Varatkaa hetki aikaa ja allekirjoittakaa

Autetaan ystävää mäessä! "Pieni pyyntö. Meidän kuopuksella, tyttö 1v3kk, on paha refluksi ja joutunut syömään koko pienen ikänsä lääkkeitä. Prepulsid lääke on ollut meidän pelastus ja nyt lääkeyhtiö on ilman ennakkovaroitusta lopettanut valmistuksen kaikessa hiljaisuudessa. Meidän Alwa (ja MONI muu) ei pärjää ilman tätä (ei syö, nuku, = ei kasva, ja itkee vain..) Vastaavaa/korvaavaa lääkettä ei ole saatavilla suomessa, joten tammikuussa, kun meidän viimeinen pullo on loppu ollaan tyhjän päällä.. Joten nyt toivoisin että voisitte ottaa minutin aikaa ja allekirjoittaa tämä adressi, kiitos. ja anteeksi, jos en saa jakaa tätä täällä. ♥ "   http://www.adressit.com/prepulsid-l​aakkeen_tuotantoa_ei_saa_lopettaa

18.10.2012
uppis
uppis
3 years, 7-month-old toddler

käyty allekirjoittamassa...ja itse tiedän tuon sairauden kun poikani  kärsi samasta pienenä ja tosiaan syntyi keskosena ja oli hänen pelastus!! toivotaan ettei lääkettä lopeteta!!!

7.11.2012
siperia 73
siperia 73

lääkefirmat ei varmaan halua ottaa riskejä.. mut luulis et ei tollasta lääkettä vedetä markkinoilta josta on enemmän haittaa kun hyötyä.

7.11.2012
kukkis-ras
kukkis-ras
2-month-old baby

Ja muistakaahan sitten myös spostissa vahvistaa se allekirjoitus jos joku ei ole hogannut ! 8)

23.10.2012
RJ89
RJ89

tiedän kyllä lääkkeen tarkoituksen enkä tarkoittanut vähätellä sitä tai sairautta mutta tätäkin palstaa varmasti lukee monet ei niin vaikeasta refluksista kärsivät tai heidän vanhemmat ja jos lääke lopetetaan niin kannattaa ainakin kokeilla. siihen ei mene kuin hetki aikaa ja pieni sijoitus. mutta on suuri apu jos sitä edes saadaan lievennettyä. oli sitten kuinka vaikeasta tapauksesta tahansa kyse. toivon että lääkkeen tekemistä jatketaan että kaikki löytävät omanlaisensa avun tapaukseen.

22.10.2012
TikTok
TikTok

riippuu paljon myöskin hoitajasta, mutta omilla asiakkailla siis hyviä kokemuksia ainakin. harmi jos teidän perhe ei ole refluksiin siitä saanut apua. enkä mä todellakaan vähättele teidän refluksiongelmia tai auttamista lääkkeen keinoin. kuten jo sanoin halusin vain antaa vinkkiä muille jos haluaa kokeilla luonnollista keinoa. ehkä joku toinen saa avun siitä. joten anteeksi, anteeksi ja vielä kerran anteeksi että avasin sanaisen arkkuni ja yritin auttaa muita.

22.10.2012
TikTok
TikTok

enkä siis lääkehoitoakaan pois missään tapauksessa sulje jos mistään muualta ei apua saa. halusin vaan antaa vinkin jos joku haluaa kokeilla. anteeksi siis.

22.10.2012
TikTok
TikTok

anteeksi mutta en lähtisi laittamaan noin yleispätevää arviota ihmisestä jota et tunne. joo itselläni ei ole ollut vaikeasta refluksista kärsivää lasta mutta olen itse vyöhyketerapeutti ja siitä on ihan asiakaskokemuksia jossa ollaan pahaakin refluksia saatu pois tai ainakin vähenemään.  siksi yleensä haetaan apua jos oireet haittaa elämää.  mutta itsehän päätätte aina mitä haluatte lapsellenne kokeilla. itse haluisin ainakin luonnollisin keinoin lähteä ensin lastani hoitamaan oli kuinka vakavasta asiasta tahansa kyse. lääketiedekään ei pysty kaikkeen ja yleensä on vakavia sivuvaikutuksia. älä siis tuomitse ellet tiedä tai ole kokeillut itse!

22.10.2012
TikTok
TikTok

kokeilkaa sen sijaan turvallista keinoa refluksin hoitamiseen mm. vyöhyketerapiaa tai akupunktiota!

22.10.2012
TikTok
TikTok

Mäkin allekirjoitin adressin. Sen jälkeen törmäsin sattumalta mtv3:sen katsomossa 45min oli ollut pätkä aiheesta. Siinä oli lääkeyhtiön kommettikin. Lääke saattaa kuulemma aiheuttaa sydämenrytmihäiriöitä. Haastateltu Suomalaislääkäri oli sitä mieltä että oikein ja valvottuna käytettynä riskiä ei olisi.

19.10.2012
alexsandra
alexsandra
2 years, 3-month-old toddler

Ylös taas! Nimeä kehiin ja laittakaa jakoon vaikka omalla fb-sivulle ;)

18.10.2012
uppis
uppis
3 years, 7-month-old toddler

nimi lisätty. pidetään asia tapetilla.

18.10.2012
misukka
misukka

Minäkin nostan vielä jos ei joku tätä ole hoksannut. :) Ja allekirjoitinhan toki!

Oma mahd. refluksivauva oli nähtävästi PALJON lievempi tapaus, mutta tiedän silti tunteen kun ei mikään auta ja sattuu vain.

18.10.2012
RJ89
RJ89

Pidetään ylhäällä /\ :)

18.10.2012
uppis
uppis
3 years, 7-month-old toddler
Tapahtui virhe. Yritä myöhemmin uudelleen.
Ladataan...