Vauvamasun ikuistaminen

Hei En tiedä onko täällä jossain jo tästä keskusteltu, mutta en jaksa kaikkia keskusteluja käydä läpi, niin kysäsenpäs tätä nyt sitten mahdollisesti uudemman kerran. Ostimme apteekista kipsinauhaa ja aikomuksena olisi ikuistaa raskausmaha tehden mahasta kipsimuotti. Onko kenelläkään vinkkejä kyseisen "toimenpiteen" toteutukseen? Miten toimenpide olisi mahdollisimman siistiä ja kivutonta suorittaa? Olen kuullut puhuttavan vaseliinista ja elmukelmusta sekä molempien yhtäaikaisesta käyttämisestä, mutta toimenpiteen kokeneilta ottaisin mielelläni vinkkejä vastaan.

19.10.2012
viitaneninka
viitaneninka

Teimme tuon masukipsin miehen kanssa ja siitä tuli ihana. Ja tekeminenkin oli mukavaa yhteistä puuhaa. Leikkasin sitä muottia niin, että pysyy hyllyn päällä pystyssä ja miehen kämmenet on ikuistettu maalilla mahamuottiin kanssa. Musta tuo oli hyvä tapa liittää myös lapsen isä raskausprosessiin, kun usein se tuntuu olevan vaan naisen kokemus.

5.11.2012
viitaneninka
viitaneninka

mä laitoin esikon huoneen seinälle roikkumaan. siihen sitten laitoin 1v. kuvat viereen :D on se kyllä semmonen virtahevon pärstä että :D

31.10.2012
mustikka88
mustikka88

Hyvä vinkki tuo maalaaminen, sillä jos se tosiaan pölisee sitä kipsipölyä sitten pitkin ja poikin. Kiitos näistä. Oma masu ei ole vieläkään mitenkään suurta kokoluokkaa (kilojakin tullut vasta 10) eikä sen tarvitsekaan olla, mutta semmoisen kivan pikkumuiston vain haluaisin odotusajasta, kun ei ole kuviakaan tullut paljon räpsittyä. Hyllylle se varmaan päätyy koristeeksi, tuskin sen kummempaa.

20.10.2012
viitaneninka
viitaneninka

mihin sellaisen jättikaukalon sitten laittaa? sipsivadiksi pöydälle  illanistujaisiin:D?

mulla kyllä olisi ollut sitä kokoluokkaa jotta oisi ajanut vaikka vauvan ammeenakin asiaa...

19.10.2012
Blanco
Blanco

elmukelmu on tosi vaikea saada pysymään iholla, minä en sitä ainakaan saanu, jos mies on näppärä niin teippiä apuna käyttäen sen varmasti saa. kannattaa leikata semmosia n. 20cm pätkiä kipsinauhasta, ja ne kastetaan lämpimässä vedessä sillein että pehmenevät ja laitetaan sitten siihen mahalle. jos kelmua ei käytä niin suosittelevat coocosrasvaa tjs. ja sitä kun laittaa paljon. itelläni tuo kipsi jäi vähän mahaan kiinni, oli tuskallista odottaa sen kuivumista kun vauva liikkui mahassa samaan aikaan. eli suosittelen sitä kelmua niin sen kipsin voi irrottaa jo sit mahasta kun se on kuivunut tarpeeksi ja pysyy kasassa.

ja kannattaa tehä kylpyhuoneessa, sotkee jonkin verran :D ja kuivumisaika riippuu kerroksista, että miten paksusti laittaa sitä nauhaa. itellä meni n.45min kun laitettiin aika tukevasti niitä nauhoja :D

sitten kun kipsi oli kuiva maalasin sen vielä valkoisella ja koristelin sitä. ei pölise se kuiva kipsi niin paljon kun sen maalaa jollain.

19.10.2012
mustikka88
mustikka88
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...