan kauhia touhotes, peräs ei pysyny, kun taas toi meidän Iina sit haettiin tosiaan sohvan alta.. Pissas mamman syliin kun oltiin lähdössä. :E

22.10.2012
RJ89
RJ89

Enpä mäkään oo kuullu tollasesta isojen ja pienten koirien eroista, tokikaan mä en pidä henk koht pienistä koirista että eipä se sinänsä mua "kiinnosta". Mut mun mielestä koirat pitäis luovuttaa samaan aikaan kun kissanpennutkin! Nm. omistan myös kissan joka on luovutettu 11vk..

22.10.2012
RJ89
RJ89

ai tuossa on vielä että isot koirat 7 ja pienet 8?  meillä on pienet koirat.

22.10.2012
mustikka88
mustikka88

mustikka, meilläkin mä nukuin ekan yön olkkarissa koira kainalossa kun en raaskinu toista yssin jättää.. :D Ja siis ei oo ulissu lainkaan.

Mut joo, munkin mielestä on liian aikaista luovuttaa 7vk pentu, mut mikäs mä oon naapurille sanomaan.. Meidän dogi oli kans 11vk kun se on haettu, mut siitä ei kyllä voi sanoa et olis erilainen huonolla tavalla jos olis haettu jo esim. 7vk, se kun haettiin käytännössä katsoen sohvan alta.. Raasu riepu, kovan kasvun on mimmi tähän päivään tehnyt, ei uskoisi samaksi koiraksi. :) Onhan se toki vielä hirveä arkajalka, mutta ei silti puoliakaan siitä mitä se silloin oli.

21.10.2012
RJ89
RJ89

voi eii :D me ollaan otettu koiran pennut aina ekaksi yöksi viereen nukkumaan että oppivat/tottuvat isäntien hajuun heti. sitten toiseksi yöksi omalle paikalle nukkumaan, eivätkä ole ulisseet ollenkaan.

meillä tuo nuorempi narttu otti kyl heti vanhemman uroksen isäkseen. oli kyllä niin siinä kiinni aina ja jos erotti heiät niin pentu vinkui aina. mutta nyt aikuisena (reilu 2v.) ei ole sitäkään haittaa enää.

toivottavasti naapurinne koira tottuu pian uuteen poppooseen.

noista koirien luovutus iästä sen verran että minusta 7vk on vielä liian vähän luovutukseen, huomaa meiän nartusta just että ois tarvinnu emoaan kauemmin, sillä on niin huono itseluottamus. mutta uros mikä otettiin 11 viikkosena on niin huippuluonne kun olla ja voi. toki kaikki on yksilöitä mutta ite en ota enää koiraa joka on alle 8vk. tosta nartusta näki jo pentuna että oli vähän aikasta kun just 7vk kerkes olemaan kun haettiin se, kun omistajalla oli kiire päästä pennuista eroon.

21.10.2012
mustikka88
mustikka88

Ok ok, toivotaan että tämäkin yksilö kitisisi vain muutaman yön. :) Koska se pinna pian katkeaa, se on vähän herkkä muutenkin. ;D 

Ja siis mammae, toi on ihan hirvee meteli, välillä tuntuu niinkun sikaa tapettais! :o Ekana yönä ukon kans alkuun kuunneltiin että mitä ihmettä että nytkö se hetki koittaa että ipana itkee unissaan, mut ei, aikani kuunneltua paikansin ulinan yläkerrasta. :o

21.10.2012
RJ89
RJ89
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...