tuhat ja miljoona juttua kesken

auttaakahan, kun mulla on hirveesti juttuja kesken ja mieli tekis koko ajan jotain pientä uuttakin tehdä, MUTTA haluisin saada myös joskus jotain valmiiksi! on siis neulomisia, ompeluksia, vaatteiden korjauksia, valokuvien albumiin laittoa, vauvakirjojen loppuun kirjoittelemisia yms. aika on kuitenkin rajallista pienten vuoksi, joten päiväkausiksi en voi uppoutua tekemisiini. kolme kertaa viikossa on noin tunti aikaa kerrallaan.

21.10.2012
äipsyli
äipsyli

Noi vauvakirjat on meilläkin vaiheessa. Tiedot on kyllä ajantasalla mut vois kai sitä kuvia laitella sinne sivuille. Sit lisäks meinasin, et teen noista pojista sellaset vuosikirjat sillä ifin ohjelmalla. Meillä on esikon eka vuosi tehtynä ja kirjahyllyssä :D Jätkällä ikää kuiteski 6,5v ja kuopuski 1,5v.

Yhtään kuvaa ei oo kuopuksesta missään, tai no on tommonen yhteiskuva missä esikko pitää kuopusta ku on 2 päivän ikänen ja sit toi kastelahjaksi saatu kehys (kummitäti hoiti kuvan siihen).

22.10.2012
misukka
misukka

heh, aika sama tilanne:D mulla tosin on 6 kestovaippaa tulossa ja juuri laitetussa ompelupisteessä on koneessa langatkin valmiina. siinä mielessä huono, ettei tuota voi tehdä, kun toinen vetelee päikkärinsä samassa huoneessa:/

sen oon päättäny, että kaikkien vauvakirjat saan valmiiksi ja kuvatkin valittua niihin ennenko tää seuraava syntyy! sitä on jo vähän tullut tehtyäkin:)

21.10.2012
äipsyli
äipsyli

no ei kai siinä muuta ko otat yhen keskeneräsen jutun esille ja teet aina ku ehdit. Tuskin siinä muukaan auttaa. Mulla vähän sama ongelma. Mulla on ollu jo 6 vuotta esim. pinnasängyn suoja kesken. Ja kolmas vaavi tulossa. Olisihan se kiva saada valmiiksi siihen mennessä kun kolmonen syntyy :D Samoin mulla on 5 kestovaippaa työn alla. Ollu kohta vuoden. Ja jotain verhoja jne.

Asiaa on nyt edistetty sen verran, että mulla on omppelupaikka valmiina ja ompelukone esillä. Kun sen vielä saisi seinään  kiinni ja langat paikoilleen :D

JOOPA

21.10.2012
misukka
misukka
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...